Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      wegetarianizm

wegetarianizm

(6 wyników)
    • CZY WEGETARIANIZM MA WPLYW NA SAMOPOCZUCIE????? Gdyz od czsu jak zaczelam jesc tylko zielone nawet nie rybie mieso mam ciagle bule glowy migreny i maz to nawet zauwazyl ze zlosliwa bardziej jestem??
    • Odwiedziłam wczoraj sąsiednie forum "Wegetarianizm". Kiedyś trafiłam tam na ciekawe przepisy dań z kabaczka, pomyślałam - spiszę parę, będzie mniam. Trafiłam na Wojnę O Święte Wartości, obu stron Barykady, zresztą. Z wyzwiskami włącznie i straszeniem - np. dziewczyna, która jakis czas mięsa nie jadła w końcu sięgnęła po wędlinkę, o czym doniosła, dodając, że moze kiedyś się zdecyduje na wegetarianizm skuteczniej - mogła m.in. przeczytać, że w przyszłym wcieleniu będzie świnką, kt...
    • z braku czasu na dzisiaj tylko tyle pozdrawiam ten_sam images.google.de/images?q=tierqu%C3%A4lerei&hl=de&lr=&ie=UTF-8&start=0&sa=N
    • przyznaję że macie prawo do własnego zdania, ale ja właśnie skończyłem z masturbacją. to idiotyczne co ludzie potrafią wymyśleć i jeszcze wciągac w to innych. brrr. zimno sie robi na sama myśl, że kiedyś byłem taki. oczywiscie, możecie być inni, koniowały... ja wiem swoje. możecie sie branzlować ile tylko chcecie, ale mnie z tym nie łączcie... rzygać sie chce... verte (w dół) pojęliście już? to Wy zaczęliście moralitety. wegetarianizm, obron...
    • > nie jem miecha > nie przyczyniam sie do uboju zwierzat > i przez to uwazam ze stoje wyzej od kogos kto je zabija To mi się podoba. Pycha i wywyższanie się na pewno przyczyniają się rozwoju duchowego. I jeszcze słowo o wegetarianizmie i innych "ścieżkach rozwoju duchowo- wewnętrznego". Skupianie się na tym i trqktowanie ich jako wymogu do osiągnięcia celów przypomina mi patrzenie na rodzaj drogi - czy żwirowa czy asfaltowa - zamiast na to dokąd prowadzi.
    • Imagin ciekawie rozpisal sie w watku alkmara(y) o intuicji (ciekawy watek), co zainspirowalo mnie do zalozenia nowego watku o zblizonym temacie. Rosnie jak widac powoli zainteresowanie swiatem ducha, budzi sie powoli ludzka swiadomosc ze jestesmy jeszcze czyms wiecej oprocz ciala i tego co tam do niego pakujemy. Oprocz ciala i umyslu, jestesmy tez duchem, i po tej ziemskiej wedrowce do tej wlasnie formy wrocimy. A na jakim bedziemy znajdowac sie poziomie, zalezec bedzie od naszej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się