Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      turystyka

turystyka

(6 wyników)
    • mam licencje pilota wycieczek, troche doswiadczenia, studiuje turystyke i chcialabym znalezc prace w zawodzie. ortodroma@gazeta.pl
    • Szukam!!! W jakimś biurze w Warszawie! Nie jako pilot/rezydent itp. Mam dośiwadczenie! Może ktoś coś słyszał? Może ktoś coś wie? Bo ja już trace nadzieję, że znajdę...
    • Witam,chcialbym powymieniac doswiadczenia jesli chodiz o prace w turytyce,gdyz od dawna zamierzam pracowac w tej branzy,ogolnie chyba najbardziej odpowiadalby mi przyjazdowka lub rezydentura.Aplikowalem do kilku biur i zero odzewu.Moze ktos zorientowany mi wyjasni Moj profil- wyksztalcenie mgr,podyplomowka,2 jezyki wpisane do legitymacji pilota,doswiadczenie zagraniczne,dlugotrwale pobyty,dzialalnosc gospodarcza,i??? A na nazwijmy to pokazowa wycieczke pewnego biura biuro to wyslalo oso...
    • Ile zarabiacie pracując w biurze podróży w Warszawie (na miejscu, nie jako pilot, przewodnik itp.) ??
    • witam serdecznie:) studiuję turystykę i aktualnie jestem w trakcie pisania pracy lic. na temat turystyki jako formy regeneracji sil osób intensywnie pracujących, jeśli jesteście aktywni zawodowo, to byłabym wdzięczna za poświecenie minutki na wypełnienie ankiety, niezbędnej do mojej pracy... z góry dziękuję za wszelką pomoc:) oto linkt do ankiety: www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/8665/turystyka-jako-forma-odpoczynku.html z góry dziekuje, pozdrawiam:)
    • PROSZE O PORADE. WIECIE MOZE COS NA TEMAT SZKOL WYZSZYCH W WARSZAWIE, CHODZI MI O WYZSZA SZKOLE EKONOMICZNA (KIERUNEK TURYSTYKA) ORAZ O WYZSZA SZKOLE SPOLECZNO-EKONOMICZNA W WAWIE KIERUNEK PEDAGOGIKA. JAK TAM JEST?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się