single

(6 wyników)
  • Czy dla Was kwota 1892zł netto oznacza dostatnie zycie? Tak sie zastanawiam, bo tu co prawda pisali o rodzinach, a jak wiadomo koszty zycia singla sa wyzsze i tak dumam czy mnie sie w glowie poprzestawialo czy faktycznie taka kwota jest ok? "Sondaż CBOS: Ile powinny wynosić miesięczne dochody na jedną osobę w rodzinie, aby można było: Zaspokajać podstawowe potrzeby: 1992 r. - 156 zł, 1997 r. - 507 zł, 2002 r. - 750 zł, 2007 r. - 778 zł. Żyć na średnim poziomie: ...
  • Drugi poranek z rzędu, z zemsty za to, że Ukochanego Pańcia nie ma w domu i jestę singlem, kot Brazyli rzyga mi prosto pod nogi.
  • Bardziej zwracam się jednak do singielek. Bo jak wiadomo nie od dziś...faceci to świnie. Więc teraz, szanowne siostry, możemy sobie spokojnie singlować i balować zamiast garnki myć i częstować teściową sernikiem. Proszzz wiadomosci.wp.pl/kat,18032,title,Nie-musisz-juz-wychodzic-za-maz-dla-zdrowia,wid,10246391,wiadomosc.html?ticaid=1668c I na deser www.youtube.com/watch?v=t4-FvdeAJO4
  • Bo mi się wydawało, że ja od pół roku, a to już dziewięć miesięcy zleciało nie wiadomo kiedy. Przynajmniej wiem, że nie byłam w ciąży z byłym ;) A jak z Waszym stażem? Umówmy się, że nie liczymy przelotnych romansów, tylko czas, jaki upłynął od poprzedniego stałego związku. I jakie refleksje - jesteście teraz bardziej związkolubami, czy związkofobami? ;) Diskute silvuple :)
  • wracam - ciemno. Uczę się więcej niż na studiach. Oprócz tego jadę tę podyplomówkę. I depresja gotowa. Poza tym w robocie niemal wszyscy, z szefem na czele, to single. I zastanawiam się, czy to, że robią w jednej firmie, to zbieg okoliczności czy przyczyna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się