silny

(42 wyniki)
  • Witam wszystkich jestem pierwszy raz na forum a sklonilo mnie do tego to poniewaz szukam pomocy:(( bardzo chce schudnac ale nie mam wystarczajaco silnej woli:(kupilam sobie bieznie rok temu chodzilam na niej najdluzej 3miesiace efekt był!!!!i to jaki....ale pózniej pojawiła sie praca dodatkowo prowadze dom mam męza i dziecko...więc czasami brak czasu...a moze poprostu tylko tak to sobie tlumacze bo jestem za leniwa mam 165 wzrostu i waze 70kg....:(((moj maz kocha mnie taką jaka j...
  • Intryguje mnie takakwestia - kiedyś miałam gęste mocne włosy jednak wskutek odchudzania zmizerniały... teraz lepiej się odżywiam. Co mogę zrobić by wróciły? Tak się zastanawiam czy gdybym ostrzygła się baaardzo krótko wpłynęłoby to na ich stan?
  • Ostatnio przeżywam bardzo trudne sytacje osobiste; mnóstwo stresu - co odbiło się bardzo niekorzystnie na mojej twarzy. Do tego stopnia, że znajomi pytają ze strachem, co się ze mną dzieje, bo "tak wyglądam". "Tak" - szara, trądzikowa skóra (musiałam kilka miesięcy temu odstawić tabletki antykoncepcyjne), sine cienie (tak sine, jak namalowane cieniem do powiek) i opuchlizna pod oczami; zaznaczone nieco bruzdy przynosowe. Ogólnie całą twarz mam całą jakąś taką opuchniętą, zdeformowaną ...
  • Dziewczyny, pomarudzę tu :( nie mogę sobie z buzią poradzić. Nigdy nie miałam idealnej skóry, co jakiś czas mi coś wyskakuje - hormonalnie, w zależności od fazy cyklu tak naprawdę. No i latem - jak jem truskawki - mam obsypaną buzię, bo jestem uczulona, ale to mija. A teraz jest jakiś koszmar - na linii żuchwy, na szyi z boku i jakby - ja wiem? - pod uszami wyskakują mi jakieś okropnie bolące podskórne paskudztwa. Źle się to goi, boli i jest widoczne. Byłam jakiś czas temu u dermatologa, ale...
  • muszę stosować bardzo silną ochronę przed słońcem faktor 60 które kremy są lepsze firmy LRP czy SVR jaka jest róznica w konsystencji /żeby nie były takie ciężkie/
  • Witam Was serdecznie :) Dziś tyle naczytałam się o tych papierosach, że zmotywowałam się by je rzucić. Mam nadzieje, że starczy mi silnej woli, bo naprawde ten nałóg to same szkody. Palę stosunkowo niedługo bo od prawie 4 lat, kiedyś raz już rzucałam z plastrami- nie paliłam tydzień a pierwszy papieros po tej przerwie smakował mi jak papier, ale niestety wróciłam :( Najbardziej boję się jak to będzie jak przyjdzie mi iść na impreze, przy piwku czy drinku zawsze najlepiej smakowa...
  • Niestety zrobilam cos wyjatkowo glupiego i od tygodnia za to place. Generalnie nie mam problemow z cera, nie wiedzialam więc, ze zrobie sobie taka krzywde. Ponad tydzien temu mialam bardzo wazne wieczorne wyjscie. Poprzedniego dnia poczulam, ze robi mi sie na policzku bardzo bolesny, wielki wyprysk. Bolal nawet gdy mowilam i wygladal przebrzydle. Kilkakrotnie wiec, chcac go wysuszyc PRZYLOZYLAM do niego (nie tarlam, nie smarowalam, tylko przylozylam) patyczek do czyszczenia uszu z...
  • Uzywam masci, podpisanej jako "corticosteroid", ktora ma w swoim skladzie Fusidic Acid i Bethametasone. Po pierwszej tubce efekty byly niemalze spektakularne, teraz koncze druga i nie jest juz tak kolorowo. Czy to skora juz sie przyzwyczaila? A moze to chwilowy kryzys i bedzie znowu lepiej? Ale czy dlugie stosowanie takiej masci nie ma zadnych skutkow ubocznych? Poradzcie, bo nie wiem czy kupic znowu to samo, czy moze poprosic o przepisanie czegos innego...
  • Jestem załamana - położyłam na twarz maseczkę wulkaniczną z BU, którą, jak zawsze, rozcieńczyłam hydrolatem. W efekcie twarz jest cała podrażniona, czerwona. Nigdy czegoś takiego nie miałam, nie mam jakiejś mega wrażliwej cery, no i maseczkę tę używam od dawna. Co to może być, od czego?? I co zrobić?? Położyłam na twarz Emolium, czy dobrze? Czy to coś pomoże? Wieczorem używałam tonik z kwasem PHA 6% - który też już kończę. Czy to może mieć związek? Pomóżcie proszę, wyglądam jak upiór,...
