silny

(52 wyniki)
  • Witam!! Mam mały problem od kilku dni czuje silne pieczenie podczas sikania, to się zaczęło po stosunku z partnerem. Boje się czy to może być objawem jakies choroby??
  • Przeziębiona trzydziestoletnia kobieta dostała silnego kaszlu, jej plwociny zaczęły przybierać kolor zielony. Lekarz przepisał silny antybiotyk, czy to coś groźnego ?
  • drugi miesiac juz mam strasznie silny pulsujacy, gwaltowny bol jajnika. :( czesto mnie bolal ale nie tak mocno i caly miesiac a teraz te kilka dni przed okresem i ledwo zyje. :( mam torbiel ale ona nie jest przyczyna ponoc bo bole mialam zanim ona powstala :(
  • KOCHANE EMAMY...NIEDAWNO ZLAP[AL MNIE SILNY BOL W OKOLICY PODBRZUSZA I BARZO MNIE KLUJE Z PRAWEJ STRONY...CZY TO MOZE BYC OBJAW JAJECZKOWANIA.DODAM,ZE NIE JESTEM W CIAZY,A TERAZ JEST 16 DZIEN CYKLU.NIE WIEM CO TO MOZE BYC.NIGDY NIE BOLALO MNIE AZ TAK MOCNO.TO JEST PIERWSZE JAJECZKOWANIE PO ZABIEGU ZAMRAZANIA NADRZERKI...PORADZCIE MI COS...BLAGAM
  • od pewnego czasu mam bardzo silne zawroty glowy, nie bylam u lekarza bo myslalam na poczatku ze to z silnego stresu ktory ostatnio mialam i poprostu z przemeczenia, wiec troche odpoczelam ale zawroty nie minely a wrecz przeciwnie nasilily sie tak bardzo ze nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac, dzis mialam wizyte u lekarza ale czulam sie tak koszmarnie ze nie bylam wstanie wstac wogole z lozka.Czy ktos tak mial? czym to moze byc spowodowane? wyniki wyszly mi ok.
  • pani doktor dziekuje za poprzednia odpowiedz,mam endometrioze i cyste na jajniku,mimo tego zaszlam w ciaze i jestem w 1 miesiacu,ale od momentu kiedy mial sie pojawic okres do teraz mam albo silne bole calej miednicy,odbytu albo jajnikow i podbrzusza.czy taki moze bc objaw przy endometriozie,gdy wczesniej tez mialam ciagle bole i czy moga one ustapic?obawiam sie oby wszystko bylo w porzadku a na wizyte do lekarza udalo mi sie umowic dopiero na piatek.czy jesli ta cysta wciaz jest ...
  • Jak sobie radzicie z dosyc silnymi przedmiesiaczkowymi humorami.
  • WItam, dostałam w czwartek czopki Diclofenac 50, zeby zlagodzily moje bole miesiaczkowe. Pani dr chciala sprawdzic czy mi pomoga. Pierwszej nocy bylo ok, ale drugiej nocy (to byl moj 20 dc) nie spalam prawie do 4 rano, mialam tak silne bole w podbrzuszu - zupelnie jak miesiaczkowe, zeby nie powiedziec ze gorsze. Nie wiem czy byl to przypadek czy to od tych czopków (choc gdy uzywalam ich rok temu nie mialam takich niedyspozycji). Nie wiem teraz czy nadal stosowac te czopki czy odpu...
  • Ostatnio raz na kilka dni dopada mnie poranny bol glowy. Boli mnie tuz nad prawym okiem, bol jest bardzo silny i nie ustaje po tabletkach. Przechodzi sam, jak wstane, pochodze, cos porobie. Dzis obudzilam sie z takim bolem, doszla biegunka i wymioty. Dodatkowo caly czas mam katar (choc nie mam na nic alergii). Podczas bolu glowy ciezko mi znalezc pozycje, w ktorej byloby lepiej - ani na lezaco, ani na siedzaco, bol jest koszmarny. Pojawia sie wrazenie, ze mozg mi wyplynie. Oko boli, kie...
  • Od godziny 17:00 we znaki daje mi się żoladek, i to dośc mocno :/. Wzięłam ibuprom max (podwójna dawka) i wypiłam szklanke wody z dodatkiem kropli żoładkowych, ale za bardzo to nie pomogło :/. Niby jest trochę lepiej, ale i tak cały czas czuję ten ból. Co jeszcze mogę zażyć? Wcześniej mnie nic nie bolało kompletnie i czułam sie dobrze, ale od tej 17 nie czuję się za dobrze. Nie jadłam nic cięzkostrawnego, ani nic :/. Zażyć leki rozkurczowe? Jeszcze jeden ibuprom?
