sesja

(30 wyników)
  • Czy planujecie zrobienie sobie sesji ciążowej w ramach pamiatki z tego wyjątkowego okresu? Czy macie jakies doświadczenie w tej kwestii? W którym miesiącu zamówić sesje, zrobić ją w domu /w studio/ w plenerze. Przegladałam strony internetowe i powiem Wam szczerze,ze znalazłam tylko jedną fotograf która robi niesztampowe/ciekawe sesje ciażowe...ale cena zwaliła mnie z nóg ( 100 zł 1 obrobione zdjęcie ...) Pozdr
  • wyżej jest reklama pani Szyszkiewicz,może ktoś korzystał i robił sobie zdjęcia w ciąży? proszę o opinie.
  • Dziewczyny, jeśli chcecie mieć niezapomnianą pamiątkę z okresu ciąży to gorąco polecam zrobienie sobie "sesji z brzuszkiem". Ja robiłam taką sesję i teraz z rozzewnieniem patrzę na bajkowe zdjęcia( jedno jest nawet wydrukowane na płótnie) Ten czas już nigdy nie wróci i warto go chociaż w takiej formie zatrzymać. Taka sesja może być np super prezentem dla przyjaciółki na "baby shower"(musiały byście komuś podpowiedzieć) albo namówić męża. Pozdrawiam Już mama
  • jak zamierzacie sobie poradzic? ja mam nadzieje, ze uda mi sie zdac wszystko przed..., ale przeciez to nic pewnego :)) kiedy wracacie do szkoly? starcza mi 3 tyg po cc?
  • Witam, sama mam juz to za sobą(to znaczy ciąże), zreszta dwie, ich owocem jest dwóch smyków, uroczych, 6 i 3 latka. W czasie przed i po porodowym około szóstej rano i zazwyczaj po północy gdy łapałam oddech siadałam na forum i szukałam info o alegiach,bezpiecznych zabawkach, opinie o opiekunkach itp. Miesiąc temu postanowiłam wrócic do pracy, mam swoje studio fotograficzne w Warszawie i szukam kobiety w ciąży do pięknych klimatycznych czarno-białych aktów, od razu piszę że twarz z...
  • sesja(19)

kochane Mamuski, czy sa wsrod Was jakies studentki? Jak tam przygotowania do sesji, ja szczerze mowiac mam strasznego lenia, bol plecow i wogole nic mi sie nie chce i przyznaje sie bez bicia, ze licze na "ulgowe potraktowanie", czy powinnam miec wyrzuty sumienia? Bo chyba mam :-? jestem w 32 tygodni i juz mysle o dzidziusiu a nie o nauce, pocieszta mnie trochu :)Pozrawiamy cmok
  • Cześć dziewczyny, Jak zapatrujecie się na pomysł sesji zdjęciowej z porodu? Nie chodzi mi o kierowanie obiektywu między nogi, raczej o uchwycenie moich emocji i tego co będzie się działo wokół. Zaufanym fotografem byłaby siostra, więc z tego powodu skrępowania nie będzie. Dodam, że coś niecoś o porodzie już wiem czekam na drugie dziecko, a zpierwzego porodu z tego kluczowego momentu jakoś za wieke nie pamiętam- stąd pomysł. Pozdrowienia
  • Zastanawiam się nad zrobieniem sobie profesjonalnych zdjęć ciążowych, po czym jak się maleństwo urodzi to macierzyńskich :) czas tak szybko mija a bardzo bym chciała mieć piękną pamiątkę jak dziecko jest takie maleńkie- oczywiście można samemu zrobić zdjęcia i tak też będziemy robić ale chodzi mi bardziej o profesjonalną sesje.. Szukałam troszkę w internecie takiej fotografii ale na nic specjalnego nie trafiłam, czy znacie fotografa godnego polecenia.. ? będę wdzięczna.. ...
  • Jak sobie radzicie :) ja mam ostatnia sesje i 23 tydz ciazy dzidzia kopie ciagle czytam forum nie moge sie skupic i jeszcze prace trzeba napisac :) obronic sie juz chyba nie zdaze :) myslalam ze bedzie latwiej wszystkim powodzenia w sesjach :)
  • wlasnie zliczylam ostatni egzamin ...a bylo ich 7 + zaliczenia na ocene jestem wykonczona wprawdzie musze zebrac jeszcze kilka wpisow ale to juz formalnosci ... jestem z siebie dumna teraz troche o siebie zadbam odpoczne i bierzemy sie do rodzenia :) musze tez troche czasu poswiecic mojej 2 latce przez te egzaminy nie bylo latwo pozdrawiam i zycze wszystkim mamom studentkom takiego uczucia jest suuuupppeeeeerrrr nervus 35tc
  • Witam, sama mam juz to za sobą(to znaczy ciąże), zreszta dwie, ich owocem jest dwóch smyków, uroczych, 6 i 3 latka. W czasie przed i po porodowym około szóstej rano i zazwyczaj po północy gdy łapałam oddech siadałam na forum i szukałam info o alegiach,bezpiecznych zabawkach, opinie o opiekunkach itp. Miesiąc temu postanowiłam wrócic do pracy, mam swoje studio fotograficzne w Warszawie i szukam kobiety w ciąży do pięknych klimatycznych czarno-białych aktów, od razu piszę że twarz ...
