Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
      turystyka

turystyka

(6 wyników)
    • Jakie znacie? jakie polecacie? Jakie wrazenia? Z góry dzięki za odpowiedzi.
    • poszukuję pilnie wszelkich info! od pewnego czasu bez rezultatów, może ktos z z Was potrafi wskazać źródło? jak na razie tylko historię samego roweru udało mi się znaleźć, sporo wiadomości jest nawet w majowym Focusie..
    • Jak myslicie gdzie jest najbardziej rozwinieta turystyka rowerowa i czy w Polsce jest na nią zapotrzebowanie? Jakie warunki musiałybybyc spełnione aby zaangazowała sie wieksza grup ludzi?
    • webankieta.pl/ankieta/w1hpocn61xgk/p czesc. proszę o wypelnienie mojej ankiety do pracy mgr. dotyczy ona turystyki rowerowej w wojewodztwie mazowieckim. z gory dzieki
    • Mam pytanko. Czy istnieje cos takiego w Polsce jak "przewodnik rowerowy". Chodzi o to czy żeby prowadzic wycieczki trzeba mieć papier. A znając życie - trzeba :) Czyli formalne pytanko - gdzie cos takiego mozna zrobić, albo gdzie się dowiadywać. Dzięki za pomoc :)
    • Poszukuję roweru do turystyki kwalifikowanej. Czekają na niego dystanse 6000- 8000km rocznie,wiec to musi być nie byle co ;-) Dziękuję za podzielenie się uwagami w temacie. Pozdrower.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się