Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      turystyka

turystyka

(7 wyników)
    • Witam !! Jak w temacie. Zauważacie jakieś oznaki kryzysu w turystyce w tym sezonie? Bo rok temu to nie dało sie nie zauważyć, ale nie wiem jak jest teraz. Dalej hotele pozamykane itp? Bo logicznie możnaby podejrzewać nawet mały bum turystyczny: być może ludzie sobie zwracają w tym sezonie klapę tego poprzedniego i wylatują na potęgę?
    • Prosze poradzcie mi gdzie moge jechac zeby latwo znalezc jakas prace i zobaczyc ladne miejsca.. moze ktos pracowal i wie np jakie sa zarobki..i w czym najlepiej szukac pracy
    • Nie ma sensu jeździc za granicę przy takich wysokich cenach
    • Witam serdecznie Wszystkich, mam pytanie czy ktoś zna może jakieś szczegóły dotyczące wprowadzenia vat'u dla biur podróży??? pozdrawiam
    • Był ktoś warto?
    • Wrocilem na poczatku lipca z Paralii, bylo w miare ok. ale podroz powrotna - koszmar!!! Agresywni, chamscy kierowcy, ktorzy za nic nie chcieli wlaczyc klimatyzacji. Zwiedzanie Belgradu zamiast Budapesztu. Zreszta nie jest to zwiedzanie, zagwostka tkwi w tym, ze Funclub oszczedza na trzecim kierowcy, wobec tego autokar musi byc w ciagu 24 godzin zamkniety na 8 bo normalnie wtedy prowadzilby ten trzeci kierowca. Skandaliczne tez byly warunki wykwaterowania. O godz. 9 rano wywalono n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się