uczelnie

(52 wyniki)
  • Wytłumaczcie mi proszę o co chodzi. Jakiś czas temu podjęłam studia na WWSZiP. O wyborze tej uczelni zdecydowały głównie względy praktyczne: łatwy dojazd oraz rozłożenie płatności za studia na miesięczne raty (na PWSZ trzeba było wtedy zapłacić za semestr z góry). Uznałam, że skoro uczą tam ci sami wykładowcy co we Wrocławiu, to nie ma sensu tracić czasu i pieniędzy na dojazdy. Uczyłam się uczciwie, nie olewałam zjazdów i starałam się jak najlepiej wypaść. I wszystko było super, do momentu ro...
  • NO to szkoła już swoją reklamę ma teraz mogą ją Zamknąć bo chyba po takim rozgłosie słuchaczy nie przybędzie.
  • W państwowej: 1) Doświadczysz poniżenia ze strony Pan z sekretariatu. 2) Zostaniesz zjebutany przez PROFESORA, który to wyżej sra niż du..e ma. 3) Będziesz jak marionetka, którą można pomiatać. 1) W prywatnej masz ciekawsze zajęcia. ( Jeszcze zalezy jaka prywatna- mówimy o szkolach prywatnych w duzych mistach- nie o filiach na pipidówach- bo tam wiadomo.. ) 2) W prywatnej są rzutniki, lepsze wyposazenie szkoły. 3) W prywatnej są mile Panie w dziekanacie. 4) Z p...
  • gdzie lepiej studiować zarządzanie (II stopień)
  • Ranking prywatnych szkół wyższych - WWSZiP bardzo wysoko! 3 miejsce na Dolnym Śląsku i 24 w Polsce: www.dlaczego.com.pl/ranking2010/1
  • Znam wiele opini na temat tej szkoły, w zasadzie z większoscią sie nie zgadzam:).Ale jestem ciekawa co wy macie do powiedzenia na ten temat. Czekam na wasze opinie !!!!!!
  • WWSZiP(26)

A co myślicie o Wałbrzyskiej Wyższej Szkole Zarządzania i Przedsiębiorczości. W sumie to jedyna uczelnia w mieście która proponuje studia magisterskie uzupełniające, czy warto tam studiować?
  • Witajcie...trwaja jeszcze wrzesniowe nabory na studia, chciałabym sie dowiedziec opini od ABSOLWENTÓW PWSZ i WWSZiP czy gdyby wybeirali uczelnie po raz drugi wybrali by je ponownie, czy jednak poleciliby isc na studia panstwowe do Wrocka??? Zastanawiam sie nad administracją.
  • Czy warto iść do tej szkoły, jaka atmosfera i ludzie,jak ze znalezieniem pracy po tej szkole,w jakimś rankingu zajęła przedostatnie miejsce z wszystkich PWSZ,a wy co sądzicie.Z góry dziękuję za odpowiedż.
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałbrzychu kończy współpracę z Górnikiem Wałbrzych. Obecna, trwająca kilka lat umowa, obowiązuje tylko do końca czerwca, od 1 lipca piłkarze występować będą bez dotychczasowego członu w nazwie. Jak powszechnie wiadomo, sytuacja finansowa wałbrzyskich piłkarzy od dłuższego czasu wygląda bardzo kiepsko. Jakby mało było problemów, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałbrzychu, czyli wieloletni sponsor klubu, postanowiła zrezygnować z dalszej współpracy z klu...
  • Czy student dzienny ma większe szanse na dostanie pracy niż zaoczny,a może odwrotnie
  • Wybieram się tam na studia i mam kilka pytan dla tych, co juz tam studiują:) po 1. Jak jest z dojazdem? Bo z tego, co zauważyłam - tragicznie, ale może o czymś nie wiem. po 2. Jaki jest klimat na UO? Mili ludzie, jakieś imprezy? Dobrze wspominacie zjazdy? po 3. Co chcielibyście ogólnie powiedzieć o tym mieście i uniwersytecie?
  • Co teraz robicie,gdzie pracujecie,co wynieśliście z tych szkół?
  • Witam wszystkich zaczynam studia w Walbrzychu i szukam noclegu dla siebie bo dojazdy będę mial za drogie i dugo będę jechal może ktoś wie gdzie i jakie ceny
  • Witam chcialem dowiedziec sie czegos o tej szkole. jak tam jest jacy sa wykladowcy itp
  • Możecie coś powiedzieć o tej szkole jakie ma wady i zalety,jacy wykładowcy,atmosfera,czy ciężko z pracą po tej szkole.Z góry dziękuję za odpowiedz
  • czy ktoś studiuje,studiował informatykę w Świdnicy? Jakie macie zdanie o uczelni, jaki poziom, szanse na znalezienie pracy?
  • Chcę iść na takie studia. Tylko nie wiem czy w W-ch czy we wrocku. Nie wiem ile kosztują i jaki poziom reprezentują. Proszę, o wypowiedź kogoś kto wie. Jakiekolwiek informacje. Dziękuję
  • Co sądzicie o Zamiejscowym Ośrodku Dydaktycznym w Wałbrzychu - Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu (Jeleniej Górze0?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się