Gość: kbs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:11 w pociagu samotnosci. w przedziale wiekowym 45-50 dla faceta z klasa kbs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:03 to mijesce dla faceta czy ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:20 W tym przedziale siedzi żona a on woli z młodszej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Re: mam wolne miejsce IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.07, 23:27 Ja jestem facet z klasą - uczę wf ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: mam wolne miejsce IP: *.eranet.pl 09.01.07, 23:30 co Ty opowiadasz, kaśka ...?! skąd Ty to wszystko wiesz ...?, tylko nie mów, że z doświadczenia, albo jeszcze gorzej, że tak w gazecie napisali ... :-) więcej optymizmu i wiary w siebie życzę w Nowym Roku ! przede wszystkim liczy się bogate wnętrze i piękna dusza ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:44 ze mną wszystko ok odniesienie było dla kbs pozdrawiam cię smutasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: mam wolne miejsce IP: *.eranet.pl 10.01.07, 23:42 ja też Cię pozdrawiam, kaśka ... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: mam wolne miejsce 09.01.07, 23:43 > w pociagu samotnosci. > w przedziale wiekowym 45-50 > dla faceta z klasa > kbs -------------------------------------------------------------------------------- O rany! Wszystko sie zgadza!!! Lubie pociagi (doslownie i w przenosni), a najlepiej nimi jezdzic na ryby. I przedzial wiekowy w sam raz! Do tego jestem facet! ...z klasa??? Uczylem w szkole, ale teraz nie mam klasy... Zreszta... i tak dzieli nas 20 000km. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: mam wolne miejsce IP: *.chello.pl 09.01.07, 23:50 ?Najpierw było tak miło Potem coś im odbiło Miłość przyszła bo chciała Odrywali ją siłą Zazdrość była i poszła Pofrunęła do kosza Przywiązanie zostanie Choćby tylko na noszach Wszystko było pół na pół Jedna noga wóz bez kół Wszystko było pół na pół Jedna noga wóz bez kół I skończone na polanie śniadanie Sama nie wiem ile z niego zostanie Przepychanki próby sił Kwiat w słoiku dawno zgnił Puste miejsce po obrazku na ścianie... ...Mam jeszcze wina łyk I chowam go już dziś Dla tych, którzy muszą żyć Jak strumienie pod lodem Jak słońce za mgłą .... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: mam wolne miejsce 10.01.07, 08:28 Hej ;) A w jakim kierunku ten pociag? Pewnie powiesz, ze we wlasciwym :) To dobrze... Tylko wiesz, nie zabieraj tam byle kogo :) Pozdrawiam cieplutko wiosennie (przynajmniej pogoda za oknem mi mowi ze to wiosna bo w kalendarzu i serduchu zima mrozna...) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: mam wolne miejsce 10.01.07, 08:47 Tłumy, naprawdę tłumy... Tylko trzeba wsiąść do odpowiedniego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: mam wolne miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:02 Na pewno we Włoszczowej się ktoś dosiądzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbs Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:00 we wloszczowej nie staje hehehheh ten pociag... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: mam wolne miejsce 10.01.07, 21:09 No to kamień spadł mi z serca :) Bo tam mogłabyś nie spotkać faceta z klasą :)) Chociaż kto wie co i gdzie jest nam pisane... Pozdrawiam ciepło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbs Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:16 wielka niewiadoma choc w pociagu tlok miejsce obok mnie wciaz wolne;]] - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:22 Jedni wsiadają, inni wysiadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbs Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:27 ze tez im sie chce w ciaglym ruchu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbs Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:30 podroze ksztalca ale czasem na chwile choc spoczac warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:47 Lepszy ruch niż np. nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konduktor Re: mam wolne miejsce IP: *.mybigcity.net 10.01.07, 22:49 proszę bileciki do kontroli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^^^^ Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:53 Mam "migawkę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbs Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 00:10 migawke... a co to takiego oszustwo moze jakies to znaczy ze sie migasz... unikam ''migaczami'' nie sa uczciwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasazer na gape Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 00:23 ja tylko jedna stacyjke chce w spokoju przejechac Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: mam wolne miejsce 11.01.07, 08:12 Zdaje się, że to dalekobieżny jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbs Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:06 dobrze sie zdaje... ktoz by sobie miejsce rezerwowal na jeden przystanek ... ten pociag we wloszczowej nie staje - mowie bo wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: mam wolne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:54 dobrze że wogóle staje Odpowiedz Link Zgłoś