Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      zjedz

zjedz

(5 wyników)
    • Witam Państwa po długiej nieobecności Z przyjemnością informuję, że ukazała się moja nowa książka - Nie daj się zjeść grzybom Candida. Jest do końca grudnia do nabycia w Wydawnictwie Biosłone (www.bioslone.pl)i za 1-2 tygodnie w księgarnach. Oto jej opis: ,,Żyjemy w dziwnych czasach, kiedy to grzybami Candida zarażona jest większość społeczeństwa, a lekarze medycyny konwencjonalnej nie chcą przyjąć tego faktu do wiadomości i choroby wywołane grzybami traktują jako infekcje bakte...
    • od paru juz lat cierpie na paskudna przewlekłą dolegliwośc, którą olewają lekarze, nie chce się tu rozpisywac, choćbym mógł bo to długa i straszna historia z łażeniem w 'chmurze zaduchu' po roznych lekazach i zerowe skutki załapalem to w sumie 10 lat temu po zjedzeniu pewnego paskudnego spaghetti w knajpie - przez nastepne pare dni miałem paskudne odczucia w jamie ustnej, palenia, ekstremalny niesmak, wreczniespałem (czy słabo spałem ze trzy nocki bo czulem ze dzieje sie cos nied...
    • witam wszystkich zmagajacyh sie z ta straszna choroba! moim najwiiekszym problemem jest utrzymaanie diety,niestety udaje mii sie wytrzymac jedynie 7dni ,cos zjem zakazanego i zaaczynam wszytsko od nowa! mama zamiar zaaczaac jutro -25.08 mama naadzieje ze bedziecie mi pomaagaac w tych ciezkkich chwilach-mysle ze sukcesem bedze jak wytrzymam 3tyg aa marzeniem jest 4tyg no i dluzej oczywiscie
    • Rany jestem coraz bardziej załamana. Mały rano zjadła jajecznicę z 2 jajek, po południu już nie chciał mięska z kurczaczka, ugotowałam kaszę jaglaną - pluł strasznie, mało nie zwymiotował, potem ugotowałam ryż brązowy zjadł maleńko jak kotek z masełkiem, poza tym nic. Skacze, ma siłę ( nie wiem skąd ) ale co będzie dalej. w ogóle to dziwne diata od wczoraj, leki bierze ze 4 dni ( Fluconazole ) i już od 2, 3 dni nie ma zapachu z buzi, kupy rzadkie dawno się skończyły ( jeszcze pr...
    • Dzisiaj odwiedziła mnie znajoma która spożywa drożdże kupione w sklepie wg. przepisu :1 łyżeczkę zalewa szklanką wrzątku, przykrywa i odstawia na 3 godz. Twierdzi że tak przygotowane mają działanie p/ nowotworowe i wzmacniające. Zgłupiałam, więc proszę napiszcie jak to się ma w praktyce. Dodam, że jej dwie córki podskubują surowe drożdze z lodówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się