single

(12 wyniki)
  • Ja również jestem po rozwodzie, jakoś nie mam ochoty na umawianie się z kolejnymi facetami "na kawę" tylko po to , żeby stwierdzić, że "to nie to" dlatego pomyślałam, ze trzeba organizowac wspólne wypady w grupie aby poznac sie w sposób niewymuszony i naturalny, robiac po prostu fajne rzeczy... w zeszlym roku zorganizowalam splyw kajakowy i rejs pod żaglami, było naprawdę super :) również w tym roku organizuję wypady na kajaki, zagle, na rower na Bornholm i w góry Rumunii, powstala w t...
  • wszystkim singlom, którym dobrze w singlostwie, życzę z serca, żeby było jeszcze lepiej; tym, którym niedobrze, żeby było coraz lepiej; załamanym podpórki, silnym taktrzymania. Buźka. O :)
  • Odnoszę ostatnio wrażenie, że to określenie wyłazi ze wszystkich dziur i jest nam wpierane jako nowy, lepszy sposób na życie. Praktycznie codziennie gdzieś się można z tym określeniem spotkać - w necie, gazetach, na ekranach kin czy w książkach. Nawet natknęłam się parę dni temu na pokaz mody - ciuchy dla singielek. Moja samotna koleżanka ostatnio stwierdziła, że to jest ładniejsze określenie dla starej panny:)) Zaczyna mnie to już troszkę irytować takie wpieranie, że bycie samemu ...
  • no i stało się, siedzę sobie w kawalerce na necie z fonu i zastanawiam się nad ilością ubrań jakie przywiozłem. pełno jakichś t-shirtów nie wiadomo z którego roku ale wiadomo że z ub. tysiąclecia, cała szuflada skarpet, a jeszcze nie wziąłem półki z koszulami bo tak jakoś bardziej luzacko chodzę od lat. coś mi się wydaje że grubo przekroczyłem optimum. w sumie ja bym to widział tak - potrzeba mi ileś tam ubrań (x spodni, y tshirtów z krótkim, z z długim), takich które znam "z imienia" i kt...
  • Przekazuję informację otrzymaną mailem na adres jarkoni, być może ktoś skorzysta : Chciałam Cię zaprosić do partnerskiej współpracy promocyjnej przy organizacji Ogólnopolskiego Zjazdu Singli, który odbędzie się we Wrocławiu w dniach 22-24 września. Chcemy jak najszerzej wypromować Zjazd, który ma być próbą integracji singli z całego kraju. Wierzę, że jest to potrzebna inicjatywa. Chcemy pomóc ludziom w likwidacji barier utrudniających kontakty międzyludzkie. Chcemy wskazać im ...
  • Emancypatki czują się wolne gdy są abnegatkami seksualnymi... Abstynencja seksualna w modzie ? www.wiadomosci24.pl/artykul/seks_francuski226443.html Co Wy na to ? Autorka ogłoszona została Madame Sans Sex
  • Odpracowałam swoją pierwszą imprezę "tańcującą" jako singiel.... 4o urodziny kumpeli ze studiów byly do tego wydarzenia pretekstem dobrym. impreza wyjazdowa. 10 PAR ( w tym jedna w trakcie rozwodu) + JA SINGIEL... Pisali w ksiazkach - "będą cie postrzegać żony jako zagrożenie" Alem myślała sobie w swej dziewiczej naiwności... zaraz, znamy sie od 20, 15 czy 10 lat z tymi ludźmi....to chyba niemożliwe... No i co???? no i pstro.... Po imprezce, w czasie ktorej i owszem bawi...
  • córka z mamą na wakacjach, zatem weekend mogę zagospodarować jak chcę, bo z córeczką się nie zobaczę.... Dzisiaj wieczorem idę ze znajomymi na małą imprezę jazzową. Zapewne wrócę do domu po północy... . W sobotę pewnie odeśpię zaległości z całego tygodnia, zrobię sobie dobry obiad na 2 dni... . Właściwie to nie wiem co poza tym będę robił przez te 2 dni... . Dziwnie jakoś... nie przyzwyczajony jestem do takiej sytuacji. Rzadko zdarza mi się tyle wolnego czasu... Może więc ktoś prz...
  • Dzis "rocznica" orzeczenia rozwodu - 2 lata.... Wspomnienie tego dnia juz tak bardzo nie boli ale coraz czesciej brakuje mi sil do pokonywania samej wszystkich problemow, udawania ze zawsze jest ok, ze jestem teraz tak bardzo silna, ze cudownie byc singlem (czasem owszem).Mam dosyc udowadniania, ze porzucona kobieta potrafi sobie dac rade, dobrze wygladac,...itd
  • Zastanawiałam się, czy posiadacz dzieci to single. Przekonuje mnie argumentacja przemawiająca za "nie". Przemieszczam się czasem do Singli, ale odbieram ich forum jako ścianę płaczu. Nie mam na myśli zakazanej "desperacji", bo oni tacy nie są. A gdyby się zlać? Rozwodnicy cieszą się życiem jak jasny gwint, a tam smutno. Może by się jakoś podzielić/obdzielić? Albo co innego?
  • się cosik rozpadam chciałam napisać na forum singli, ale jaki tam ze mnie singiel? tak sobie marudzę, bo znowu muszę siedzieć, a coś późno się zrobiło...
  • płyn do gruntowania płytek. Ale wrócę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się