sesja

(23 wyniki)
  • Witam! Czy ktoś wie co było na temat budowy dróg? Osobiście nie byłem, protokołów jeszcze nie ma a nagranie nie działa.
  • Witam, bardzo prosze o pomoc w poszukiwaniu w okolicy Jozefowa (moze to byc i Otwock i Wawer) studia gdzie zrobia ladne zdjecia "komunistce" a rodzice nie zbankrutuja. W sobote doznalam szoku - fotograf w Jozefowie obok komendy za 5 zdjec pozowanych krzyknal 500 zl - do tej pory zbieram szczeke z ziemi. Bede wdzieczna za wszelkie namiary.
  • Serdecznie zapraszam wszystkich mieszkańców Józefowa do wzięcia udziału w projekcie "Oblicza Józefowa". [img]https://www.monikakulinska.pl/ObliczaJozefowa_600.jpg[/img]
  • III sesja Rady Miasta Józefowa odbędzie się 14 grudnia 2006r. (czwartek) o godz. 13:00 w sali sesyjnej Rady Miasta Józefowa Porządek obrad www.jozefow.pl/WWW/RM/SRM/05/ogloszenie.pdf MAriusz
  • Na mojej stronie jest fotorelacja z sesji Rady Miasta z 24 września 2009. Póki co tylko fragmenty dotyczące WSGE. Po obejrzeniu niektórych powinien Wam się zjeżyć włos na głowie. I nie mam na myśli tych najbardziej oczywistych. Zapraszam na: -- michalin.pl
  • No i ładnie. Nie zachowałem rewolucyjnej czujności i o terminie inauguracyjnej sesji RM dowiedzialem sie po fakcie. Szkoda, ze informacji o terminie nie było na stronie głownej www.jozefow.pl. Trudno,żebym śledził wszystkie podstrony, albo żebym oka nie odrywał od forum. No i jak mogą mieszkańcy przyjść na sesje (czyt. jak może byc większa publiczność), skoro informacje o terminie sesji są reglamentowane? Tylko nie mówcie, że było ogłoszenie na stronie Jozefowa, bo w takiej for...
  • Pozdrawiam Mariusz
  • Wybiera się ktoś na sesję w tym miesiącu? Chętnie bym poszła, ale samej to jakoś tak smutno. No to jak obywatele, chyba trzeba się trochę pointeresować co się dzieje, albo dziać będzie? ;) www.jozefow.pl/WWW/RM/HP/hp_0609.html
  • fakty? impresje jakieś?
  • Kiedy będzie następna sesja Rady miasta i jakie problemy będą na niej poruszane??
  • Chce zamowic u fotografa sesje zdjec z Michalina/Józefowa. Zwby zarejestrowal obecny stan Naszego miasta. Zamin sie zmieni nie do poznania. Jakich zdjec nie powinno Waszym zdaniem w takiej sesji zabraknac? Najlepiej by bylo, jakbyscie podali konkretne obiekty lub sytuacje... -- michalin.pl
  • Podobno 11 stycznia 2007 ma się odbyć IV sesja RM. Czy: 1. ktos z dobrze poinformowanych moze to powierdzic? 2. naprawde nie mozna z odpowiednim wyprzedeniem takiej informacji wstawoic na stronie Jozefowa? Drugie pytanie jest reporyczne. -- michalin.pl
  • Jutro tj. w piątek 27 października o godz. 16.15 LII nadzwyczajna sesja Rady Miasta Józefowa. W porządku obrad min. 5. Rozpatrzenie projektu uchwały zmieniającej uchwałę Nr 135/IV/2003 w sprawie opłat adiacenckich ponoszonych z tytułu budowy urządzeń wodociągowych i kanalizacyjnych. Ciekawy punkt, którym powinni być zainteresowani wszyscy mieszkańcy Józefowa, którzy mieszkają przy drogach gdzie wybudowano kanalizację i wodociąg. 6. Rozpatrzenie projektu uchwały w sprawie pop...
  • Czy ktoś może mi powiedzieć kto na sesji zadaje pytania na temat PItów i ul Słonecznej? Słucham i padam ............ Dlaczego Ci którzy zadają takie dziwne pytania się nie przedstawiają???
  • O rany, mi się ten pomysł bardzo podoba. Na pewno byłabym stałym widzem takich "audycji". Nie sądzę jednak aby pomysł spodobał się radnym... www.linia.com.pl/public/article.php?1-7184-0
  • Dziś inauguracja www.jozefow.pl/WWW/RM/SRM/srm.html
  • Paweł Rupniewski jest jednym z lepiej przygotowanych merytorycznie do sesji radnych w naszym mieście, oczywiście moim zdaniem, jednak charyzmy A.Mazkowi może pozazdrościć. Wystawiając P.Rupniewskiego na kandydata, PiS oddał pole bez walki, przecież nawet najwięksi optymiści PiS w Józefowie nie wierzą w Jego sukces. A.Sikora przegrała dwa razy z Kruszewskim, a drugim razem bardzo wyraźnie. Przez te 4 lata miasto jeszcze bardziej rozwinęło się, więc nowy kandydat ma jeszcze mniejsze szanse. ...
  • Monia wybrałaś się w końcu?? Ciekawa jestem co w sprawie JnŚ, czyli czy jest nowy skład Kolegium Redakcyjnego.
  • wyścig trwa, może tym razem spróbujemy powiedzieć, kto z radnych zrobił najwięcej, kto budzi największą sympatię, jest najrzetelniejszy, najbardziej merytoryczny. Tym razem proszę o krótką laurkę. Sam wrzucę swoj typ trochę później.
  • 6 grudnia 2006 odbyła się II sesja Rady Miasta Józefowa. Burmistrz Kruszewski wygłosił na niej swoje "expose". Zapis VIDEO można znaleźć na stronie www.video.michalin.pl/ Nagranie prosze potraktować jako testowe. Wkrótce kolejne nagrania z tej sesji... -- michalin.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się