Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      single

single

(16 wyników)
    • Hej! Prowadzimy taki serwis, porównywarkę portali dla singli. Są tam rankingi różnych portali, podzielone na różne kategorie, ale na dniach będziemy to wszystko aktualizować, dorzucając nowe portale. Stąd moje pytanie, czy możecie mi podać jakieś portale, które nadawałyby się do zamieszczenia na naszym serwisie? Tak, wiem, że to sprzyja reklamowaniu się itp., więc jeśli w ten sposób łamię regulamin, to przepraszam. A jak to nie ja łamię, to nawet jakieś zwykłe, "perfidne" reklamy mi nie bę...
    • uslyszalam ze dzisiaj jest dzien singla chyba nie w tym kraju, mam 32 lata jestem niezalezna i wolna i czuje sie jak zjawisko nad ktorym sie wszystcy lituja wszystkiego najlepszego SINGLE
    • Witam, dzisiaj będąc na zakupach w centrum handlowym na Woli, nasunęła mi się taka myśl , ile jest takich singli , którzy mając jak ja, 38 lat, mają dość bycia w samotności, idą Święta, tak bardzo chciało by się być razem, ile jest takich osób , którym szczęście nie dopisało, by byli razem, a mimo to są optymistami i dalej szukają tej swojej brakującej połówki .
    • samotni.mojeforum.net/index.php to nowe forum, powstalo ok 10 dni temu, dopiero sie poznajemy i zaczynamy spotykac w realu, dolacz do nas! kazda nowa osoba jest mile widziana ;)
    • Chcę kochać całym sobą... Owładne dziś Ciebie, jesiennym wieczorem zauroczę Przytulę Cię mocno i rozpalę Twe serce Na ustach Twych ciepły ślad zostawię Będę Cię kochał jak tylko potrafię Jesteś panią mego serca i duszy Pięknością, co świata zazdrość poruszy Dusza ma Tobie się poddaje I by żyć, swoją miłość Ci oddaje...
    • Sądząc po gościach forum jest sporo samotnych ,wspaniałych, na poziomie, czekających na uczucia osób, przecież to niemożliwe żeby raport w polityce o bezżennych się potwierdzał, mianowicie że wolni się nie spotkają bo wolne kobiety to wyzwolone panie magister a wolni panowie to robotnicy i rolnicy, bo facet spotak się z dziewczyną o niższym wykształceniu i statusie a kobieta nie. Przekonajcie mnie że nie jestem skazana na samotności albo na faceta, który będzie Irkiem -rolnikiem ...
    • Wszystkich singli zapraszam do wątku. Zalety i wady bycia singlem... Czy dobrze Wam z tym...? Piszcie.... o wszystkim
    • Tak sobie wlasnie uswiadomilam, ze czlowiek siedzi w pracy jak kto glupi a zycie ucieka ;) A nagle patrzy, ze wszyscy fajni faceci po 30 tce juz dawno zajeci..
    • Pomyślałam, że skoro są tacy w W. i K. to w Poznaniu też ktoś się odezwie:)))
    • no i byłem zobaczyłem.. i szczerze odradzam.. 1. zle przetłumaczona z niemieckiego. 2. własnośc niemiecka 3. chca pieniedzy!!! 4. nic nowego. 5. reklamy sa.. ochydne. 6. mało osób. Ogulnie.. myslałem że może cos fajnego dla samotnych powstanie.. innego niz ogłoszenia marnej treści.. jakis klub.. a tu kicha w niemieckim stylu!
    • Co sadzicie na temat swiadomego wyboru pozostania samemu jako alternatywy dla cigalych rozczarowan oraz wiare w to, ze kiedys moze sie to skonczyc ale wcale nie musi. Jednym slowem, zeby zaakceptowac ewentualnosc pozostania samotnym do konca zycia. Pozdrawiam, Tytus
    • A może znajadziemy sobie jakieś miejsce do którego będziemy chodzić w celach zapoznawczo-rozpoznawczych? Może w tłumie singli będzie łatwiej zgrać duet?
    • Zły czas dla siengli. Piekna sobota, zielona, a tu nic....stare kobiety pielegnują gniazda, młode patrzą z zazdrością. Nawet na spacer nie ma z kim pójść. Ehhh...
    • Co myslicie o takiej tezie, że człowiek jest singlem z wyboru, dlatego, że sam tak chce? Być może jest to wybór nie w pełni świadomy, ale fakty świadczą same za siebie - jesli chciałoby się mieć kogoś, to by sie go miało... Zapraszam na www.niebadzsinglem.pl - to mój blog, na którym przedstawiam samotnicze typy osobowości i wskazuję możliwe drogi wyboru. To miejsce szczególnie dla tych, którzy maja dość samotności i chcą wziąć los w swoje ręce:)
    • Siema zakładam Klub wiecznych Kawalerów. Jak sama nazwa wskazuje moga do niego wstapić tylko ci/te którzy wyrażają szczerą chęć pozostania singlami do końća życia. mogą do niego także wstąpić ci, którzy niechcą nigdy wstępywać w żadne związki partnerskie. Przyjmuje zgłoszenia!!!
    • Być może mój problem jest trochę nie na miejscu na tym forum ale desperacko potrzebuję pomocy. Otóż zakochałem się w koleżance z pracy, młodej rozwódce (jestem starszy o kilkanaście lat) z którą współpracuję od kilku miesięcy. Dziewczyna tak mi zawróciła w głowie, że nie mogę się skoncentrować na pracy. Prawie każdej nocy o niej śnię; moje ustabilizowane, spokojne i wypielęgnowane życie singla wali się w gruzy!!! Nie czuję się jeszcze na siłach aby podjąć wyzwanie utworzenia stałe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się