Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      turystyka

turystyka

(87 wyników)
    • Możecie mi przybliżyć ten kierunek? Jakie przedmioty na maturze? Czy jest tam dużo geografii? Można wybrać samą turystykę, bez rekreacji? Bo nie chce mieć wf-u. Błagam, pomóżcie!
    • 1. Gdzie w Polsce można studiować turystykę ZAOCZNIE? 2. Słyszałem, że na zaoczne studia przyjmują wszystkich. Myślicie, że się dostanę kiedy będę zdawał podstawy: mata, polski, geografia i rozszerzony angielski? 3. Czy na takich studiach jest coś matematyki? :) Jestem w LO na kierunku mat -geo ale pasuje mi tylko ta druga część, pierwszej nie cierpię.
    • Błagam was pomóżcie! :| nie wiem na ktory z tych kierunków się zdecydowac:| zjednej strony chciałbym zajmowac się turystyką bo uwielbiam podróże i wiem ze na turystyce jest wiele wyjazdów po Polsce i innych krajach...możliwości do imprezowania :D a zdrugiej strony mógłbym studiowac politologię bo mimo wszystko znam się na obecnej sytuacji politycznej w świecie i mógłbym się starac o pracę jako urzędnik (nieukrywam ze ze wzgledu na małe znajomosci:/)...mam nadzieję,że mi pomożeci...
    • Szukam opinii o GWSH w Katowicach, a dokładnie zaoczna magisterka na specjalnosci Turystyka międzynarodowa lub Turystyka zdrowotna i agroturystyka. Myślę nad tymi dwoma kierunkami własnie, ale nie moge znalezc opinii czy one sie roznia? Ciezko jest w szkole? Jak z wykladowcami? I co jeszcze warto wiedziec? Moze jest ktos, kto jest na tych specjalizacjach i powie, co i jak ? Dzieki i pozdrawiam, Marysia.
    • Jaki kierunek wybrać jako drugi, żeby w połączeniu z turystyką międzynarodową dało to spójna całość patrząc z perspektywy przyszłej pracy? Czy jest sens zaczynac Zarządzanie w turystyce i hotelarstwie? Pomóżcie... :)
    • Czy warto studiować teraz turystykę?;> jak myślicie?
    • Hej Jestem studentką Zarządzania w Turystyce na UJ. Jeśli kogoś interesuje ten kierunek chętnie udzielę informacji. Polecam Turystykę :)
    • Witam Chciałbym poznać Waszą opinię na temat tego kierunku na studiach. Bardzo istotne będą uwagi osób które już ten kierunek skończyły. No właśnie a może ktoś idzie w tym roku na ten kierunek? pozdrawiam
    • Moze ktoś studiuje? Chciałabym się dowiedzie paru rzeczy. Przegladajac juz plany zajac zdazylam sie zorietowac,ze bede musiala przemeczyc 2 lata ,zeby zaczelo sie cos ciekawego. Oprocz jezyka obcego, ciegle przewija sie makroekonomia, mikroekonomia,matematyka, finanse,statystyka itd. itd. Obawiam sie teraz czy sobie dam rade. Czy osoba przecietna z matematyki (3,4,odswietnie jakas 5 w liceum)da sobie rade?? Czego tak na prawde uczy sie na tych prodmiotach na studiach? Chciałab...
    • witam, mam wazne pytanie,czy ktos po 2 letnim studium turystycznym chodzil na roczne licencjackie w INSTYTUCIE TURYSTYKI WSTH W KRAKOWIE??Jak wygladaja te studia, zy jest ciezko??? bardzo prosze o szczere odpowiedzi. z gory dzieki bunia
    • na uczelniach w Katowicach lub okolicach?
    • Co uważacie o tym temacie ja dostałem się na Turystyke i Rekreacje kierunek Turystyka.Uważam że to zawó przyszłości.Piszcie gdzie siedostaliście też na taki kierunek bo ja do BWST w Żywcu.
    • Mam pytanie: gdzie najlepiej studiować turystykę w Krk? Ja myślałam o AWF.. nie wiecie ile tam osób na miejsce? łatwo sie dostac? gdzie w Krk jeszcze warto studiowac ten kierunek? pozdrawiam:)
    • Jak uwazacie, ktory kierunek jest ciekawszy: turystyka czy geodezja?? a moze gospodarka przestrzenna??
    • Witam , interesują mnie przedmioty obowiązkowe na tym kierunku .Czy ktoś może mi podpowiedzieć co się tam studiuje :-)) ? Z góry wielkie dzięki.
    • WITAM jestem zainteresowana studiami związanymi z turystyką i prawde mówiąc nie wiem na którą uczelnie sie zdecydowac Wiem ,że ten kierunek jest na AWF i na Uniwerku (wydział Geografi) tak naprawde nie mam żadnej orientacji jeśli chodzi o te dwie uczelnie Którą polecacie ?
    • hej! nie wiem co mam robic,wiec prosze o rade! kocham podrozowac i z tym wiaze swoja przyszlosc!chcialabym zaczac studia zwiazane z turystyka! ale moje pytanie dotyczy raczej tego: co moge robic wlasnie zwiazanego z turystyka zeby podrozowac! co to jest zarzadzanie turystyka? prosze o pomoc!:)
    • Pytanie do studentów geografii na UJ... jak jest i czy warto to studiować?
    • Witam Jestem na ostatnim roku studiów turystycznych. Po powrocie ze Stanów dopiero teraz zabieram się za pisanie pracy magisterskiej. Niestety, jak to zwykle bywa, najgorsze są początki - mianowicie, chodzi o kwestie wyboru tematu pracy. Chciałbym, aby praca była napisana z zakresu turystyki, a także aby było dostępnych sporo źródeł internetowych. Jeżeli ktoś z Państwa miałby jakieś sugestie, proszę pomóc. Dziekuję.
    • w tym roku planuje rozpocząc studia zaoczne ale mam jeden problem:/ nie wiem na jaki kierunek sie zdecydowac czy na rachunkowosc czy na turystyke.oby dwa kierunki mnie interesują ale nie wiem czy np. na zaocznych poradze sobie z rachunkowoscią a przy tym z matematyką...prosze o pomoc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się