Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      single

single

(23 wyniki)
    • Przyjdź na szybkie randki i odnajdź swoją drugą połówkę w Obiekcie Znalezionym! polecam www.fastdates.com.pl [b]czyli 29 maja, niedziela w Obiekcie Znalezionym, Podziemia Zachęty - Pl. Małachowskiego 3[/b] siadają Panie, dosiadają się Panowie, przykładowo 15 kobiet i 15 mężczyzn, 7-8 minut na rozmowę i ... i zmiana... Nie gwarantujemy, że poznasz miłość swojego życia ale zapewniamy, że poznasz osoby równie otwarte na zawieranie nowych znajomości jak Ty! Jeden wieczór to kilkanaście ra...
    • jestem studentem V roku socjologii. mam wielka prosbe. pisze prace magisterska nt. stylu zycia singli. musze znalezc ponad 100 osob, ktore wypelnia mi ankiete, wiec kazda osoba jest dla mnie cenna. musza to byc osoby w wieku od 27 do 45 lat. Jeśli wiec masz ochote mi pomoc proszę o wypełnienie ankiety na stronie: www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/9114/styl-zycia-singli.html
    • Mówimy singiel, w domyśle onanista. No bo jak single rozładowują swoje napięcie seksualne?
    • mi sie chyba to podoba ..
    • sytuacja numero uno tak pewnego pięknego dnia stwierdza pewien facet następnie porzuca partnerkę - doskonałą bez dwóch zdań depcze jej uczucia to co oswoił, tak bez słów wyjaśnień, ucieka od uczuć nie daje sobie nawet dnia 'żałoby' tylko jeszcze tego samego dnia widziany jest w towarzystwie innej kobiety czyli poszukiwania w toku... czy wieczne singlowanie jest zdrowe? co ma myśleć ta odrzucona partnerka? sprawa się rypła to pewne ale dlaczego w facecie tyle nieodpowied...
    • co myślicie o zorganizowanie zlotu singli ? w celu nawiązania znajomości
    • jakie sa wasze opinie?ile czy wogule mozna zyć bez drugiej osoby?a i po co jest potrzebna druga osoba??
    • Hej, mam pytanie - czy ktoś byłby zainteresowany wyjazdem na taką imprezę? Mamy już ok. 40 osób i zastanawiamy się, czy więcej osób będzie miało ochotę wybrać się na taki weekend? Nie mogę podać strony internetowej, bo wychodzi, że to reklama:)
    • dosc czesto spotykam sie z tym pojeciem a w sumie nie wiem kto to jest prosze o krótka odpowiedz
    • Surfując dzisiaj po internecie miedzy innymi na portalu internetowy "Interia" zobaczyłem artykuł pt." Singiel z powolania". Pozwoliłem sobie na przeczytanie komentarzy do tego artykułu. I zastanowila mnie jedna zasadnicza głowna mysl: Dlaczego jest tak duzo wypowiedzi obrażajacych singli. Poniżajacych ich samotnosc. Wyzywajac ich od niedudacznikow. Ja osobiscie zostałem mocno dotkniety tymi wypowiedziami. Bo ja tez jestem singlem (moze myle pojecia) Bo ja jestem "starym kawalere...
    • Snuje sie rozmowa z kolesiem. W trakcie wyplywa kwestia jego braku zelazka. Idzie w zaparte, mowi ze nie uzywa i nie potrzebuje. Kazda dociekliwsze pytanie kwituje prostym "po chui mi zelazko, nie mam baby, nie potrzebuje". Dziwie sie - ale co ma do tego baba? Odpowiada: "masz babe no nie? A powiedz kiedy ostatni raz TY sam uzywales zelazka"? Moje belkotliwe eeeee... no, ten.... skwitowal krotko: "no i sam widzisz, na chui mi zelazko bez baby".
    • Jak sobie radzicie z rozładowaniem napiecia seksualnego nie mając stałej partnerki?
    • jestem od 2 lat. Poznalismy sie. Spotkalismy sie po tygodniu, rozmowa na tematy ktore nalazy, mozna poruszac na pierwszej "randce". W planie drugie spotkanie, o czym teraz rozmawiac, jakie tematy sa stosowne, ba potrzebne? ciezko wejsc w uklad kobieta-mezczyzna po tak dlugim czasie samotnosci....
    • i dlaczego?
    • Ciekawa jestem jak wielu bywalców FM to single - mam na myśli zarówno kobiety jak i mężczyzn - ? Ja dopisuję się do grupy i szczerze mówiąc - nie do końca z wyboru tkwię w tym stanie... Wynika to w dużej mierze z tego, że męzczyxni, których poznaję nie ciekawią mnie - nie, nie jestem less- po prostu ci, których spotykam nie wydają mi się na tyle godni uwagi, żeby mysleć o nich dłużej niż chwilę...ostatni męzczyzna, z którym byłam - to mężczyzna którego poznałam w necie - byliśmy ...
    • czy na kursie tańca jest wiecej dziewczyn czy facetow i czy to dobre miejsce do poznania kogos?
    • Zaczne od tego, ze mam 22 lata i jestem wciaz dziewica. Nie wynika to z przekonan religijnych,ale raczej ze wzgledu na moje jakies tam wartosci.Mam ochote na seks, ale nie zrobie tego z pierwszym lepszym, z kumplem tez nie, bo jednak chyba musze cos czuc do tegopotencjalnego.Jednak nie daje mezczyzna szans.Mam tak od dawien dawna, ze dopoki jest etap gonienia kroliczka jest fajnie, ale po zlapaniu w sidla zabawa mnie nudzi,uczucie mija i chce jak najszybciej zakonczyc taka znajomo...
    • chciałabym się dowiedzieć jak wolni faceci i kobiety spędzają andrzejki i sylwester
    • serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3001530.html Przeczytalam artykul w GW i troszke smutno mi sie zrobilo. Nie ze wszystkimi kwestiami ktore zosały w nim poruszone zgadzam sie, ale faktem jest ze zagrzebujac sie w pracy wiekszosc z nas traci swoje zycie. A co wy sadzicie o tym artykule?
    • podobno dusza towarzystwa,miła,sypatyczna,inteligentna,z klasą i poczuciem humoru,niebrzydka,a wciąż sama. dlaczego?i jak to zmienic? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się