Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      tabletki

tabletki

(10 wyników)
    • drogie SBeczki jestem na dietce od miesiaca i sa super efekty, i tak pomyslalam ze skoro czytam to forum to mam takie pytanie, ktore nie odnosi sie do diety, nie znam innego forum na ten temat, a oto pytanie: do wakacji zamierzam jeszcze troche schudnac i wyjechac na wakacje z chlopakiem , juz zarezerwowalismy termin i nic nie da sie zmienic, ale tu jest problem bo w tym czasie wypada mi okres, i czy znacie jakies tabletki lub cos innego zeby go opuznic (lub przyspieszyc), bo nie...
    • jesli bierzecie te tabletki -> bio C.L.A. ... to prosze napiszcie mi czy dzialaja. i jak szybko widac efekty?? nie stosowalam, ale jak dzialaja to chyba bede je łykać. thx za odpowiedzi ;););)
    • Jestem totalnym laikiem w kwestii słodzików i innych cukro-podobnych i cukro pochodnych substancji, wiec licze, ze podzielicie sie ze mna widzą i doswiadczeniem i moze polecicie cos konkretnego. Nigdy nie słodzilam i nie slodze kawy, od jakiegos czasu herbaty...chyba ze czasem w zimie mocna herbatka z cytryną. Wiem, ze od bialego cukru zdrowszy jest brązowy i trzcinowy...ale nigdy nie interesowalo mnie czym slodzone są galaretki i inne polprodukty, a do ciast oczywiscie uzywalam...
    • Jakie są Waszym zdaniem najlepsze kremy, żele odchudzające, w szczególności na uda i pupę oraz tabletki odchudzajce? Błagam o pomoc
    • ketchup(5)

czy można w pierwszej fazie?: 1.ketchup 2.oliwki (3.5g węgli 17g tłuszczu) 3.tabletki z magnezem do rozpuszczania 0.2g w. 4.soczewicę 5.actimel- a to chyba nie:/ 6.pora 7.i co w końcu z jogurtami np. bez cukru. maślanką i kefirkiem? z góry dziękuję za informacje dzisiaj mój pierwszy dzień- decyzja dosyć spontaniczna i dlatego mam tak dużo pytań. poczytałam oczywiście dosyć sporo, ale ciągle nowe wątpliwości pozdrawiam i życze miłego dnia:))
    • Jestem bardzo ciekawa czy stosujecie jakieś środki wspomagające odchudzanie? Ja biorę L- karnityne ale prawie nie chudnę. Kończę 1 fazę i tylko 1 kg. Może właśnie przez te tabletki? Proszę o wypowiedź.
    • dietka super, jedzonko tez calkiem smakowite - jestem na diecie 5 dzien( bo znowu sie w weekend zalamalam i musialam zaczac od nowa w niedziele) tylko ze zauwazylam ze wlosy zaczely mi wypadac - staram sie nie omijac zadnych warzyw, jem orzechy i ryby wiec nie wiem czy to przez diete czy z powodu braku witam ale wypadaja mi wlosy !!! a opcja bycia łysa w wieku 24 lat nie za bardzo mi odpowiada :) poza tym zauwazylam ze paznokcie juz tez nie sa takie jak wczesniej pomozcie ! czy b...
    • hej, mam pytanko. chodzi mi o tabletki z błonnikiem. mozecie mi poradzic jakies-jaka firma jest najlepsza, ale jednoczesnie nie za drogie. i czy mozna je przyjmowac w drugim tygodniu I-ej fazy sb???? do tej pory nie mialam zadnych problemow-wiadomo z czym, ale w pon zaczynam lacznie 4 tydzien bycia na diecie (2tyg kopenhaskiej, koncze 1tydz. sb) i od wczoraj NIC-dlatego dzis jeszcze przeczekam, a jutro kupie sobie ten blonnik. tylko poradzcie mi prosze jakiej firmy-nie drogie!! ...
    • JESTEM NA DIECIE OD PONIEDZIAŁKU.WIERZYŁAM W ZDOLNOŚC SCHUDNIECIA ALE CZY TO JEST MOŻLIWE ŻEBYM SCHUDLA OD PONIEDZIALKU 5 KILO??? WAŻYŁAM SIE W PONIEDZIAŁEK I WAŻYŁAM 70 KILO/PRZY WZROŚCIE 170CM.PÓŻNIEJ SIE NIE WAŻYŁAM, TYLKO DOPIERO DZISIAJ RANO I WAGA POKAZAŁA 65 KILO.MOIM ZDANIEM TO NIE MOŻLIWE??? A WY PLAŻOWICZKI CO SADZICIE???
    • czy któraś z was próbowała już HCA? CZY naprawdę jest mniejsze łaknienie na węglowodany i słodycze?? bo myślę że przy włączeniu tego suplementu efekty - przynajmniej jak dla mnie bo NIE UMIEM się oprzeć ziemniaczkom i pieczwywu i słodyczom i duuuużo można by pisać.......bużka!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się