  • witam, użyłam kremu z kwasami i strasznie podrażnił mi twarz.było to pare dni temu (z cztery dni), a podrażnienia są nadal widoczne - szczegolnie gdy nakladam makijaż-cała twarz w plamach, zaciekach. jak sobie z tym poradzić,co robić, aby doprowadzić twarz do nalezytego porządku (dodam, ze dużo nawilżam twarz). pozdrawiam,
  • Dziewczyny pomocy!!! Zrobiły mi się straszne przebarwienia na twarzy - przyczyna: słońce; stało sie tak pomimo na co dzien uzywam silny krem z filtrem a w weekndy maksymalnie opalajac sie zasłaniam twarz; co moge z tym zrobić????
  • zastanawiam sie do jakich klientek jest skierowany ten produkt ? zawiera przeciez wlasciwosci przeciwzmarszczkowe a skora traci swoj naturalny kalogen po 18 roku zycia. Ja na dniach skoncze 27 lat. Kiedy mozna zaczac stosowac kosvetyk z Q 10 ? Teraz stosuje krem EVA NATURA pod oczy i powieki z biokompleksem firym LEn i jestem zadowolona. Polecany jest on osoba po 25 roku zycia i zastanawiam sie kiedy mozna zaczac stosowac Q 10 ? macie jakies doswiadczenia ?
  • Hej dziewczyny mam pytanko mam 24 latka i nie wiem w jakim wieku powinnam zaczac uzywac jakis kremow przeciwzmarszczkowych???chodze na solarium raz w tygodniu i mam skore raczej sucha ,chcialam was prosic o rade i pomoc czy sa moze jakies kremy dla takiego wieku? wiem ze moze jestem za mloda a moze juz by wypadalo zaczac uzywac jakis ? tylko jakich ? prosze o rade z gory dziekuje pozdrawiam
  • hej , mam okropne, swędzące czerwone blizny po pijawkach, może wie ktoś jak to wyleczyć? Od sesji pijawkowej minął ponad rok niestety blizny się nie zmniejszają. Nawet dermatolog nie był mi w stanie pomoc, jedynie barwa się zmieniała na trochę jaśniejszą a nabrzmienie i swędzenie pozostało :( uzywalam Novate i Veraderm
  • Do pasemek :-) Ostatnio moja przygoda z rozjaśniaczem skończyła się tragicznie : wyszły żółtawo-rude (!!!). Musiałam iść do fryzjera i za baleyage zapłaciłam 80 zł. Odrosty nie są widoczne, bo jestem blondynką, ale chciałabym mieć takie bardzo jasne (NIE ŻÓŁTE) refleksy :-) Jaki rozjasniacz polecacie ? Boje się trochę, że znowu mi nie wyjdzie, ale co tam :P Pzdr.
  • hej wszystkim mam pytanko czy macie moze przetestowane preparaty , kremy , lub inne dobre srodki ktore by w 100% chronily przed wypryskami lub tez bardzo szybko je likwidowaly , ja suzkam czego sna rynku , ale jeszcze nie znalazlam niczego co by dzialalo idealnie . chcialabym miec kiedys idealna cere , poki co jakos mi sie to nie udaje :( czekam na jakies super wynalazki i z gory dziekuje misia
  • Koszmarna pomaranczowa skorka mnie dopadla, mam taki specjalny przyzad do masazu od Philipsa, ale narazie nie widze poprawy, za krotko pewnie stosuje, chcialabym po takim masazu uzywac kremow na cellulitis prosze o rady i o te tansze i drozsze, moze cos uciulam jak krem jest naprawde dobry. Dzieki ze zawsze moge na was liczyc, pozdrawiam, dam wam znac jak to dziala bo 2 sierpnia jade na wakacje i do tego czasu musze z tymi moimi udzichami walczyc.
  • mam 23 lata i wiem ze powinnam uzywać jakiegoś kremu przeciwzmarszczkowego na twarz i pod oczy... doradźcie jakieś dobre kosmetyki których wy używacie plissss :):) z góry dzięki
  • Prosze doradzcie cos-wszystkie kosmetyki jakie znam sa przeznaczone do cery tlustej, mieszanej, ewentualnie normalnej, maja silne dzialanie, ktore cerze wrazliwej i z pajaczkami moze tylko zaszkodzic. Jaj sobie wtedy radzic z porami rozszerzonymi?jak je oczyszczac, zamykac?..
  • Kobietki,pomóżcie proszę!!! zrobiłam dziś zachwalany tu peeling kawowy- rzeczywiście skóra bardzo miła w dotyku.Potem chciałam wsmarować oliwke Ziaja na cellulit i dodałam olejku cynamonowego,niewiele,ale chyba jednak za dużo,bo poparzyło mi skórę!!!wiem,że ma właściwości rozgrzewające,ale to była masakra.Od razu skóra zaczęła mnie niesamowicie piec,więc wskoczyłam pod chłodny prysznic i szarym mydłem zmyłam to wszystko.Ulzyło trochę,ale niestety skóra(głównie na biodrach,brzuchu,a...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się