tabletki

(4 wyniki)
  • Witam, mam do sprzedania tabletki Myocholine, ściągane przed tygodniem z Niemiec z datą ważności 10.2013, nam się już nie przydadzą, ale może ktoś chce kupić: 100 tabletek - pełne nieotwierane opakowanie i z 2go oapkowania zostało 87 tabletek. Zainteresowanych proszę o kontakt:celyne@wp.pl , tel.639334171
  • Włąśnie przygotowuję dziecię do chetalacji, DMSA, potem łacznie z ALA. Jak stosować Sylimarol? W jakich dawkach dla 5,5 letniego dziecka? I czy tylko podczas chelatacji, czy również przed jej rozpoczęciem? Dziękuję za odp.
  • jestem zdecydowana na podawanie dziecku ALA,nie wiem jednak jakiej firmy produkt wybrać,niektóre kapsułki maja nawet 200mg w jednej porcji,a dziecko ma dostawać 5mg co 3 godziny......planuję podawać dziecku 3 dni po 5mg co 3 godziny,potem 4 dni przerwy i znowu......nie wiem jednak czy ta dawka wystarczy(ma 5 lat,22kg i jest wysoka) i jak długo powinna trwać kuracja przy tak maleńkiej dawce no i jak ją odmierzać skoro tą tabletkę trzeba kruszyć....no chyba że żle wyczytałam!gdzie to mogę dosta...
  • Wit.B(6)

byłam już w kilku aptekach i wszędzie mi mówią,że nie ma wit.B w kropelkach. Czy to prawda? Może kupić w tabletkach i rozkruszać je? Ale czy to jest bezpieczne, podobno wszelkie leki powlekane nie można rozkruszać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się