Forum Zwierzęta LABRADOR RETRIEVER
ZMIEŃ
      wymioty

wymioty

(6 wyników)
    • Proszę o radę. W poniedziałek idziemy z Redem do weterynarza, ale może ktoś podpowie co dzieje się z naszym psem. W ubiegłym tygodniu dwa razy zwymiotował w nocy (po suchej karmie). Przed wczoraj wieczorem dostał jedzenie (makaron i mięso) i po kilku godzinach zwymiotował (wymiociny to było niepogryzione jedzenie). Wczoraj dostał rano i wieczorem suchą karmę (zjadł ale niezbyt wiele). Dziś rano znowu dostał makaron z mięsem i po około 10 godzinach zwymiotował (znowu było widać niepogryzione ...
    • Dzień dobry! Chciałam Was prosić o radę w takiej sparwie: moja lapbak od tygodnia wymiotuje, nie po każdym jedzeniu, ale od minionego czwartku zdarzyło sie to już 5 razy. Wygląda to tak: zjada (łapczywie jak zwykle, ale to nic nowego, nigdy nie jadła inaczej), a potem niemal natychmiast wychodzi z kuchni, idzie gdzieś do kąta i zwraca całość niestrawionego jedzenia. Nie ma innych objawów, jest wesoła, ma apetyt, żadnych biegunek. Co to może być? Biec od razu do weterynarza? Poczekać? Wiem, ...
    • wymioty(8)

trochę się martwię,mój forrest ostatnio dośc często wymiotuje tzn.jest to ok 1 raz na tydzień ale zawsze jakimś drewnem czy ostatnio trawą-nie pozwalam mu ostatnio na skubanie gałęzi itd ale...on zawsze coś tam skubnie i potem wymiotuje.raz miał nawet poważne wymioty i był u lekarza-ten mu przepisał parę leków ale i tak po dwóch dniach "wypadł" mu naprawdę duży kawałek kory,który prawdopodobnie był sprawcą. Moje pytanie brzmi:jak to jest u was?czy też mają takie wrażliwe żołądki?Mó...
    • deedee przed godziną wymiotowała, jakby sliną spienioną lekko brązowawą, teraz lezy smutna i cały czas cieknie jej ślina z pyska. nie sa to normalne wymiociny, jak cos zerze czego nie powinna. cholercie co to może być? a mnie w domu nie ma, bo jesteśmy w trakcie odczulania..... chyba mi serce za moment pęknie.....
    • U kogo z Was pies przechodził anginę? Ile to może trwac? Nasz pies drugi dzień jest markotny, osowiały i wymiotuje:(
    • Dziś rano na spacerze mój labek zjadł woreczek,nie szło go przywołać w żaden sposób przyszedł dopiero jak go zjadł.Może któryś z Waszych labków zjadł coś takiego?Co robić może czekać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się