  • Dziewczyny, szukam kobiet w ciąży do sesji zdjęciowej, która ukaże się w znanym tytule (szczegóły prywatnie- jeśli ktoś będzie zainteresowany) prezentującą modę ciążową. Szukam czterech dziewczyn, o trzech różnych typach figury przed ciążą- - mała i drobna - duża, przy kości (dziewczyna, której ciąża poszła we wszystko- w sensie, przytyła wszędzie) - dziewczyna średniego wzrostu (która przed ciążą miała szerokie biodra i dużą pupę) - wysoka, szczupła (typ gdzie widać tylko brzuch) ...
  • Witam, poszukuje przyszlych Mam z widocznym brzuszkiem do sesji zdjeciowej. Zdjecia zostana umieszczone na materialach reklamowych Szkoly Rodzenia. Prosze o kontakt na e-mail. Pozdrawiam!
  • Wiodący producent odzieży ciążowej poszukuje modelki z terenu Trójmiasta. Rozmiar 36, około 170 cm, biust 75B-D. Wszystkie dziewczyny, które dobrze się czują, nie mają problemów zdrowotnych, oraz mają ochotę podjąć współpracę, proszę informację mailową lub GG 9428381. pozdrawiam
  • Mój facet i jego siostra namawiają mnie na akt. Przekonuja że teraz wyglądam super i będzie swietna pamiatka. No nie wiem, do samego aktu nic nie mam chociaż wcale nie mam zapędów do rozbierania się przed kamerą, ale właśnie w ciąży wydaje mi się że wyglądam jak kaszalot a nie sexy, a oni swoje. Dodam, że (nie)szwagierka jest profesjonalnym fotografikiem więc nie chodzi o zdjecia amatorskie. Ma któraś z was rozbierane zdjecia w ciąży?
  • bardzo chciałam mieć takie brzuchowe fotki zadania podjął się mój znajomy, dodam ze jestem bardzo zadowolona ma to być prezent dla mojego męża na I rocznicę slubu- która była 14 sierpnia ( który oczywiscie o niczym nie wie) jak narazie mam kikla fotek - podobno wszystkich jest ok 200 zdjęcia były robione w łazienkach mam nadzieje że wam sie spodobają buziaki [img] p6.labfoto.pl/photos/p/6/d/6d8b10d9f15e7a2b13fdbc45bff268fa- 948107.jpg[/img] [img] p6.labfoto.pl/photos/p/6/f/6f613a...
  • Witam,jestem nowa na forum. Przepraszam,że je zaśmiecam, bo wiem, że w większości są tu osoby, które z utęsknieniem oczekują maluszka. Jednak w moim przypadku jest inaczej:-( bardzo się boję,że jestem w ciąży i dlatego chciałabym zadać Wam pytanie, czy w moim przypadku są to tylko nerwy czy naprawdę zaszłam. Otóż 2 dni przed spodziewanym terminem miesiączki miałam stosunek przerywany, a jak wiadomo przy takiej formie "zabezpieczenia" także istnieje ryzyko...Okres dostałam w terminie (cz...
  • czytalam w poscie o waszym wieku gdy zaszlyscie.. kilka z pan spodziewalo sie dziecka juz w wieku lat 21 kilka juz je w tym wieku rodzilo, powiedzcie mi prosze jak pogodzilyscie ciaze ze studiami? zle samopoczucie Vs sesja, itd, jak reagowali wykladowcy na wasza "wczesna" ciaze, jak bylo? czy moze decydowalyscie sie na zmiane trybu nauki, np na zaoczne, i co potem ze znalezieniem pracy, czesto na interview pracodawca pyta o dzieci, ciezko wam bylo znalezc prace? a moze juz pracowa...
  • Jak sobie radzicie będąc w ciąży z perspektywą stresującej sesji za pasem? ja boję się żebym nie urodziła w połowie z tego całego stresu :) albo nie przerosło mnie to wszystko ( 8 miesiąc i 5 egzaminów.. jak to przeżyć? I nawet czekoladą nie mogę się pocieszyć jak to robiłam tradycyjnie w czasie sesji, bo wyszłabym po niej jak hipopotam... Pozdrawiam.
  • zastanawiam się jak sobie dziewczyny radzicie?? jak Wam idzie wkuwanie, zaliczenia i egzaminy (do sesji juz blisko brrrr)....ciezko czy chloniecie wiedze niczym gabka ?? rozpoczynamy starania od listopada i jakby dobrze poszlo zostalaby mi "tylko" obrona pracy i tak sie zastanawiam jakby to bylo z moja bystroscia umyslu haha;))))) pozdrawiam goraco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się