  • Nigdy mi sie to nie zdarzylo,najwyzej pare godzin po stosunku czulam jeszcze "rozepchanie" i lekkie mrowienie,ale to bylo raczej przyjemne. ;) Natomiast pare dni temu wystapil u mnie bardzo silny skurcz,nie moglam sie w ogole ruszac,cala sie trzeslam i bardzo sie pocilam.Czulam sie,jakbym miala nadwyrezone miesnie brzucha.W czasie stosunku partner raz wszedl w taki sposob,ze poczulam bol(jednak on twierdzi,ze nie bylo to glebokie lub mocne wejscie,ale poczul "blokade").Brzuch mnie ...
  • dość często mam bardzo silne skurcze łydki, często przez sen nawet, nie mogę sobie poradzić potem i kuleje następnego dnia o czym świadczą takie skurcze? o braku jakieś witaminy, czy minerałów? poradźcie :)
  • witam,wczoraj bardzo mocno uderzyłam się w pierś.cały czas czuje ból,kłucie w piersi a w zasadzie w okolicy sutka.jestem załamana,boje sie ze to cos powaznego... co robić? umówiłam sie na usg ale dopiero na wtorek...pierś cały czas boli...prosze o pomoc.
  • Witajcie! Szukam w internecie, ale nic nie znalazłam w miarę podobnego :/ Z 2 mce temu miałam potworny ból: zaczęło się od narastającego bólu w okolicy nerek, aby coraz silniej przemieścić się na brzuch. Ból "w nerkach" nie był punktowy, ale taki jak wtedy gdy zbiera się na miesiączkę (nie był to ten czas). Tak jak kurczy się macica i daje taki obły ból. Brzuch też mnie potem bolał tak obło tj. nie był zlokalizowany, ale bardzo mocny. Wręcz myślałam,że to jakiś skręt jelit. Ch...
  • Dziewczyny moze ktoras z Was ma taki problem i moze mi cos polecic? Bol czesty migrenowy i nic nie pomaga... Nie jestem na bierzaco z nowosciami ale moze ktoras ma jakos sprawdzony srodek??? Bede wdzieczna za pomoc...
  • ostatnio mialam silne skurcze macicy,nigdy nie rodzilam,ale czułam,ze to podobny ból,taki przejmujacy na wylot,az plecy bolały,nie moglam w zadnej pozycji wytrzymac dlużej niz sekundę,mialam drgawki i fale goraca na przemian,mama juz miala wzywac pogotowie,bo bylam zielona na twarzy,myslalam,ze to z powodu okresu,ale nie. do tego mdłości(ale nie zdążyłam zjeśc sniadania,więc nawet nie mialabym czym wymiotowac)dopiero po ponad pół godzinie zaczął dzialac lek,skurcze były falowe ,az...
  • Witam! Mam pytanie jak sobie radzicie zbyt silnymi okresami??? Pijecie jakieś zioła lub coś w tym stylu? Moja mama ma teraz bardzo silny okres, jakiś nadmierny...:/:(
  • CZy silne tyłozgięcie macicy ma wpływ na prawidłowe donoszenie ciąży i urodzenie dziecka?
  • Witajcie Przedwczoraj spadłam ze schodów,uderzając mocno tyłem głowy w stopień schodów,chwilę pobolała mnie głowa i przestała,nie miałam wymiotów,nie mam nawet guza.Jedyne co dolega to jestem trochę jakby to nazwać otumaniona,są chwilę kiedy "zapatruję się" w jedno miejsce,wczoraj przy chodzeniu miałam minimalnie wrażenie "miękkich" nóg.Mam normalny apetyt,koordynacje,normalnie widze, nie boli mnie głowa,jedynie trochę szyja i kark.Czy mi się mogło stać coś poważnego?jakiś gu...
  • Mam problem, moze ktos mi poradzi cos na szybko. Od poprzedniej soboty lykam Yasmine. Wiadomo 1 tabletka w 1 dzien okresu. Czyli dzis powinnam wziac siodma tabletke. Od przedwczoraj, czyli od srody w dole brzucha czuje dosyc mocny bol (taki jak podczas okresu). Nigdy nie zdarzylo mi sie topod koniec okresu, raczej na poczatku. Nie wiem czy mam brac dzis nastepna talbetke, moj lekarz przyjmuje dopiero w poniedzialek, dopiero wtedy moge sie z nim skontaktowac. Zacisnac zeby i brac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się