fed1 07.08.04, 21:55 Dziewczyny - karmię piersią i nie wiem czym mogę zastopować tą ochotę - dodam że są to ogromne ilości ciasteczek maślanych. Będę wdzięczna za rady. pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viola240104 Re: Słodycze - czym zaspokoić 07.08.04, 22:41 kochana pozdrawiam cie!karmie 6m-cy i moja ochota no slodkie nie mija!mam wlasnie szczegolna slabosc do ciasteczek roznego typu,a najlepiej wlasnie maslanych,herbatnikowych...cholera moge jesc paczke naraz!probowalam sie oszukiwac owocami,jogurtami,etc.ale nie da rady.ciasteczka to jest to,gdyby nie one pewnie juz dawno wrocilabym do swojej smuklej sylwetki...... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_i_kijanka Re: Słodycze - czym zaspokoić 10.08.04, 08:02 Mam to samo, ciasta ciasteczka w każdej ilości. Też próbuje owoców, czasem pestki słonecznika, ale marnie mi to idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
miqsh Re: Słodycze - czym zaspokoić 10.08.04, 10:16 Ja tam pozwalam sobie na kostke czekolady, nic sie nie dzieje, a ja mam zaspokojony glod na slodycze. Robie sobie tez czasem bita smietane z tej nowej ramy do ubijania, dodaje lyczeczke nesquicka, troche platkow kukurydzianych i PYCHA :) Poza tym sezamki dobrze mi ida, chyba nie sa szkodliwe prawda? Pozdrawiam lasuchow ! Odpowiedz Link Zgłoś
smieszek Re: Słodycze - czym zaspokoić 10.08.04, 10:46 Ja pochłaniam ogromne ilości lodów z dodatkami - różnymi! Poza tym kupuję dżemy (prod. frncuskiej nie pamietam nazwy). Są robione z naturalnych owoców, słodzone i zagęszczane sokami. Bez konserwantów i innych sztucznych dodatków. PYCHA!!! Słodziutkie jak nie wiem co. Gorąco polecam. Sprawdzę w domu nazwę dla "łakomczuchów ". Pozdrawiam Oto moja Oktawunia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=14472887 Odpowiedz Link Zgłoś