Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      turystyka

turystyka

(33 wyniki)
    • Kto się wybiera? Zastanwaiam się czy będzie tyle ludzi co w zeszłym roku... :P
    • zajmuje zaszczytne 789 miejsce na kierunku turystykja z duza szansa do dostnie sie jako jeden sposord 90 szczescliwcow :))))))))))) z drugiej strony pokonalem okolo 1500 kandydatow na ten kierunek , co o tym myslicie? :D
    • Cześć. Planuje studia na tym kierunku i nie wiem jaką uczelnie wybrać. Waham się między AWFem we Wroclawiu, UAM w Poznaniu i PWSZ w Legnicy. Czy ktoś z was tez wybiera sie na ktoras z tych uczelni? Jesli wiecie cos o tych szkolach to mozemy pogadac. GG 4885298 kamiska.b@wp.pl
    • czy dostal sie ktos z Czestochowy? bo ja obwieszczam, iz jestem jedna z osob z tego wlasnie miasta i sie dostalam :D wiec jesli ktos takze, to prosze sie tu wpisac - nawiazemy kontakt ;)
    • Wpisujcie wyniki!Porównamy.
    • wedlug jakiego wzoru liczyli pkt na turystyke i rekreacje w Szczecinie ? Kolega mial takie wyniki: Polski 53 angielski 74 geografia 74 podst i 44 roz a ma podany Wynik: 149.750 pkt. na stronie jest podany wzor a na turystyce i rekreacji W = (GP+GR) (MP+MR) (FAP+FAR) (HP+HR) + 0,5[0,5(JPP+JPR) + 0,5(JOP+JOR)] i w zaden sposob tyle pkt . nie wychodzi
    • Jak myślicie gdzie lepiej studiować zarządzanie w turystyce? na UJ czy na AE w krakowie??
    • Czy na UJ na geografię (specj. turystyka) wystarczy matura podstawowa z geografii? Tak zrozumiałam, ale wolę się upewnić... Ktoś wie? Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam :)
    • dostałam się na zarządzanie w turystyce, ale zastanawiam się czy warto iść na to? czy ktoś może mi powiedzieć jaki tam jest poziom. czyli interesuje mnie jaki był próg ;)
    • na tym kierunku wymagana jest geografia i angielski, wzor jest nastepujacy Punkty SGGW =(poziom podstawowy x 1 + poziom rozszerzony x 1,5) : 2,5 moje wyniki: gegra podstawowa 55%, rozszerzona 38% angol podstawowy 86%, rozszerzony 45% wiec ilosc moich punktow wynosi 106,2, czy sadzicie ze mam szanse dostac sie na moj wymarzony kierunek??
    • kTO IDZIE? I po ile macie pkt z anglika?
    • Ktore macie miejsce w rankingu na turystyke na sggw? Ciekawi mnie ile osb juz wpislao swoje wynki.....
    • kto sie wybiera? ile ma % z gegry i ang? :) pozdro !
    • Czy ktos sie wybiera na turystyke na UAM badz tez AWF?? a moze ktos sie orientuje ile jest kandydatow na miejsce?? piszcie
    • Wpisujcie sie i podawajcie wyniki:)) ja: angol - 97, 77 geogr - 90, 82 Pozdrawiami zycze powodzenia w rekrutacji
    • hej mam pytanko czy to normalne ze w tym roku np. na sggw takie wysokei progi na turystyce w zeszlym rok wystarczylo zaledwie 56% a teraz prog wynosi 72.36%, jak myslicie obnizy sie jeszcze jak było w zeszlyhc latach.Mam nadzieje ze niekotorzy dostana sie na sgh czy awf warszawski i tam pojda na turystyke a ja sobie wskocze w ich miejsce:)więc jak co roku jest z tymi progami ??
    • Chce na turystyke ale zdawalem historie a nie geografie, czy mnie przyjma
    • Wpisujcie sie, kto sie dostal ! Zlapiemy jakis kontakt juz teraz :) Mysle ze warto bedzie. Ale jestem zadowolony ze udalo mi sie w I turze. Pozdrawiam.
    • Z jakimi wynikami mozna sie bylo dostac w zeszlym roku? Fajne te studia? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się