Dodaj do ulubionych

Michał z NW

25.02.10, 13:15
Ludzie jak ten koleś działa mi na nerwa :/
Zdradził Kingę, a teraz na siłę chce zwalić całą winę na nią i
swojego braciszka. Do tego wyżywa się na każdym kto mu się
napatoczy...
Nie mogę na gościa patrzeć :/
Obserwuj wątek
    • Gość: kia Re: Michał z NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 13:32
      mnie też kiedyś wkurzał, a teraz go toleruję a nawet współczuję mu. Kinga jest
      niezdecydowana i miota się jak małe dziecko we mgle. Ta para w ogóle jest dziwna.
      • reniatoja Re: Michał z NW 25.02.10, 13:50
        Ale może mi ktoś wytłumaczy co on chce osiągnąć mówiąc Izabeli o Wiktorze i Basi
        i ich dziecku. Nienawidzi brata, ok, ale to, ze on zdradzi tę tajemnicę, to
        akurat jego bratu Andrzejowi w ogóle nie zaszkodzi, bo Andrzej wie, kto jest
        ojcem Kubusia i trzyma z Basią. Jedyne co osiagnie, to zrani bogu ducha winną
        nieświadomą Izabelę i spieprzy jej stosunki z Basią, ew. z "Andrzejami", ale
        zemsta to na Andrzeju zadna, naprawdę bez sensu sobie to wymyślił. Akurat ani
        basia, ani izabela nic mu nie zrobily, to mógłby dać sobie siana z tym ojcostwem
        Wiktora.
    • sundry Re: Michał z NW 25.02.10, 14:07
      On zawsze był irytujący z tym swoim syndromem rozkapryszonego
      dzieciaka.
    • spacey1 Re: Michał z NW 25.02.10, 14:47
      też nie rozumiem, jak ktoś, kto dopuścił się zdrady może teraz to samo wyrzucać
      drugiej stronie, to nielogiczne
      • bonnie75 Re: Michał z NW 25.02.10, 15:03
        Mnie tez wpienia niemozebnie!
        I jak juz gdzies napisalam: sam zdradzil, ale to, ze zona mogla zrobic to samo
        (choc oczywiscie procz glaskania, przytulania i jakiegos calusa nic nie bylo) to
        juz do glupiego, zakutego lba dopuscic nie moze. I teraz bedzie sie mscil i
        sklocal wszystkich dookola i Bogu ducha winnych, lacznie z dzieciakiem. A jak
        manifestuje to swoje odejscie z Budmaxu - rzeczywiscie, oprocz sciagniecia
        Zdybickiej, przez ktora same klopoty - to tam za wiele nie nadzialal...
        • Gość: kia Re: Michał z NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 15:19
          widocznie nigdy nie zostaliście zdradzeni. człowiek wtedy ma w sobie tyle
          negatywnych emocji, że nie myśli racjonalnie. Nie może patrzeć na szczęście innych.
          • sundry Re: Michał z NW 25.02.10, 15:34
            Ale on nie został zdradzony.
            • iza232 Re: Michał z NW 25.02.10, 16:57
              W jego subiektywnym mniemaniu - został :)
    • princessofbabylon Re: Michał z NW 25.02.10, 20:38

Michał też mnie wkurza, zawsze wkurzał zresztą, ale to jak mnie wkur.... teraz
      Igor, to przechodzi ludzkie pojęcie. No z dala od takich palantów. Obrzydza mi
      cały serial.
      • sundry Re: Michał z NW 25.02.10, 21:14
        Nie wiem, czemu Ewa go nie wywali z domu, tylko robi smutne minki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka