Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      szpinak

szpinak

(6 wyników)
    • Witam:) jestem nowa, dopiero co czytam na temat diety:) mam ważne pytanie : czy do szpinaku można dodac jajko, i lyżkę śmietany ? oczywiście jeszcze czosnek i sól? Bo właśnie tak sobię przyrządzam zawsze szpinak, który uwielbiam , mniammm Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
    • Przepraszam ze zasmiecam forum, ale przeczytalam o tych babeczkach gdzies, kiedys, a teraz zaczynam diete a nie moge nigdzie znalezc przepisu. Prosze mnie nakierowac, jakis link czy przepis jak ktos zna/pamieta/stosuje. Dziekuje z gory!
    • Witam! Wydaje mi sie ze na pewnym etapie diety, kiedy staje sie ona juz sposobem na zycie- na zdrowy tryb zycia podejscie zaczyna sie zmieniac.... Tak jest w moim przypadku... Nie trzymam sie juz tak kurczowo ograniczen owocow, poniewaz sa zdrowe...itp. Wyszla ostatnio bardzo dobra ksiazka: "Superdieta Rx czyli 14 najzdrowszych produktow". Opisuje ona 14 najkorzystniejszych smakolykow.... Przeczytalam i polecam, rowniez waszej uwadze :-))) Sposrod calej 14 jest tylko jedn...
    • witajcie! jestem na diecie sb od 2 tygodni. schudłam 4 kg, czuję się znacznie lżej, mieszczę się w ciuchy, które jeszcze 2 tyg temu były za ciasne i nie mogłam ich dopiąć. a to wszystko bez wielkich wyrzeczeń, bo na sb można się najeść do syta. uwielbiam jajka w każdej postaci, cukinię i inne warzywa, ryby, piersi z kurczaka. a jak chce mi się coś pochrupać, to sięgam po orzeszki. przyznaję się do niewielkich odstępstw od diety - codziennie rano piję duży kubek kawy, bo bez kawy nie ...
    • Dziewczyny, tak się akurat składa, że od jutra zamierzałam rozpocząć dietkę (i wciąż zamierzam). Pojawił się tylko pewien problem, gdyż na wieczór zostałam zaproszona na kolację do restauracji. Muszę i chcę pójść z wiadomych względów ;) Stąd moje pytanie, co powinnam zamówić? Z góry dziękuję !
    • Słyszałam o tym danku, ja (dopiero od dziś na diecie) korzystam wyłącznie z artykułów (na razie nie mam finansów na książkę). Czy któraś ze szczęśliwych posiadaczek książki może podać miprzepis na te babeczki? Z góry dziękuję i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się