Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      sesja

sesja

(49 wyników)
    • dzieci cudne:) polki.pl/zycie_gwiazd_galerie_gwiazd_galeria.html?galg_id=10012094
    • Witam Jak w temacie szukam jakiegoś sprawdzonego kontaktu, godnego polecenia z fajnymi, ładnymi efektami. Może być studio, może być plener. Chodzi mi o sesje rodzinną w Warszawie. Pragnę poznać też wasze opinie i doświadczenia związane z taką sesją. Z góry dziękuję :-)
    • podobają Wam się takie? robiłyście sobie? ostatnio w rodzinie męża jedna babeczka wrzuciła takowe fotki na naszą klasę (było też jedno nago, ale takie jakby w cieniu, więc tylko ogólny zarys brzucha i piersi było widać)- oburzeni wszyscy, ze koniec świata, że przesadziła, że chyba zwariowała - aż się ciśnie 'co ich to obchodzi':D Mnie sie zdjęcia podobają:) a co! będzie miała na stare lata!
    • Mam 1,5-miesięczną córeczkę i 2-letniego synka. Obecnie jestem na macierzyńskim, przedtem (na synka, z powodów zdrowotnych) i potem (na córkę, planuję roczny) na wychowawczym, w sumie nie pracuję od 1 III 2010. Byłam sekretarką w kancelarii prawnej. Mam 34 lata. Mieszkamy z mężem sami w domu na wsi, on wyjeżdża do pracy rano i wraca wieczorem. Dwa razy w tygodniu przychodzi niania do starszego dziecka, coby nie siedziało całymi dniami w domu i się nie nudziło, bo ja nie zawsze mogę wyjść równ...
    • Podobają wam się te zdjęcia? Czy mają dla was taki sam wydźwięk artystyczny i społeczny jak zdjęcia pary o orientacji heteroseksualnej? Np. to zdjęcie: [img]https://cdn1.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/n/neil-patrick-harris-out-0212-%20%283%29.jpg[/img]
    • Tak z czystej ciekawości, czy zgłaszacie się na tego typu akcje ? Wysyłacie zdjęcia na konkursy w gazetach, albo zgłaszacie się na sesje okładkowe lub castingi np do reklam ? Czy udało Wam się odnieść w tej dziedzinie jakiś sukces ? Moja córka niedawno brała udział w sesji okładkowej do "Dziecka", nie nastawiam się, że coś z tego wyjdzie, ale zabawa była fajna i liczę na płytę, którą obiecali wysłać. Ostatnio kilkakrotnie w centrach handlowych łapali nas przedstawiciele różnych ...
    • Odczuwacie oddech egzaminów? Dla mnie sesja to miesiąc wyjęty z życiorysu. Raz, że pokrywa się z sezonowym boomem w branży. Dwa, że dziecko, przeważnie mi wtedy choruje. Trzy, że muszę młodego pacyfikować wcześniej w łóżku, co by się pouczyć. Staram się uczyć regularnie, mam swoje notatki i opracowania a i tak padam na pysk. Jak sobie radzicie? PS. Wiem, że trzeba było najpierw się uczyć, a później rodzinę zakładać, ale wszystkowiedzące schowajcie sobie swoje rady gdzieś :P
    • Wiem , że jest tu kilka mam studentek lub mam , które studiowały mając małe dzieci . Dobija mnie zbliżająca się sesja . Mam do zdania kilka egzaminów z przedmiotów , których nienawidzę : historia języka polskiego z dialektologią , teoria literatury oraz - uwaga , przebój sezonu - językoznawstwo ogólne . Językoznawstwo zostawię sobie na kolejna sesję , która będzie moją ostatnią na tych studiach . Pozostałe przedmioty muszę zdać teraz . Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na naukę z dzi...
    • ze strachem patrze ostatnio na kalendarz bo terminy zaliczeń i egzaminów ustalone i zbliżają sie nieublaganie. A ja? nie mam czasu zająć się soprzątaniem czy gotowaniem a co dopiero nauką. Mój mały ma 6 tygodni i zajmuje moją całą uwagę przez calutki dzień. Nie mam pojęcia jak zalicze tą sesję. napiszcie jak wy dajecie sobie radę
    • chcialam zapytac czy robicie swoim dziecom sesje zdjeciowe w studio fotograficznym ? jesli tak to jak czesto i ile w waszych miastach takie sesje orientacyjnie kosztuja? jesli nie chodzicie to dlaczego ? ile byscie byly w stanie dac za taka sesje powiedzmy 4 ujecia w fajnej aranzacji itd... ja uwazam ze to fajna pamiatka na cale zycie dla rodzicow i dziecka tyle ze nie wiem jaka cena bylaby odpowiednia zeby robic takie zdjecia czesciej niz tylko chrzest komunia itd... pozdrawiam
    • Wiem że wiele emam jest studentkami, wiele też jest wykładowczyniami. Sesja zbliża się ku końcowi. Jak Wam poszło? Jak idzie? Ja się musze pochwalić że i tym razem się udało. I to baaaardzo dobrze, średnia baaardzo wysoka, a ja szczęśliwa, bo to nie był łatwy semestr. A teraz WYPOCZYWAM (czyli "odgruzowuję" zaniedbany dom, sprzątam, czyszczę, myję, pucuję, układam, by wszystko wytrzymało klejny semestr tak by tylko wystarczały bieżące porządki) Pozdrawiam wszystkie mamy-studentki...
    • 4 maja chcemy znow fotografowac dzieci na okladke naszego miesiecznika, prosimy chetne mamy (lub ojcow) aby pisali na moj adres mailowy anna.wlodek@agora.pl zalaczajac zdjecie dziecka - jak zwykle - zapraszamy dzieci z warszawy, w wieku od 5 do 12 miesiecy. pozdrawiam - fotoedytor
    • no wlasnie, mi sie egzaminy zaczynaja 6 czerwca, 2 przedmioty bede chciala zdawac w zerowce. Sen z powiek spedzaja mi matma i logika:-((( Dzis mam dzien wolny, dziecko siedzi u ojca, pora idealna do nauki a ja siedze przy kompie...aaaa..musze sie zmobilizowac!
    • Redakcja "Dziecka" poszukuje dzieci w wieku 6-11 m-cy do sesji okładkowej. Zgłoszenia wraz z aktualnym zdjęciem dziecka prosimy przesyłać na adres: edakilis@gazeta.pl Przyjazd na koszt własny. -- Redakcja "Dziecka"
    • Niektorzy z naszych znajomych rozstali sie wczesniej, inni teraz. Jedni rozstaja sie jakos godnie - bez agresji i nie czynia pozniej np. nam problemow, ze zapraszani sa oboje na jedna impreze. Inni z kolei probuja jakos sie 'wybielic' czy nie wiem 'usprawiedliwic' i zagarnac czesc towarzystwa tylko dla siebie. Opowiadaja wowczas intymne szczegoly z ich zycia i na ile z ta druga osoba nie dalo sie wytrzymac... Wbrew oczekiwaniom TO wlasnie bardziej mnie zniecheca niz milczenie na temat intymn...
    • poproszę szybki przepis!;-) Jestem spięta jak struna. Już nie potrafie normalnie funkcjonowac z przemeczenia. Codzienne zajecia, do poznych godzin wieczornych. Nie mam wolnego, a sesja sie dopiero zbliza. Jestem chodzącym kłębkiem nerwów. Ręce spocone, cienie pod oczami, wymeczona, wyrzuta i wypluta;-P. Czuję się fatalnie. Piję melisę i odliczam dni do wolnego. Wtedy mam już "zasponsorowany" wyjazd, łacznie z relaksujacymi masazami, muzyką, w pieknym miejscu wrr nie moge się doczekać. Tymczas...
    • sesja(10)

