Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      turystyka

turystyka

(9 wyników)
    • Nie po raz pierwszy się zdarza,że vadivia przenosi rozwinięte wątki z forum "Turystyka na świecie" do innych forów tematycznych. Ostatnie dwa przypadki, to dyskusja o parku Yosemite i kolei transsyberyjskiej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=84838546 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=623&w=85390448 O przeniesieniu tych wątków "opiekun" nie informuje użytkowników forum, wątki po prostu znikają z forum "Turystyka na świecie". Forumowicze nie wiedzą, czy wątek trafił do kosza...
    • na forach w dziale "turystyka" , w szczegolnosci na forum "USA i Kanada" pojawiaja sie posty na temat emigracji do USA/Kanady. A wiec nie dotyczace zupelnie turystyki. Rozumiem, ze gdzies ludziska zainteresowani emigracja, z Polski, winni sie moc wypowiedziec czy zasiegnac informacji . Jak mniemam jest to powazna liczbowo grupa w obrebie spoleczenstwa polskiego. Wejscie do EU bylo miedzy innymi podyktowane otwarciem "emigracyjnej" furtki dla osob szukajacych pracy, albo i sze...
    • Mam prośbę do admina forum Turystyka: - Czy nie dałoby się zrobic dodatkowych podforum dla Turcji i Tunezji. Ponizej link do tematu gdzie zbierane są podpisy pod ta prośbą forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=7081085 bardzo dziekuje za pozytywne rozpatrzenie naszej prośby pozdrawiam oundle
    • na forum ogólnoturystycznym są podane linki do trzech for prywatnych: GÓRY - Moja Pasja (269) Podróżnicy (792) Skandynawia :) (729) wg jakiego kryterium zostały wybrane te fora? bo jeśli wg ilości postów, to moje forum o krajach arabskich ma 272 wątki...więc???
    • Nie rozumiem tej propozycji. Czy polegac ma na stworzeniu potforum "dzielnice"? Czy ma to byc jedyna zmiana? Ja nic innego w "turystyce" nie zauwazylem. PS. Czy nie warto projektu zmiany podrzucic na forum W-wa - kiedys, oczywicie? Tu zagladaja tylko... Noooo, admini i inni...
    • Ciągle nie mogę się doczekać odpowiedzi lub ewentualnie realizacji obietnicy zawartej w informacji którą kiedyś otrzmałem : "Lepiej sprawdzaja sie fora o szerszym zakresie. Jesli chcielibyscie stworzyc prywatne turystyczne foryum Francja, jest szansa podlinkowania go na forum Turystyka, jesli sie dobrze rozwinie. Pozdrawiam, Maas" Czy to były słowa bez pokrycia?
    • Ilość postów dotyczących Egiptu (a także Turcji) na forum Turystyka jest bardzo, bardzo duża - tak, jak propozycji wakacji biur podróży. Niestety, giną one w zalewie innych. Proszę zauważyć, że istnieje podforum o Grecji. Więc na zasadzie popyt określa podaż i vice versa może wreszcie należy utworzyć forum EGIPT i TURCJA ??? (razem lub osobno) Myślę, że dzięki temu ułatwicie nawigację osobom zainteresowanym. I wiele wartościowych postów nie zginie pod lawiną "a jakie są ceny...
    • jelsi chodzi o forum turystyka swiat. cos sie zmienilo i teraz trzeba wchodzic najpierw na polska turystyke, a pozniej na swiat. w polskiej turystyce wiekszosc forow ma glosow lekko powyzej 10. czy mozna cos zrobic, zeby dostep do forow swiatowych byl latwiejszy?
    • probowalem skorzystac z wyszukiwarki na forum i znalezc cos o egipcie na forum turystyka; szlo jak po grudzie i nic nie znalazlem mimo ze sa watki z Egiptem w tytule: --domyslnie proponuja wyszukiwanie w podpisie.... --nie mozna ( chyba ) wyszukiwac na wszystkich forach, trzeba wybrac konkretne --forum Turystyka w liscie wyboru nazywa sie ( chyba ) PODROZE --po wpisaniu Egipt do pola wyszukiwania niczego nie znalazl Smutek niewymowny....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się