qpiska 25.02.10, 13:15 Ludzie jak ten koleś działa mi na nerwa :/ Zdradził Kingę, a teraz na siłę chce zwalić całą winę na nią i swojego braciszka. Do tego wyżywa się na każdym kto mu się napatoczy... Nie mogę na gościa patrzeć :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kia Re: Michał z NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 13:32 mnie też kiedyś wkurzał, a teraz go toleruję a nawet współczuję mu. Kinga jest niezdecydowana i miota się jak małe dziecko we mgle. Ta para w ogóle jest dziwna. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Michał z NW 25.02.10, 13:50 Ale może mi ktoś wytłumaczy co on chce osiągnąć mówiąc Izabeli o Wiktorze i Basi i ich dziecku. Nienawidzi brata, ok, ale to, ze on zdradzi tę tajemnicę, to akurat jego bratu Andrzejowi w ogóle nie zaszkodzi, bo Andrzej wie, kto jest ojcem Kubusia i trzyma z Basią. Jedyne co osiagnie, to zrani bogu ducha winną nieświadomą Izabelę i spieprzy jej stosunki z Basią, ew. z "Andrzejami", ale zemsta to na Andrzeju zadna, naprawdę bez sensu sobie to wymyślił. Akurat ani basia, ani izabela nic mu nie zrobily, to mógłby dać sobie siana z tym ojcostwem Wiktora. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Michał z NW 25.02.10, 14:07 On zawsze był irytujący z tym swoim syndromem rozkapryszonego dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Michał z NW 25.02.10, 14:47 też nie rozumiem, jak ktoś, kto dopuścił się zdrady może teraz to samo wyrzucać drugiej stronie, to nielogiczne Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Michał z NW 25.02.10, 15:03 Mnie tez wpienia niemozebnie! I jak juz gdzies napisalam: sam zdradzil, ale to, ze zona mogla zrobic to samo (choc oczywiscie procz glaskania, przytulania i jakiegos calusa nic nie bylo) to juz do glupiego, zakutego lba dopuscic nie moze. I teraz bedzie sie mscil i sklocal wszystkich dookola i Bogu ducha winnych, lacznie z dzieciakiem. A jak manifestuje to swoje odejscie z Budmaxu - rzeczywiscie, oprocz sciagniecia Zdybickiej, przez ktora same klopoty - to tam za wiele nie nadzialal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Michał z NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 15:19 widocznie nigdy nie zostaliście zdradzeni. człowiek wtedy ma w sobie tyle negatywnych emocji, że nie myśli racjonalnie. Nie może patrzeć na szczęście innych. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Michał z NW 25.02.10, 16:57 W jego subiektywnym mniemaniu - został :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Michał z NW 25.02.10, 20:38 Michał też mnie wkurza, zawsze wkurzał zresztą, ale to jak mnie wkur.... teraz Igor, to przechodzi ludzkie pojęcie. No z dala od takich palantów. Obrzydza mi cały serial. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Michał z NW 25.02.10, 21:14 Nie wiem, czemu Ewa go nie wywali z domu, tylko robi smutne minki. Odpowiedz Link Zgłoś