Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      wnuczka

wnuczka

(5 wyników)
    • Całkowicie zgadzam się z Panem Marcinem, jestem mamą dziewięciolatki, kórej tata zmarł gdy miała 7 lat. Zawaliło się nam całe życie, ale zdawałam sobie sprawę że dziecku potrzebna jest stabilizacja, kórej wyrazem są codzienne zajęcia, zaplanowane wakacje i spotkania z rówieśnikami i inne.. Nie wymuszam rozmów na temat straty ojca, ale często przypominam jej tatusia mówiąc np. :Tata też się tak smiał....
    • Ach, jacy dzielni ci chłopcy z NATO! Rakietami tych Arabów, rakietami! Niech giną cywile, kobiety, dzieci! Niech wiedzą, kto tu rządzi!
    • Gratulacje dla NATO! Niech cały świat wie, co czeka niepokornych: waszym wnuczkom główki, rączki i nóżki pourywamy, a wy się męczcie żywi...
    • Jak to, to w Rosji sądy mogą wydawać takie wyroki? Przecież to stalinowski kraj, wraży i niedemokratyczny.
    • I po co ta "sensacja"? O co wam chodzi, dziennikarze? Tęskno wam do poziomu "Faktu"? Robienie z ewidentnej pomyłki newsa z tytułem, ze Schetyna jest przeciw refornie Hall, jest nadużyciem. Kompromitującym WAS nadużyciem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna