Forum Zwierzęta Psy Shih tzu
ZMIEŃ
      wymioty

wymioty

(6 wyników)
    • Wymioty(5)

Mam pytanie dzisiaj mòj psiak dwa razy zwymiotował takà żòłto-zielonà piana. Czy powinnam go zabrać do weta? Czytałam, że może być to spowodowane głodnym brzuchem(cała noc za nim). Pozdrawiam
    • Sluchajcie...psiaczek zwymiotował mi dwa raz....raz rano o 5 na kolor taki żółtawy...zwymiotował kurcze małą oponkę od zabawki syna...a teraz drugi raz na jasnawy zielony...ale jakby z trawą;/ Myślicie że coś mu na żołądku siedzi?;/
    • wczoraj Rufi dostał pierwszy raz trochę marchewki gotowanej, dzisiaj też dostał około południa niewielką ilość i przed chwilą wymiotował :( w wymiotach były kawałki niestrawionej marchewki... zastanawiam się, może źle zrobiłam że dałam mu ją dwa dni pod rząd? może miałam mu jej nie gotować...? i najważniejsze, czy dawać mu wieczorną porcję suchej karmy? czy może go przegłodzić do jutra i rano dać mu jeść...? Nie chciałabym żeby znów miał problemy z brzuszkiem poradźcie proszę, pozdrawiam
    • Wymioty(8)

W nocy moje szczenię zaczęło wymiotować. Ma 12 tygodni, jest po dwóch odrobaczeniach. Wymiotowała treścią żołądkową i żółcią. Zdarzyło się to jeszcze trzy razy w ciągu dnia, ale niewielkie ilości, głównie treścią żołądkową a więc niestrawionym posiłkiem z dnia wcześniejszego. Zrobiła kupkę która wyglądała zupełnie normalnie, w tej chwili śpi. Wybieram się do weta, ale dzisiaj już niestety nie dam rady. W przerwie czuła się lepiej i zaczęła kręcić się za jedzeniem, ale nic jej ni...
    • Prosze o pomoc wszyscy w domu załapaliśmy wisrusa tylko nasz mały psotnik się trzyma Nico ma 8 tygodni tydzień temu był szczepiony na 1 szczepionkę i tu mój apel do was kochane czy jest możliwość że się nie zarazi, a jeżeli coś go złapie to co mu podać czy może lepiej odrazu jechać do weterynarza będę wdzięczna za każdą podpowiedź.Pozdrawiam
    • zauważyłam u Buni kamień na zębach, więc postanowiłam kupić jej jakieś 'cudo'. wpadły mi w ręce stixy od Pedigree, jednak zauważyłam że po zjedzeniu zawsze wymiotuje. jak dbać o zęby psiaka i jego oddech? udać się od razu do weterynarza, aby usunął kamień? może polecicie jakieś sprawdzone specyfiki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się