Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      turystyka

turystyka

(12 wyniki)
    • Witam, W poniedzialek lece do kraju. To turystyka:) Pare godzin temu zadzwonila z Polski moja znajoma i powiedziala: Jezeli mozesz, przywiez mi laptopa. Ma byc firmy HP i kosztowac nie wiecej niz $ 700.- Zyczyla pomyslnego lotu i pojechala ze swoim facetem na weekend na Mazury. Poczulem ciezar odpowiedzialnosci na ramionach. W bliskim zasiegu mam dwa sklepy: Staples i RadioShack. Sprzedawca w Staples po wysluchaniu wymagan mojej znajomej ustawil przede mna laptopa z ekranem pon...
    • bo ja szczegolnego związku nie widzę. Czy jak przeprowadze się z Przasnysza do Goniądza to nie będzie turystyka a z Przasnysza na Jackowo to jak najbardziej? Może pan admin powinien założyc odrębne forum dla tych, którym Polska już zbrzydła? Tu wolałbym czytać i pisać o Walnut Canyon i plażach na Kauai, które loteriowiczom są doskonale obojętne.
    • Szanowni Państwo, zwracam się z zapytaniem do osob ,które wybraly sie na wycieczke objazdowa po USA z biurem Logostour. 1.czy program 32 dniowy przejazdu nie jest zbyt meczacy? 2.ile czasu tak naprawde spedza sie w autokarach? 3.jak zorganizowany jest pobyt? bylabym wdzieczna za opinie .pozdrawiam
    • ile dni potrzeba aby przejechac rowerem z Nowego Yorku do San Francisco? Ma rower gorski z przerzutka na 21 biegow. Czy lepsza bylaby po prostu wyscigkowka 10 biegowa?
    • Jest wiele stron na temat szkół językowych w Stanach Zjednoczonych. Są plany zajęć, ilość lekcji. Ok, znalazłam. Ale mi nie o to chodzi. Chciałabym poznać wrażenia osób które tam były, podawajcie nazwę szkoły i własne odczucia. Czy warto tam jechać. Może trochę interesuje mnie cena (na cały rok), ale jeszcze stosunek ludzi, nie wiem rodziny goszczącej. Czy warto jechać nie znając za dobrze języka?
    • ...co by usuwał wątki jak poniżej przeciwko ertesowi, po co to zasmieca forum???
    • Świta mi coś mocno w głowie, że Greyhoundy (autobusy, nie psy) pojawiały się jako ważny wątek w filmach/książkach, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć w jakich. Pomożecie?
    • ograniczen i policjantow?
    • Forum USA i Kanada i nic na temat dzisiejszego meczu?
    • turystyka.gazeta.pl/Turystyka/1,81967,4293633.html Najlepszy do zycia ze wszystkich 50-ciu jakie ma USA. Chyba najwieksze, jak dotychczas badania Gallupa w ktorych przepytano az 350tys ludzi, najszczeliwszym stanem USA jest Utah a za nim Hawaje. Hawaje jednak bija Utah w wielu kategoriach. www.msnbc.msn.com/id/29633972/ Floryda? Wolne zarty. Jest bardzo daleko na tej liscie.
    • This forum Is under the heading "Turystyka". How come so many posts are about staying in America, legaly or not?
    • Może ktoś z Was ma jakieś pojęcie na temat możliwości uprawiania turystyki rowerowej w USA? W jakim stanie są normalne lasy ogólnodostępne, w których nie ma idiotycznych ścieżek asfaltowych czy betonowych i nie są one zamykane o zachodzie słońca. Oczywiście chodzi mi o większe obszary po to by co 10 minut nie trafiać na kolejną ulicę albo jkiś szlaban. Nie piszcie mi o Alasce ani innych podobnych obszarach, nie o to chodzi. Tu wszędzie jest koszmarnie daleko i na typowy wypoczynek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się