56latka 07.07.05, 13:31 Czy jest w Krakowie facet, który chciałby spędzać wolny czas na spacerach, rozmowach, chodzeniu do kina czy na inne imprezy w wieku podobnym do autorki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exman Re: wolny czas IP: *.teleton.pl 07.07.05, 14:27 Jestem więcej niż pewien, że się znajdzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: wolny czas 07.07.05, 14:35 Gość portalu: exman napisał(a): > Jestem więcej niż pewien, że się znajdzie. hmmm... prorok? czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: wolny czas 07.07.05, 14:41 bellima napisała: >> hmmm... prorok? czy co? :)))))a juści musi to być prorok:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: wolny czas 07.07.05, 14:46 jesli 56latka takiego nie znajdzie to exmen bedzie zobowiazany wynagrodzic jej niespełnione nadzieje ktore sam tu rozbudzil zapewnieniami. tylko zebyś się nie wymigiwał ! Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: wolny czas 07.07.05, 14:53 racja a kobyłka bedzie stała przy płocie jako w owym przysłowiu:)) bo "wiśta wio" łatwo powiedzieć ale trudniej coby wykonało sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: wolny czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:14 Nie słuchaj tych prowincjonalnych parweniuszy, w królewskim mieście Krakowie są jeszcze godni towarzysze, nie tylko na Wawelu. To tylko kwestia dnia, dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: wolny czas 08.07.05, 08:30 i dalej chłop asekurancko teoretyzuje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: wolny czas IP: *.teleton.pl 08.07.05, 08:40 Powiedzmy, ze robię chwilowo za caruzzo. A dlaczego twierdzisz, że asekurancko ? Ja do Krakowa mam cholernie daleko...a podtrzymanie wiary w szczęsliwy los to rycerski obowiązek, giermku. Jak masz inne zdanie, to wal śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: wolny czas 08.07.05, 08:50 otóż, :D królewna ma okreslone potrzeby a giermek przechodząc obok niej mimo, (do tego nie majac bladego pojecia o realiach okołopotrzebowych, wystepujacych na obszarze zainteresowan krolewny) głosi, iż na pewno jej potrzeby zostana zaspokojone i idzie dalej zadowolony z siebie. wiec niech giermek nie bredzi od rzeczy jak robic nic nie zamierza, ani wiedzy nie posiada, bo jako zywo, krew moze zalać a niewiele jest spraw gorszych od wkurzonej i znudzonej bezproduktywnym gadaniem krolewny no. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: wolny czas IP: *.teleton.pl 08.07.05, 11:08 Primo, królowa nie królewna ;) Secundo, i do giermka ci daleko Tertio, z mojej strony skończyłem dysputy z Tobą. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: wolny czas 08.07.05, 11:10 rany, jaki przewrazliwiony na swoim punkcie, dobrze ze od Krakowa daleko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: wolny czas 08.07.05, 09:58 56latka napisała: > Czy jest w Krakowie facet, który chciałby spędzać wolny czas na spacerach, > rozmowach, chodzeniu do kina czy na inne imprezy w wieku podobnym do autorki? Proponuję jakis rekonesansik po plantach, nad wisłą spacerek:) przyjemne z pozytecznym połączyc Pozdrowiam:))) KbS Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy odradzam 01.03.23, 16:52 wroclawskikrasnal zapodał: hydropolis. odradzam. w Berlinie jedno takie wlasnie peklo i wszystkie 1000 rybek poszlo sie yebac. . www.salon24.pl/newsroom/1271255,mysleli-ze-to-bomba-albo-tsunami-w-berlinie-wybuchlo-gigantyczne-akwarium Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: wolny czas 01.03.23, 23:09 Ale to było dawno temu. A w hydropolis byłem dwa lata temu Odpowiedz Link Zgłoś