Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      single

single

(6 wyników)
    • witam mozecie polecic jakies biuro podrozy ktore posiada w swojej ofercie wypady do turcji dla singli?chodzi mi o to zeby nie doplacac ogromnych sum.i jak mozecie polecic jakies fajne miejsce w turcji gdzie singiel napewno nudzic sie nie bedzie to bede wdzieczny :)
    • single(6)

Czy jeżdżąc na wakacje do Turcji spotykaliście singli- kobiety w waszych hotelach ? Wybieram się sama , ale nie wiem - czy wszyscy jeżdżą tylko z rodzinami , znajomymi i będę się bardzo nieswojo czuć sama np. w mieście - czy Turcy jakoś niechętnie odnoszą się do wolnych kobiet?....
    • witam.w tym roku planuje moje pierwsze wakacje w turcji.niestety tak sie zlozylo ze jade sam.wiec mam pytanie czy jest jakas mozliwosc wyjechania w pojedynke nie placac za pokoj 1 osobowy astronomicznych sum?a moze dokwaterowanie to dobry pomysl?chodzi mi o miejsce gdzie singiel moze dobrze sie pobawic i pozwiedzac.co polecacie?
    • Szukam dobrej kumpeli/kumpla na wyjazd do Turcji. Czy są chętni?
    • Przeglądając forum odnoszę wrażenie, że Turcja to cel podróży "rodzinnych", chyba większość udających się tam turystów to młodzi rodzice plus dziecko (najczęściej 2,3 letnie).Też wybieram się w tym sezonie do Turcji i zastanawiam się czy będę jedynym przypadkiem singla w hotelu.Czy jedzie ktoś sam, albo z grupą znajomych, czy ktoś powyżej 40-tki?Pytam z ciekawości. Pozdrawiam i życzę wszystkim udanego urlopu niezależnie od tego z kim jedzie :-)
    • Proszę o pomoc w sprzedaniu jednego miejsca na wycieczkę objazdową po Turcji, w terminie 8-15.10 z W-wy, koszt 2120,-/os plus bilety wstępu. Kontakt kom. 692704545

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się