turystyka

(8 wyników)
  • Cześć! Czy ktoś z Was studiował albo studiuje TiR na poznańskim awf-ie? Będę wdzięczny za wszelkie opinie, bo zastanawiam się nad magisterką na tej uczelni... Pozdrawiam
  • Co sadzicie o tym kierunku?Jak tam jest? I czy jest matma? Bo w tym to ja noga...
  • Czy na turystykę na UAM trudno się dostać? Znalazłam na ich stronie wyniki rekrutacji z poprzedniego roku i się przeraziłam. Nowomaturzyści: ile trzeba mieć procent z geografii podst. i rozsz.? Pewnie maksa... Czy trzeba zdawać przedmiot dodatkowy? Piszcie wszystko, co wiecie na temat rekrutacji. Każda informacja jest dla mnie cenna. Z góry dzięki za pomoc.
  • WITAM jestem zainteresowana studiami związanymi z turystyką i prawde mówiąc nie wiem na którą uczelnie sie zdecydowac Wiem ,że ten kierunek jest na AWF i na Uniwerku (wydział Geografi) Jestem z poza POznania , więc tak naprawde nie mam żadnej orientacji jeśli chodzi o te dwie uczelnie Którą polecacie ?
  • Pytanie dotyczy kierunku turystyki na uniwersytecie A Mickiewicza. Od ilu procent z matury z geografi mozna było się dostac w zeszłym roku/latach?
  • Interesuje mnie ten kierunek.....Chciałabym kształcić się w tym kiernuku.... Chciałabym poznać Wasze opinie co do TiR na UAM, ale także innych uczelniach...państwowych jak i prywatnych...
  • czy ktos mi moze cos wiecej powiedziec na temat zaocznej TiR? interesuja mnie obowiązkowe praktyki i ćwiczenia terenowe (do czterech tygodni)w okresie letnim, na serio to trwa az 4 tyg.? i czy mozna to jakos obejsc? pozdrawiam
  • Jak Wam poszło na egzaminach? Jak oceniacie trudność egzaminu z j. angielskiego i geografii? Czy wiecie, ile punktów wystarczyło w poprzednich latach, żeby się dostać na I rok? Czy mała ilość punktów z pływania przekreśla szanse?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się