Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      single

single

(14 wyniki)
    • na dwa tygodnie po 20Czerwca do Tunezji lub Egiptu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) witajcie jestem singlem tak jakoś ostatnio głupio mi wyszło. A termin urlopu zbliża się nieubłaganie to ok 20 czerwca. Trochę drogo samemu więc próbuję Cię odnależć najlepiej w Warszawie. Najchętniej byś była chłopakiem lub był dziewczyną w wieku od 27 do 35lat ;-). mam miły wygląd 174cm wzrostu i normalną no może bardzo lekko! zaokrągloną sylwetkę ..ale to przecież w naszym p...
    • witam serdecznie mam zamiar wybrać się sama do Tunezji Bądz Egiptu bardzo będę wdzieczna jesli doradza mi osoby ktore rowniez same podróżowaly bo tych krajach? i gdzie bedzie lepiej jaki wybrac hotel? itd.:) pozdrawaim.
    • singiel(7)

Szuka ktoś kogoś do wylotu do Tunezji? Jestem sama i nie chce płacić tyle więcej pieniędzy za jeden pokój...
    • No wlasnie a moze znacie jakies biura ktore oferuja wyjazdy dla singli do Tunezji mnie rowniez intersuje polozenie blisko Tunisu.Prosze o adresy stron tych firm.
    • Tydzien 23.08. - 30.08. w hammamet w hotelu le khalife, dwójka dla singla, opcja HB. TANIO
    • Witam, lece na zaproszenie, troche sie zagapilam z rezerwacja przelotu i w tej chwili bilet lotniczy kosztowałby prawie tyle samo ile wyjazd last minute no i za późno na zalatwianie wizy. Dlatego szukam kolezanki do singla, termin 2-16 lipca, hotel dowolny byleby bylo tanio (najlepiej w Mahdii). Wiecej informacji podam jak znajdzie sie chetna. Pozdrawiam:)
    • single (8)

Czy ktos zamierza leciec w najbliższym czasie do Tunezji jako singiel???
    • Witam, chce sie wybrac na wakacje do Tunezji, samemu jakoś głupio jak któs chciałby sie wybrac pomoge finansowo
    • W jakim hotelu będę czuć się najlepiej ??? Proszę o pomoc .
    • Pytanie jak w temacie. Niestety czekają mnie wakacje w pojedynkę, pierwszy raz o zgrozo! Zupełnie nie wiem jak to jest z ofertami last minute w takiej sytuacji.Będę wdzieczna za wszelkie konstruktywne sugestie:) pozdrawiam
    • Planuję sama wyjechać na tygodniowy urlop. Na oku mam hotel Marhaba Club. Proszę powiedzcie mi czy mogę się do niego wybrać sama. A może ktoś bedzie tam tak jak ja samotnie , planuje jakos 21-25 wylecieć. A może będę mogła do grupki młodych ludzi się przyłączyć :) Proszę o pomoc :(
    • Chcę wyjechać w lipcu do Tunezji (najlepiej Hammamet), ale koleżanka z którą miałam jechać wycofała się i nie mam z kim jechać, a sama nie chcę. Jestem młoda, komunikatywna, dostosuję się. Czekam na propozycje :)
    • SĄ CHĘTNI ?
    • UWAGA! Poszukuję 1 lub 2 osób do wspólnego, "papierowego" zakwaterowania w hotelu w Tunezji!!! A) Jedziesz sam, a nie chcesz płacić fortuny w formie dopłaty do pokoju 1- osobowego - pojedźmy razem! B) Jedziecie we dwójkę, a jeśli weźmiecie trzecią osobę (mnie:) na dostawkę, to wszystko wyjdzie was taniej (bo koszty się podzielą)! W obu przypadkach KORZYSTACIE, ponieważ ja i tak NIE BĘDĘ MIESZKAŁA w tym hotelu!!! Macie wiec wygodny, większy niz zazwyczaj pokój (w przypadk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się