Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      zjedz

zjedz

(4 wyniki)
    • Przez lata alkoholik nam umilał świeta teraz gdy już pownnismy miec spokoj (nareszcie po eksmisji)tone w dlugach. Czy te koszmary już sie nie skoncza?
    • Mój roblem polega na tym, że często nie potrafie się opanować i musze zjeść cos słodkiego. Mam takie dni, że nie mam ochoty nawet patrzec na czekolade, a nieraz to zjadłabym nawet i dwie. To w sumie jest normalne moze ale ja chciałabym umiec to kontrolować tym bardziej, że po zjedzeniu slodyczy mam podwższony poziom cukru we krwi, który sie utrzymuje przez kilka dni. Przy okazji chciałabym tez zapytac czy cukier ma wpływ na chorobowe zmiany skóry, mam na mysli tradzik, który niest...
    • Jestem uzależniona od jedzenia czekolady i słodyczy. i choć dla niektórych pewnie nie jest to uzależnienie a łakomstwo to dla mnie jest to coś strasznego. nie potrafię bez tego normalnie funkcjonować nie wiem już co robić i jak sobie z tym radzić. Byc może dla niektórych to ma aspekty związane z odżywianiem i tam powinnam pisać wątek ale jest to coś innego. Kiedy jestem bardzo szczęśliwa sięgam po czekoladę jako w nagrodę a kiedy zła i smutna czuje ze jak jej nie zjem to oszaleje. Nie potrafi...
    • To dosyć nietypowe pytanie. Mam w sobotę wyścig rowerowy (amatorsko) lecz nie mam szans a muszę go wygrać, czy zażycie amfetaminy podniesie moją sprawność fizyczną i czy wogóle zwiększy szanse zwycięstwa. To nie są żarty ani brednie jakigoś narkomana, nigdy w życiu nic nie brałem (pare razy paliłem trawkę). THX za odpowiedzi. Feanor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się