Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      silny

silny

(22 wyniki)
    • czy dla mężczyzny jest wyzwaniem czy od razu jest skreślona?
    • Panowie co dla Was lepsze młoda gąska która wpatruje sie WAs jak w obraz czy kobiet która wie czego chce robi kariere awansuje- i stara się być niezależna. cZy metamorfoza jaka przechodzi kobieta przez pewien okres czasu może byc dla WAs czymś niebezpiecznym. To tak w duzym skrócie zostawiacie dziecko a po czasie odnajdujecie atrakcyjną młodą kobitę interesu która wie czego chce.
    • Nie chodzi mi o aspekt fizyczny... Czy lubicie kobiety które wiedzą czego chcą, dążą do osiągnięcia wyznaczonych celów, są samodzielne i zdecydowane, takie, które na codzień potrafią funkcjonować i nie czepiają się męskiego ramienia...? czy jednak wolicie kobietki delikatne i bezradne...? :)
    • Pytanie retoryczne, jak mniemam. Więcej chyba teraz chłopców z syndromem Piotrusia Pana niż facetów. Skąd to się bierze? Brak odpowiedniego wzorca?
    • znajmomy rozpoczął pracę w pudle-po pierwszych dniach jest załamany!czy to "mało męskie", że nie wyrabia psychicznie?? "twardym trzeba być, a nie miętkim"???
    • Jest to jak najbardziej powazne pytanie. Czy kobiety pewne siebie, wysokie, zadbane, atrakcyjne, widac dobrze zarabiajace z b.dobrym samochodem wzbudzaja w Was instynkt lowczy, chec poznania tej kobiety. Czy moze wychodzicie z zalozenia, ze i tak jest juz zajeta, wiec nie warto sie produkowac.
    • powiedzcie mi jak wyglądają wasze relacje z kobietami silnymi, wiedzącymi czego chcę w życiu, mającymi szalone plany, które realizują.Są niezależne , nie boją sie wypowiadać własnej opini na głos. Jakie emocje w Was wzbudzają?? Wiadomo,że taką kobiete trudno "ustawić" ciągle gdzieś ucieka, coś ją inspiruje, domowe ognisko owszem, ale na planie dalszym.....
    • Panowie powiedzcie mi jak to jest z Waszą męską przyjaźnią. Popadłam w konflikt z przyjacielem mojego męża, obrażał mnie i poniżał. Kiedy opowiedziałam o tym mojemu mężowi dał wiarę wersji przyjaciela. Przyjaciel przedstawił zupełnie inną wersję wydarzeń i zarówno on jak mój mąż zachowują się tak jakby nic się nie stało. Czuje się z tym okropnie, tym bardziej, że muszę go widywać w dalszym ciągu w naszym domu, mimo, ze nie mogę na niego patrzeć. Co mam robić?
    • można w łóżku też potraktować "przedmiotowo", czy to się nie godzi? Może z taką być namiętny, prawdziwy bez zahamowań seks, czy tylko po bożemu? Jak myślicie?
    • Własnie jak to jest u was.Co dla was byłoby opcja "znośniejszą"..byc z kimś kto was pociąga, życie erotyczne układa sie niesamowicie, lubicie ta osobe - choć ciężko to zakwalfikowac jako wielka miłość...Czy tez być z kimś kogo darzycie silnym uczuciem, ale życie seksualne jest niesatysfakcjonujące, mizerne , frustrujące....
    • Mój mężczyzna od pewnego czasu strasznie cierpi gdy się kochamy, a dokładniej, gdy zbliża się już do wytrysku i podczas wytrysku. Mianowicie nachodzi go straszny ból głowy, takie ciśnienie w skroniach, kłucie, które jest dla niego bólem nie do wytrzymania. Po kilku minutach, gdy sie uspokoi to ból mija. Ale obawiam sie że orgazm-ból głowy uwarunkuje go negatywnie i zacznie unikac sexu. Nigdy czegoś takiego wcześniej nie miał... i nic się w sexie u nas nie zmieniło już od dawna, w...
    • wątek dla równowagi, bez fałszywej skromnosci :))
    • Mam Panowie do was małe pytanko.... :) Dlaczego uciekacie (nie wszyscy, ale zdecydowana większość) od samodzielnych, zdecydowanych, atrakcyjnych kobiet? Czy niezależna kobieta jest mniej atrakcyjna dla was ? Nie czujecie się przy niej wystarczająco męsko ? (cytat): "Jest trudna do (jak mi kiedyś ktoś powiedział) opanowania, trudno ją upilnować, nadążyć za nią- ale jest fascynująca" Czy własne zdanie, siła przebicia, stabilna psychika czyni z kobiety mniej kobiecą? I dlaczego myśli...
    • Super program Znalazłem fajną stronę z wiadomościami o BB http://www.wirtualnemedia.prv.pl
    • Czy kochając kobietę mógłbyś ją zostawić bo jej charakter jest silny itd...zamiast próbwac dotrzeć do niej, po prostu byś ją zostawił...może to tylko wymówka była?
    • Nie moglbym byc z kobieta ktora nie pracuje,ktorej rola jedynie sprowadza sie do bycia rekwizytem w zwiazku,ktora ma tylko pachniec i blyszczec a jedyne zajecia to jest fryzjer,kosmetyczka,lazenie po sklepach inne takie pierdoly. Strasznie kreca mnie kobiety kreatywne,z wlasnym pomyslem na zycie,wolne od meskiego portfela i meskich humorow.Jak trzeba to daja kopa w tylek facetowi bez mrugniecia okiem.Niekoniecznie typ zimnej pani w okienku ale ..silne ale bardzo kobiece :)) A ...
    • czy obserwujecie ja u siebie, a moze przebiega bez objawowo?
    • Wielu mężczyzn ma tak silną potrzebę uprawiania seksu, że nie przeszkadza im w partnerce niepodmycie, zapocenie, opryszczka, upławy , miesiaczka itp. Co jest Was w stanie odwieżć od stosunku z partnerka/partnerem ? Mam na myśli cechy ich cechy cielesne lub osobowe ? Czy potrzeba wprowadzenia penisa do pochwy i wytrysku jest najsilniejsza ?
    • mlode cialo to nie wszystko, mezczyzni po 32/35tce cenia niezalezne, silne, inteligentne kobiety z ktorymi ma sie o czym porozmawiac takze w dzien?
    • Czy kobieta " z kasa" ma szanse na MEZCZYZNE? Jestem atrakcyjna , podobam sie..Od czasu rozstania sie z moim partnerem podjelam proby poznania kogos nowego. Wydawac by sie moglo, ze skoro jestem finansowo absolutnie niezalezna, nie powinnam miec problemu ze znalezieniem odopwiedniego partnera. Mam tyle , ze starczylo by dla nas obojga na luksusowe zycie. I tu sie zaczynaja schody. Jestem dosyc silna, wiec interesuja mnie tylko silni mezczyzni, dupki nie wchodza w rachube.....Zdarzylo ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się