sukces

(8 wyników)
  • Czytam od pewnego czasu forum i zastanawiam się, czy nie mogłybyśmy zamieszczać swoich sukcesów tutaj? Jestem na diecie od 14 lutego, zaczynałam z wagą 71 przy wzroście 168 i rozmiarze garderoby 42. Teraz ważę 59, zeszłam do rozmiaru 38! Nie głodzę się, zaspokajam swoje zachcianki w formie cukierka czy chleba, a waga stoi w miejscu. Więcej już chudnąć nie chcę, podobam się sobie i innym... Która do mnie dołączy i zrobi się bardziej optymistycznie?
  • Witajcie, chcę się pochwalić. Przez 5 miesiecy plażowania ubyło mi 20 kg. Startowałam z dużej wagi, ale tez dietę stosuję jako sposób na zycie - popijam alkohol i raz w tygodniu mam przerwę. a ogólnie lecę na pierwszej fazie z małymi odstępstwami. Czuję się świetnie i wracam do aktywnego krwiodawstwa!!! (co było moim celem pobocznym). Dziewczyny i chłopaki! Trzymajcie się, bo cierpliwośc popłaca!!
  • Jak wspomniałem od 1,5 tyg. jestem na SB. Poza fajnym samopoczuciem, brakiem głodu w ciągu 10 dni spadło mi ... 7 kg! Szok! Wlazłem w spodnie sprzed roku :) Z 145 kg pojechałem na 138. To i tak strasznie dużo, ale pierwsze koty za płoty. Ponieważ dość restrykcyjnie podszedłem do odżywiania się, mam pytanie - czy to nie za dużo te 7 kg, czytam że większość z Was gubi w 2-3 tyg. od 4 do 7 kg.
  • witajcie! jestem na diecie sb od 2 tygodni. schudłam 4 kg, czuję się znacznie lżej, mieszczę się w ciuchy, które jeszcze 2 tyg temu były za ciasne i nie mogłam ich dopiąć. a to wszystko bez wielkich wyrzeczeń, bo na sb można się najeść do syta. uwielbiam jajka w każdej postaci, cukinię i inne warzywa, ryby, piersi z kurczaka. a jak chce mi się coś pochrupać, to sięgam po orzeszki. przyznaję się do niewielkich odstępstw od diety - codziennie rano piję duży kubek kawy, bo bez kawy nie ...
  • Moje drogie forumowiczki, Wiem, że nie wypada sie chwalić, ale...zmieniam pracę na tę wymarzoną, przeprowadzam się do stolicy. Właśnie zadzwonli!!! Może to nie ma związku z odchudzaniem, ale od tego czasu jakoś wszystko mi si układa. Obiecuję juz nigdy nie zaśmiecać w ten sposób forum. Będę grzeczna Ciesze sie okrutnie Pozdrawiam wszystkie plażowiczki i zyczę nam wytrwania
  • Hej dziewczynki chialm sie z wami podzielic moim szczesciem jestem jzu od 6 tygodni na tej diecie i lacznie schudlam 24kg......Jestem szczesliwa...i mam zamiar jeszcze wiecej schudmac...Chodz zcasem przychodza chwile ze mam ochote an cos slodkiego ale niepoddaje sie i walcze dalej.Pozadrawiam wszystkiech....Ps.A w szegolnosci Iwonke 198 i Konradka
  • sukcesy?(15)

Wiec ja swobodnie juz wkladam 2 pare przyciasnych spodni ktore kupilam przed dieta:))) Bardzo mnie to motywuje.
  • Cześć. Właśnie kończę drugi tydzień SB.Mam 10 kg nadwagi.Po pierwszym tygodniu schudłam 3 kg,ale w drugim tygodniu waga nie spadła nic.Czy ktoś też tak miał? Co na to poradzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się