Dodaj do ulubionych

doradżcie coś na wzmocnienie włosów po ciąży

04.11.05, 09:08
wypadają, nie układają się, są beznadziejne, a homeopatia przy karmieniu
piersią to dobre rozwiązanie
Obserwuj wątek
    • marciszonka Re: doradżcie coś na wzmocnienie włosów po ciąży 04.11.05, 10:15
      Mal, coś Ci powiem, moim zdaniem nie powinno się regulować tychże procesów
      zachodzących z włosami po ciąży przez conajmniej rok zbyt gwałtownie.
      Ponieważ teraz wlosy Ci wychodzą zapewne dlatego, ze w ciąży nie wypadają wcale.
      A wypadać muszą. I stąd ta "nadprodukcja".
      Miałam to samo dokładnie i bałam się, ze wyłysieję. I tak to wyprowadziła mnie z
      błędu moja fryzjerka. I rację miała. Nie wiem, jak długo jesteś po porodzie, ale
      zaręczam Ci, ze to minie i bedziesz miała czuprynę jak trzeba.
      Burza hormonalna, która wojuje w organizmie przez parę miesięcy po ciąży musi
      się sama naturalnie wyładować.
      Tak mi się wydaje.
      • beba2 Re: doradżcie coś na wzmocnienie włosów po ciąży 04.11.05, 10:47
        Tak właśnie. Dobrze Ci się wydaje :-)
        • mal20 Re: doradżcie coś na wzmocnienie włosów po ciąży 04.11.05, 11:18
          ale jesteście, ja to wszystko wiem o tym że ma wypaść a potem odrosnąć, ale ja
          chce coś brać, żeby te moje włosy stały się piękne!
          • akownik Re: doradżcie coś na wzmocnienie włosów po ciąży 04.11.05, 11:54
            A jak cokolwiek doradzić na odległość?Nie dajesz żadnych informacji!Lekówspośród
            których można by coś wybrać jest co najmniej osiem.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32472
    • akownik Re: doradżcie coś na wzmocnienie włosów po ciąży 04.11.05, 11:14
      mal20:także w takiej sytuacji homeopatia to dobre rozwiązanie.Burza burzą,ale
      jest kilka leków homeopatycznych,z których być może dało by się coś dobrać by
      łatwiej przebyć ten trudny czas.Idź do homeopaty.
      • mal20 Re: doradżcie coś na wzmocnienie włosów po ciąży 04.11.05, 12:07
        ale u mnie nie ma homeopaty, mieszkam w Ełku, a jeśli jest to ukryty, nie wiem
        gdzie go szukać, więc może na odległość jakieś rady?
        • beba2 Re: doradżcie coś na wzmocnienie włosów po ciąży 04.11.05, 12:24
          Gdybyś raczyła przeczytać choc odrobinę na temat zasad jakim kieruje się
          homeopatia, to wiedziałabyś, ze bez objawu nie ma leku. Ignorancją połączoną z
          postawą rozczeniową nic nie wskórasz. Co to ma w ogóle być :"Ale jesteście..."
          Nie masz pojęcia o czym mowisz. Zadaja sobie trrochę trudu i poczytaj czym to
          się je, zeby nie doprowadzac do nerwowych sytuacji na tym forum, których i tak
          nie brakuje.
          To naprawdę nie jest nasza zła wola, ze podajemy leku na tacy, bo lek "na
          wypadanie włosów po ciąży" po prostu nie istnieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka