Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      single

single

(19 wyników)
    • O podróżujących singielkach czytałam już wielokrotnie, ale czy single-faceci też bywają np. w Egipcie?;)
    • Może ktoś trafił na ofertę dla singla: pobyt z rejsem 2 tyg., hotel 4* za mniej niz 4000 pln (mnie wychodzi średnia 4200-4300 pln + fakultety). To jakis obłęd! I na rejsach biura nie stosują dokwaterowania, czyli muszę płacić za spanie jednej nocy na dwóch łóżkach - doprawdy nie wymagam takich luksusów... Ale może jest biuro, które do tego nie zmusza?
    • Poszukuję:biura,bez dopłaty do singla lub osoby(M)by nie dopłacać, cel-Egipt( najchętniej SS),termin po 7 lutego 2006 (14 dni) cena max.ok.2tys.zł.O mnie: singiel,lat 50,nieuciążliwy,niepalący,znam realia,byłem w Hurghadzie(nietylko).Inne pytania?.
    • Chcę wyskoczyć na tydzień do Egiptu.Może znajdzie się ktoś kto też ma ochotę .Razem będzie weselej. Mam czas od 5 października , więc trzeba się szybko decydować. jack6@wp.pl
    • Zastanawiam się nad wyjazdem na wycieczkę z osobą znalezioną na forum w celu nie płacenia za singla. Mam pytania do osób które z tej formy znalezienia osoby korzystały lub dokwaterowania przez biuro(w przypadku objazdówki): -czy łatwo było znalezć taką osobe -jak się udał wyjazd -czy to duży dyskomfort(mieszkania z prawie obcą osobą) Z góry bardzo dziękuje za opinie
    • Wybieram sie sam do Eiptu, zastanawiam sie jaka jest dopłata w hotelach
    • Witam Generalnie jestem zdecydowany na rejs po Nilu z Kairem. Chce go polaczyc z wypoczynkiem, z tymze idealnie byloby, gdyby tego wypoczynku byly maks 4 dni, a reszta to rejs/objazd. Biura maja bardzo podobne oferty. Zadowolony bylem zawsze z RT i na to biuro jestem nastawiony. Poniewaz moj partner podrozy odpadl ze wzgledow finansowych, to zmuszony jestem jechac samemu. Za taki wypoczynek jestem w stanie zaplacic do 5500 PLN (nie liczac oczywiscie biletow wstepu, wizy i wydatkow wlasnych...
    • Chcialam sobie pojechac na tydzien do Egiptu. Chcialam jechac sama i powiem szczerze , ze moj wyjazd stoi pod znakiem zapytania, bo biura chyba nie lubia pojedynczych klientow. Triada powiedziala, ze zeby jechac samemu trzeba doplacic za charter za druga osobe (ciekawe dlaczego???), inne biura maja ceny z kosmosu. Moze ktos jest mi w stanie polecic lub znalezc wyjazd do El Gouny na 27.11.2003?? Interesuja mnie hotele 5 gwiazdkowe. W El Gounie sa takie trzy. Serendepity.
    • Wpsujcie się podając: kobieta/mężczyzna, wiek, planowany termin wyjazdu, hotel. Ja jestem kobietą (50), Menaville, 20 marca na tydzień.
    • Witam, Czy ktos byl w Egipcie w marcu z opcja all inclusive na 1 tydzien ? Jesli tak to ile placiliscie. Bo ja przegladam oferty-chce pojechac na tydzien czasu-1 osoba oczywiscie All Inclusive i ceny w granicach 2000 PLN. Czy to ma az takie znaczenie w cenie np ze jade sam? za 2000 PLN mozna wyhaczyc latem niezly wyjazd na 2 tygodnie.
    • Witam, Wybieram się sam do Egiptu w sierpniu do Sharm El Sheik, czy to "problem", czy lepiej poznać miłą ładną kobietę i z nią jechać? Może jest samotna kobieta, która zastanawia się nad wyjazdem, lecz nie ma z kim??!!
    • Byłem wróciłem. Zadowolony jestem. Byłem na eskapadzie w E . w przekroju 3*** fortuna. Dzięki forumowiczom wiedzialem że jadę do kiepskiego hotelu. Cieńki to on był, bo nawet tradycyjnej hotelowej jajecznicy nie było. zadowolony jednak jestem. Zwiedzanie mnie zmęczyło i zadowolilo. słodkie zmęczenie, tak jak arabskie bułeczki. nie hotel mnie denerwował, ale ludzie którzy ze wszystkiego byli nie zadowoleni. skrajny przykład - facet po wyjściu z muzeum w Kairze mówi .......
    • Pomóźcie!! Może ktoś ma podobny problem? Nie chcę dopłacać do singla wolę wziąść więcej gwiazdek czy dokupić wycieczki ;) Urlop mogę wybrać po 15 października.. Jestem otwarta na propzycje. Sympatyczna podróźniczka. Piszcie.
    • Ja wiem że takie lub podobne pytanie zadawałem . za mieśiąc jako singiel się udaje . fortuna 3 z alfa star egipt w przekroju . byl ktoś czy tylko ja taki dziwak ?? uwagi, przestrogi , wrażenia. zachwyty poproszę, jaki hotel w HRG jaki w Kairze ? Jaki statek ??? wdzięczny
    • Mój problem bardziej jest ogólny niz związany z Egiptem, ale wróciłam własnie z tygodniowego pobytu i mam problem..otóz brat- 27 lat, opłaciwszy 100% za pobyt tak jak każdy z naszej 10 osobowej grupy spał w pokoju z rodzicami na dostawce...pokój mały i w ogóle ogólny dyskomfort....jechaliśmy z alfa star i tak sie zastanawiam czy czasem nie należy mu sie zwrot pewnych kosztów.....powinni miec chyba dwa pokoje, albo chociazby wiekszy metraz, zeby sie nie dusić....dodam, że płacili...
    • Słuchajcie - chcę jechać sama gdziekolwiek w świat. Tak jakoś wyszło i koniec. Polećcie mi proszę biuro podróży, które nie żeruje na singlach i nie wymusza obligatoryjnej dopłaty do jedynki, która i tak okazuje się małą klitką. Chcę mieć prawo wyboru dwójki z obcą osobą bez dodatkowych kosztów. Śliczne dzięki!
    • Szukam towarzyszki na wyjazd do Egiptu w celu wypoczynkowo-turystycznym. Najchętniej z Warszawy. Mogę jechać od 23go października
    • Witam ! Nie wybiera się przypadkiem ktoś z WAs w listopadzie do Egiptu ? Chciałam sobie zrobić spóżniony samotny urlop ale się okazało, że dopłaty które trzeba robić w przypadku singla przerastają moje najśmielsze oczekiwania. Chce wyjechać na 2 tygodnie i wizja 700-800 zł dopłaty delikatnie mówiąc mnie przeraża. Moze macie jakieś pomysły jak to obejść? Pozdrawiam Claudine

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się