single

(5 wyników)
  • Kiedys wesela sluzyly poznaniu nowych osob,a czasem dzieki temu tworzylo sie kolejne wesele.Teraz nastala jakas moda na zapraszanie z osobami towarzyszacymi-rozumiem,ze np.kuzyn ma dziewczyne i chce z nia przyjsc,ale po co wciskac singlowi zaproszenie z osoba towarzyszaca,skoro wiadomo,ze ow singiel jest sam i nie ma z kim przyjsc.Na sile ma kogos szukac,zeby nie siedziec cala noc samemu/samej przy stoliku podczas gdy sparowani sie bawia we wlasnym towarzystwie.Czy zapraszacie s...
  • Mam pytanie.Czy jesli wiem,że niektórzy moi znajomi są aktualnie singlami to powinnam zaproszenie dla nich wypisywać także na osobę towarzyszącą. Szczerze mówiąc wolałabym tego uniknąć (oczywiście ze względów finansowych),ale nie chciałabym ich urazić. Nie chciałabym równiez aby na siłę dobierali sobie towarzyszy. Jak to rozwiązaliście ?
  • hej, zamierzamy wziąć na pierwszy taniec piosenkę Jennifer Rush "The power of love", jednak nie mamy pomysłu jak ją fajnie zatańczyć. Jaki rodzaj tańca do niej pasuje?? Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam
  • mam maly problem i nie wiem jak z nim sie uporac...za kilka miesiecy kumpel bierze slub a ze wypadaloby isc z osoba towarzszaca to najwiekszy szczegol.Kiedys stwierdzilem ze chyba wczesniej wygram w totka niz spotkam druga osobe(byc moze spotaklem...)z uwagi na to ze wybor jest wsrod 3miliardow...Co poczac zdac sie na cud czy nieustanie sie rozgladac a byc moze jakies swiatlo w tunelu sie zaswieci...
  • Chciałam się podzielić z Wami jedną refleksją. Od jakichś 2 miesięcy zaczęłam interesować się kwestiami związanymi ze ślubem i weselem. I mam wrażenie po naszej wizycie na targach w Pałacu Kultury i po ilości wątków i waszych postów, że przeżywamy obecnie w naszym kraju prawdziwy boom związany ze ślubami i weselami. Kilka lat temu było naprawdę dużo łatwiej (i szybciej) załatwić wszystkie formalności. Czy myślicie, że taki stan będzię się utrzymywać? Pozdrawiam wszytskich przyszło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się