Wyobraźcie sobie, ze mam z tej sesji srednią powyżej 4. Jestem w szoku. Studiuję na studiach pomagisterskich. Przed dziećmi zawsze miałam na tych studiach średnią ok. 3-3,5. A teraz...!Są chłopcy, nie mam czasu się uczyć, wymiguję się jak mogę od wszystkich prac i chodzenia na zajęcia. Jestem w szoku.... Madzia
    • Witam! Ostatnio będąc u siostry w Krakowie odwiedziłam z córką Galerie Kazimierz. Podeszła do nas miła pani i zaproponowała udział w castingu. Pan fotograf zrobił małej zdjęcia i po godz. 21. miałam zadzwonic jaki jest wynik. Nie dzwoniłam, bo po co? Wczoraj wieczorem zadzwoniła miła pani i powiedziała, że córka ma decyzje pozytywną i żeby przyjechac do tej galerii podpisac jakąś umowe. Poszukałam troche na internecie i to jest bank twarzy. Koszt umowy to 60 zł i jeszcze ma by...
    • Uczy się chłopina?Hi,hi łączę się z nim w bólu,bo ja mam cztery cegły:(:(:(
    • Wybaczcie, że takie "niskie" źródło ;), ale news przerażający.. Co z tego, że stylistycznie wyszło ładnie, skoro te dziewczynki powinny pojawić się na łamach takich gazet najwcześniej za 10 lat? I jeszcze te tłumaczenia o "nieprzemijającej młodości w każdej kobiecie", która "na zawsze zostaje małą dziewczynką"...Uch. www.pudelek.pl/artykul/29564/6_letnie_dziewczynki_w_sesji_dla_voguea/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się