single

(6 wyników)
  • Chyba nie obu a obydwiema stacjami szanowny autorze artykułu.
  • Witam, Rozważam urlop w pojedynkę i wiem że Club Med posiada opcję dla singli. Wiem, że w wioskach Club Medu nie można się nudzić są różne sporty, imprezy itp. Czy ktos z Was był i poleca? Jakie miejsca w Europie nad morzem polecacie? Dzięki
  • Jeśli znacie biura, które mają przyjazne warunki do wyjazdu dla singli - wpisujcie. Osobiscie mogę napisać, które z biur nie mają korzystnych - przoduje Scan Holiday - w ogóle nie przewidują sprzedaży wycieczki dla jednej osoby. Tylko od 2 w góre.
  • a konkretnie dla singielek... Co o tym myślicie? Czego należy się spodziewać?
  • lubię wyjeżdżać w pojedynkę, ale robiłam to tylko w Polsce (zwykle góry) na wycieczki zagraniczne jakoś się nie porywałam, bo zawsze oferowali mi pokoje dwuosobowe czy znacie jakieś biura podróży z którymi można gdzieś się wybrać pojedynczo (nie płacąc podwójnie)? myślę o wrześniu-pażdzierniku, pewnie trzeba wykluczyć kraje arabskie (kobieta samotna?! - koledzy odradzają...)
  • Jamajka(6)

Interesują mnie wszelkie informację dotyczące wypoczynku na Jamajce, bede wdzieczny za pomoc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się