single

(6 wyników)
  • Nie wiem, czy ja szukac nie umiem. Przejrzalam argosa, tesco, asde, very i posciele do £20 wszystkie sa 50% bawelny tylko, a ja bym chciala dla dziecka 100% bawelny. Ikea odpada, bo tam poszwy sa na koldre 150x200 (takie jak ikea sprzedaje) a ja mam koldre 135x200 - takie jak wszedzie poza Ikea sprzedaja. Jakies sugestie, gdzie kupic? Dzieki
  • Kupilam w koncu corce nowe lozko. Ikea okazala sie niezawodna! Ale mam teraz problem z posciela. Materac jest 160x70 i nie wiem jakie przescieradlo bedzie pasowac. Wszystkie rozmiary sa na cot bed 140x60! Albo koldra, 150x120 taki rozmiar znalazlam ale to tez niby do cot bed. Poradzcie, pewnie dzieci wasze maja lozka z ikei w tym rozmiarze. Jaki rozmiar poscieli do tego dobralyscie i bielizne poscielowa jaka? Dzieki
  • czy chodzicie na lekcje? co mozecie polecic? w centrum lub poludnie Londynu
  • Jak w temacie. Może ktoś się orientuje jaki rozmiar ma ta pościel? albo chociaż powie mi gdzie szukać rozmiaru?? www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/1190139.htm
  • moje maluchy maja prawie 2.5 roku.jeszcze spia w lozeczkach i do tej pory bez problemu spaly w sleeping bags. ale od niedawana bunt !! nie chca juz w tych workach. wiec bede musiala kupic posciel/duvet . Mylalam zeby od razu lupic taki rozmiar do toddler bed. Gdzie kupilyscie posciel dla Waszych dzieci? Widzialam w Mothercare a tak poza tym to jakos nie bardzo wiem gdzie jeszcze? powloczki tez z tego co widze to ciezko znalesc 100% bawelny dla starszych dzieci:-( wiecie gdzie moge dosta...
  • Dziewczyny juz niedlugo czeka mnie pakowanie i nie wiem co ze soba zabrac. Czytalam gdzies ze w U.K sa inne rozmiary poscieli i zeby nie brac polskich bo nie pasuja. Czy to prawda? Prosze o odpowiedz. Bede wdzieczna bo nie chcialabym targac poscieli niepotrzebnie. Dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się