single

(27 wyników)
  • Zakładam wątek z myślą o singlach (takich jak ja) którzy nie maja z kim wyjechać a chcą znaleść drugą osobę by po prostu było taniej>>brak dopłaty do jedynki>> Sądzę że jesli w jednym wątku ujawni sie wiele takich osób to w końcu uda się z kimś dogadać na wyjazd>
  • Ponawiam wątek :) Poszukuję singli do wspólnych podróży. W marcu planuję wyjazd do Portugalii a na przełomie października/listopada chciałabym wyjechać do Azji (Tajlandia, Laos.... do ustalenia) Towaszysz/ka poszukiwany/a :)
  • czy ma ktoś pomysł na święta dla singli? Czuję się dziś wypalona - nie chce mi się myśleć, więc i pomysłu żadnego, a wspólne święta z z mamusią, babcią, wujkiem itd.itp. jakoś mnie nie pociągają
  • i pojedź z nami ... singlerelax.pl/info/wakacje-nad-morzem/
  • Planuje wyjazd na tydzień do Egiptu. Wylot z Katowic lub Warszawy. Poszukuje towarzysza do leniuchowania i zwiedzania. Bardzo chętnie pozbędę się dopłaty za singla.
  • Głównie planuję powłóczyć się na własną rękę po Gruzji, ale wchodzą też w grę okoliczne kraje, np. Turcja. Korzystam z biletu Lufthansy do Tbilisi. Aktualna jeszcze cena to 1050 zl. owad@autograf.pl
  • single i singielki 30+ z Wrocławia i oklic łączmy się :)) do weekendu majowego juz mało czsu ale kto wie może się uda zorganizowac na wyjazd np. w jakieś górki.
  • Wiek (-)(+)50, ale niekoniecznie. Ramy wiekowe nie są ścisle określone; zarówno (-), jak i (+) jest z dużą tolerancją. ;-) Jedyne kryterium to: poczucie humoru. Nie siedź w samotnie z domu. Zwiedzaj świat. Korzystaj z życia. W grupie raźniej i weselej. Zapraszam wszystkie zainteresowane osoby. :-)
  • link jest do objazdówki z R/T www.rainbowtours.pl/triphotel.aspx?t=slt&h=654&ts=2 kontakt na maila gazetowego Pozdrawiam Matanzas
  • Zamieściłem tutaj ogłoszenie co do wspólnego wyjazdu,ale efekty takie sobie.Jedni podali numer gg,a wcale nie odpiszą...To źle rokuje na przyszłość...Zastanawiam się nad Egiptem,ale nie plażowanie lecz zwiedzanie,spacery,wędrówki gdzie oczy poniosą.Może Grecja - z wyspy na wyspę...Może znajdzie się grupka znajomych,którzy by powitali nowego znajomka?A może też jest ktoś samotny i przerażają hego/ją zwiększone wydatki jako singla (noclegi oraz inne niewygody w podróżowaniu w pojedynkę)....
  • W innym moim wątku na tym forum padł pomysł stworzenia grupki osób, które byłyby zainteresowane wycieczkami weekendowymi ale nie tylko weekendowymi. Proponuję by wszyscy Ci którzy chcą gdzieś wyjechać (na początek na 1-2 dni, później jak już się trochę poznamy na dłużej) odezwali się na forum. Liczę na odzew przede wszystkim ludzi z Warszawy, Mazowsza, Łodzi..... w wieku 30-45 lat. Fajnie by było, gdyby była równowaga płci.
  • Szukam osób, które lubią chodzić po górach ale nie mają za bardzo z kim. Nie chodzi o zdobywanie wysokich szczytów ale o lajtowe, kilkugodzinne wycieczki w miejsca urokliwe, przepełnione naturą, również w górskie doliny. Jedno- dwu-dniowe wypady weekendowe w Bieszczady, Beskid Niski, Sądecki, Pieniny, Gorce. Płeć nieistotna, wiek powyżej 30. Pozdrawiam jesiennie :)
  • może wykombinujmy coś razem i wyjedźmy w tym sylwestrowym okresie? wiem, że jeszcze 3 miesiące, ale chyba warto zacząc już myśleć, by nie spędzać go samemu lub na jakieś imprezie z gromadą szczęśliwie połączonych w pary ;-) to co? działamy?? :)
  • Szukam osob po 50-tce, ktorzy podróżują samotnie a chcą to zmienić.Weekendowe wypady po kraju lub dluższe wyjazdy po swiecie /tam gdzie pięknie ciekawie i cieplutko/.
  • w święta patrza jak na ..;o\ a wakacje biura każa dopłacać do jedynki ;o), w sumie pojechął bym gdzieś ok poł sierpnia lecz dylemat wciąż ten sam - nie rozwiazany ;o))kto ma podobny problem ?
  • Szukam 4-5 osób chętnych na wyjazd na Krym. Podstawowe założenia: wersja ekonomiczna (ale bez szczypania się ze wszystkim), dojazd autobus + pociąg, zwiedzanie + wypoczynek, z naciskiem na wypoczynek :). Nie mam wybranego konkretnego miejsca, więc ciekawe (ale nie karkołomne) propozycje mile widziane. Ze względów organizacyjnych - preferowane osoby z Warszawy lub z centralnej Polski. Czekam na zgłoszenia na forum lub na priva. ramy czasowe - 2 tygodnie, na pewno nie dłużej bo nie mogę.
  • Bardzo proszę się wpisywać tu: w jeden wątek: mężczyzna, czy kobieta wiek planowany termin wyjazdu i najlepiej adres mail do kontaktu może uda się nam zrobić np. jeden wielki wypad...? :) mój adres: gorzow@egythai.com i latam do Sharm często :)
  • Czy ktoś chętny na dokwaterowanie na laścika do Egiptu (wylot z W-wy 24 lub 27-07 na 1T najtaniej- mam ofertę do Sharmu za 1148zl HB na Hadabie, lecz duża dopłata do singla, więc mi żal przepłacac! Jeżeli ktoś chetny, to mozna mnie łapać pod nr 22/6653859 lub stukać na gg 1402247
  • Od pewnego czasu szukam osoby na wspólny wyjazd. I guzik. Jestem kobietą i to opiszę. Znajome kobietki na pomysł wspólnego wyjazdu bez męża dostają palpitacji, a te bez męża udają, że nie słyszą propozycji.Dla nich to obraza! Zamiast pojechać i odpocząć siedzą na tyłkach w domu i udają, że tak im dobrze. A dwa miesiące później narzekają, że są zmęczone brakiem wypoczynku. Niekoniecznie każda z Pań musi jechać na wypoczynek ze mną, ale przestancie się wstydzić, oszczędzajcie kasę i...
  • Witam.Jestem sympatyczna 32 letnia dziewczyna, singielka z Poznania.Chetnie wybralabym sie z ciekawym i wyksztalconym mezczyzna na wakacje na ElGoune-Egipt.Szukam interesujacego towarzysza podrozy(32-42lata), ktory lubi lenistwo,wloczenie sie tu i tam,morze... Termin- poczatek maja lub lipiec.Planuje wyjazd na tydzien. Subtelna i interesujaca singielka.M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się