Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      wymioty

wymioty

(3 wyniki)
    • Bardzo proszę o pomoc. Moja prawie 7 letnia córka ma bole brzucha i wymioty po zentelu. Niestety doktor Ozimek który zalecił terapie jest na urlopie a na pogotowiu pani doktor nie bardzo wie co robić. Może miał ktoś podobny przypadek? Czy przerwać kurację zentelem? Reszta rodziny dobrze toleruje lek.
    • witajcie wczoraj zaczęliśmy kurację antylambliową (po raz trzeci wyszły w Felixie plus masa objawów). Córka ma dostawać 3x6ml przez 10 dni. Po 2 tygodniach powtórka. My z mężem na Macmirorze 2x2 plus Hepatil. I tak jak wczoraj jeszcze jako tako nam poszło, dziś Tosia zdecydowanie się opierała, krzyczała, że kwaśne,itp. W efekcie, po 3h od zażycia tych 6ml-zwymiotowała. Apetyt też znacznie się jej pogorszył. Co o tym sądzicie..?
    • Mam g.l. Bylam dzisiaj u lekarza z wynikam. Facet "starej daty" wiec mialam nadzieje, ze mi pomoze (bo doswiadczony, lata praktyki itp.). No i zawiodlam siesad Pan dr dzwonil do innej lekarki w celu konsulatcji ale nikt z nich nie wie czym obecnie leczy sie to swinstwo. WYpisal mi skierowanie do poradni chorob zakaznych (tylko obawiam sie, ze trzeba czekac). Uslyszal tez chyba zawod w moim glosie wiec zadz.do corki, ktora jest pediatra na oddziale dzieciecym (szp.zakazny). Po szybkim pr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się