Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      sukces

sukces

(4 wyniki)
    • sukces(25)

kros nie pije 10 lat i wypija kieliszek. sukces to czy porazka? ten jeden krok- wypicie kieliszka- gdy ktos zalozyl ze nie wypije- to jakas porazka. Ale to czlowiek sukcesu! Jeden kieliszek nie kasuje 10 lat pracy, zmian, trzezwego spojrzenia. Samo niepicie to wielki sukces. Niepicie przed dluzszy- nastepny. Niepicie i robienie czegos- jeszcze wiekszy. Rzucenie picia w mlodym wieku lub stazu- kolejny sukces. Sukces to nie tjest tylko wtedy, gdy nie pije sie 10 lat bez...
    • Sukces(4)

Dziś w pewnym urzędzie miałem straszne przejścia. Urzędniczka złośliwie nie chciała mi załatwić sprawy. Jej kierowniczka- bo do niej przeszedłem- również, próbując mnie spławić. Ale ja jako zaciekły poszkiwacz dziury w całym i logik wyłożyłem jej czarno na białym i zapędziłem ją w kozi róg. Po paru minutach sprawa wczesniej niemozlwia absolutnie do załatwienia została załatwiona. A na czym polega sukces? Gdy tak siedziałem przed tą urzędniczką i po jej pierwszych słowach wyczułe...
    • Slyszalem o pewnym czlowieku. Mial on nature raczej pesymistyczna, czesto narzekal, byl nieufny i ostrozny. Moze brala sie ona stad, ze mial wiele zlych wspomnien z dziecinstwa. Jedno z nich bylo takie: mial okolo pieciu lat, byl malym chlopcem. Jego rodzicielka miala mnostwo problemow osobistych, co wplywalo na jej zachowanie wobec synka. Jednym z takich zachowc bylo strasznie dziecka wyrzuceniem z domu oraz pozwalanie mu, by blagal o to, by nie zostac wyrzuconym. Na kolanach. Wyo...
    • TO, CO DZIS JEST NAJLEPSZE Zasady wypracowane przez AA sa jedynie wytyczny dla ogolnego rozwoju -(AA) "Refleksje uczestnikow AA dla uczestnikow AA" - na dzien: 01 lipca: "Tak jak rzezbiarz posluguje sie roznymi narzedziami, aby osiagnac pozadane efekty w tworzeniu dziela sztuki, podobnie ja korzystam z 12 Krokow AA, aby osiagnac pozadane rezultaty w moim zyciu. Nie pozwalam, by przytlaczaly mnie problemy zyciowe i nie zamartwiam sie tym, ile pracy mi jeszcze zostalo. Pociecha jest dl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się