sesja

(27 wyników)
  • byłam teraz w trzeciej klasie lo, niestety dwoje nauczycieli wystawiło mi na koniec oceny niedostateczne. Przez to mam dwie poprawki w sierpniu, i nie zostałam dopuszczona do matury w tym roku. Jeżeli zdam poprawki w sierpniu to bedę mieć papier ukończenia lo i będę mogła zdawać maturę. słyszałam, że jest coś takiego jak matura w sesji zimowej. Wolała bym pisać w sesji zimowej ponieważ szybciej, a w 2010 wchodzi obowiązkowa matematyka. Czy ta matura w sesji zimowekj jest aktualn...
  • czy slyszeliscie o tym ze sesja zaoczna ma jednak byc?? mi tak dzisiaj powiedziala znajoma i jestem w ciezkim szoku, bo podobno mialo jej w tym roku nie byc!! wiecie cos o tym??
  • Właśnie uczę się od 3 godzin, ale w zasadzie to jeszcze nie wystartowałem. Robię wszystko inne, żeby tylko się nie uczyć, więc o jakim stresie tu mowa? ;]
  • bedzie sesja zimowa 2007?
  • Złożyliście już deklaracje? Czy wszyscy poprawiacie w zimowej? (ja niestety juz nie zdążyłam)
  • Witam, Nie moge znalezc nic na temat matury w sesji zimowej, gdyby ktos znal jakiegos linka lub podal tu jakies informacje bylbym wdzieczny :) (-szczegolnie chodzi mi o ustny polski, czy sa nowe tematy czy tez te ktore byly w sesji wiosenej 2005) Z gory dziekuje za wszelkie informacje zwiazane z Matura w sesji zimowej 2005/2006 Pozdrawiam, galjarek
  • No właśnie czy możliwe jest jeszcze składanie wniosków? Słyszałam 2 wersje : a) do 15 marca b) dopiero we wrześniu na sesję wiosenną 2007.Ktoś się orientuje?
  • same brzydkie i grube na tym zdjeciu
  • Witam. Jestem z rocznika 86. i chciałabym poprawiać wyniki mojej matury z chemii i biologii w sesji letniej. Myślę o zdawaniu na AM w tym roku i mam kilka pytań. 1-Do kiedy muszę złozyc deklarację odnosnie poprawiania matury? 2-Czy matura w sesji letniej dla poprawkowiczów bedzie się odbywac w tym samym czasie co matura ucznów z rocznika 87? 3- Czy są tutaj na forum jakieś osoby o podobnym zamierzeniu do mojego? (niekoniecznie starające się o przyjecie na AM ale poprostu chciejąc...
  • Eh dlaczego w ogole zniesli sesje zimowa? jest jakas szansa aby ja przywrocic spowrotem??
  • Mam tylko takie pytanko czy jest dużo osób poprawiających maturę z biologii fizyki i chemii w sesji zimowej???...chodzi tu o kandydatów na akademie medyczne.Sam uważam,że jeżeli się przyłożę,to uda mi się zdać zadowalająco maturki już w sesji zimowej,żeby potem już "na luzie" przeżyż wiosnę:)może jestem zbyt pewny siebie,ale chcę się dostać na medycynę i się dostanę,już nie popełnię tego błędu co wcześniej,czyt.:OLEWANIE:)a jak Wy uważacie??? pozdro:-)
  • No właśnie chciałabym się dowiedzieć czy maturę 2006 będzie można poprawiać w sesji zimowej 2007? Słyszałam, że ma być tylko jedna, letnia sesja. Czy to prawda? (Już teraz wiem, że nie wyrobię się z materiałem z chemii a marzy mi się weterynaria :()
  • Witam, Chcialem sie dowiedziec czy jest jakas szansa zlozenia deklaracji o poprawe matury w sesji zimowej 2005/2006 skoro na stronce wroclawskiego oke jest napisane ze w/w podania maja byc dostarczone przez dyrektorow szkol do dnia 31 lipca. Wogole to jest jakas paranoja ze trzeba bylo skladac deklaracje do 2 dni po oddaniu wynikow(czyli do 30 czerwca). Oj wielki balagan z ta nowa matura... Za wszelkie info ktore ktos napisze z gory dzieki..
  • jak wam poszło? Egzamin był trudny,średni czy banalny?
  • Deklaracje na maturę w sesji ziomowej można składać do 31 sierpnia. Zobaczcie: www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=240&Itemid=2
  • jak myslicie, kiedy lepiej pisac, zwazajac na to, ze bedzie sie do obu tak samo przygotowanym??
  • Zastanawiam się co tam nam wymyślili a Wy? Jak myslicie jakie lektury mogą tym razem być? Zdaję podstawową wersje. Uczycie się już?Ja dopiero zaczynam a poprawke matury mam pod koniec stycznia. TRAGEDIA.
  • niezrobilem wszytskich bo mie sie niechcialo :P (moga byc bledy! ale sie staralem :> ) prosze mnie poprawic jak cos :) 1) A-bliski wschód B- przed rewolucja- rybołóstwo i mysliwstwo po rewolucji- uprawa roli 2) Fenicjanie , Germanowie 3) Ateny- demokracja ostracyzm Sparta- oligarchia geruzja 5) I połowa I wieku? zmiana władcy? (chyba zle) :P 7) A-2 B-4 C-3 D-5 10) A- tymczasem stało sie ono poczatkiem jego najwiekiszego upadku i ponizenia B- ? 11) A-prawda 12)A-Kazimierz ...
  • jak poszło?w porównaniu do matury z maja zeszłego roku to była łatwizna.czy wie ktos gdzie moge znaleść przykładowe modele oceniania z odpowiedziami? pozdrówki
  • co musze zrobic by poprawic mature?:)) wiem ze nalezy to zglosic do jutra.. ale jak i komu?:)) pomozcie... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się