Forum Zdrowie Nowotwory-damy radę !
ZMIEŃ
      tabletki

tabletki

(6 wyników)
    • Od wczoraj jestem przerażona. Mój kochany teść, z którym mieszkam już kilkanaście lat i bliski jest mi niczym własny ojciec ma IV stadium. Nie śpię, nie jem, boli mnie brzuch. Moje myśli krążą wciąż tego tematu. Czy Wy w takich chwilach wspieracie się jakimiś tabletkami? Bo ja dziś kupiłam sobie ziołowe na uspokojenie i pospałam raptem 1 godzinę. Obawiam się że dzisiejsza noc będzie podobna a jutro muszę iść do pracy. Jak wziąć się w garść? Muszę jeszcze wesprzeć męża i teściową. Prosz...
    • Po chemii suchość w ustach. Jak zwiekszyc wydzielanie sliny?? Z góry dziekuje za rade!
    • Czy wiecie coś o tamoxifenie? Wczoraj odebrałam wyniki histopat. - rak piersi hormonozalezny. Mam brać Zoladex przez 2 lata (zastrzyki) i tabletki tamoxifen przez 5 lat. Dlaczego i jedno i drugie? Słyszałam, że niekóre kobiety biora albo jedno ALBO drugie. Czytałam złe rzeczy o tamoxifenie - że zmniejsza tyzyko nawrotu raka piersi, ale zwiększa drastycznie ryzyko raka szyjki macicy. POza tym ponoć kiepsko się cżłowiek po tym czuje, nogi puchną, uderzenia ciepła itp. I co gorsza - ...
    • Tym razem zwracam sie do Was w imieniu mojej kolezanki, ktora walczy z rakiem jej ojca. Jest to starsza osoba, ok 80-tki, ktorej nie mozna w zaden sposob przekonac do tego, aby zazywala tramal. Najagorsze w tym wszystkim jest to, ze osoba ta bardzo cierpi z bolu, ale twierdzi, ze moze to zniesc!!! Moja kolezanka przekonywala swojego tate mowiac, ze dzieki tym tabletkom nie bedzie cierpial i zamiast walczyc z bolem, wszystkie sily bedzie mogl poswiecic walce z nowotorem...ale ten ...
    • carcinoma ductale invasivum G3 wynik mojej teściowej ,co dalej
    • leki (6)

kochani wiem ze choroba nie wybiera wiem tez ze leki troche kosztuja mi zostały po mojej mamie w nastepnym pocie napisze jakie jesli ktos z was bedzie takich potrzebował prosze o kontakt mi szkoda wyzucic kiedy ktos moze potrzebować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się