Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      single

single

(5 wyników)
    • dobrze wam jest samym? jak spedzacie czas bez drugiej osoby? no bo najłatwiej jest powiedziec ze jest sie samemu z wyboru,a ja nie jestem sama bo tak chce,jestem sama bo On nie chciał byc ze mną,i od tamtej pory nie umiem byc z nikim innym,próbowałam ale dla mnie nie wiele to znaczyło.Jednak nastawienie mam inne jak po jego odejsciu,widze plusy tego ze jestem sama,czasami jest mi z tym dobrze,czasami nie.
    • a jak sie ma DLUGIE BYCIE SINGLEM do SZYBKIEGO SLUBU ZARAZ PO UPOLOWANIU FACETA? ja to obserwuje u znajomych i mnie to przeraza. po 3 miesiacach bycia razem to sie tak naprawde NIC jeszcze nie wie o facecie!
    • jakie wg. Was sa plusy a jakie minusy bycia singlem? zobaczymy czego bedzie wiecej...
    • SYlwester(10)

Czy macie juz plany?? Czytam to forum i nie wierze, ze tyle osob jest samych! Moze zorganizujemy cos wspolnie? Ryzykowne ale moze miec tez urok:) Jakas imprezka dla singli???
    • cosmopolitan to najgłupsze pismo z tych babskich szmatławców, nie ma tam nic ciekawego, wszystko w stylu dla bezmozgich starzejacych sie panien, którym sie wmawia, ze byciwe singlem jest modne!!!!! a co wy o tym myślicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się