Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      zjedz

zjedz

(3 wyniki)
    • Słuchajcie.Biorąc lek antydepresyjny nie miewałem wcale bóli i bardzo pomaga w migrenie.Jednak zdażały mi się zawroty głowy i lekkie migreny mimo leku ale żadko-zawroty były codziennie mimo brania leku.Od miesiąca stosuję dietę 1000 kalorii.Nie jjem żadnych najmniejszych chrupek czy słodyczy.Zamiast soków piję wodę niegazowaną.Nie jjem tłustych rzwczy a mięsa mało dosyć.Jjem owoce zamiast drugiego śniadania i kolacji-jakiś cytrus bądź jabłko-czasem na kolację o 19 jakieś 2 kanapki z ser...
    • Jestem osobą chorującą na migrenę. Bóle głowy towarzyszą mi już od 3 lat. Zaobserwowałam u siebie, że po zjedzeniu czekolady aura przychodzi, jednak mam pytanie. Czy po 24h po zjedzeniu czekolady, która prawdopodobnie wywołuje u mnie migrenę, można "zdiagnozować", że to akurat ona jest sprawcą mojej męki? To nie za długi czas, który dzieli mnie od bólu? Dodam jeszcze, że migrena łapie mnie na początku cyklu miesiączkowego, niestety... Pozdrawiam, Bacha3000
    • zaburzenia wzrokowe dopadly mnie za kierownica. Tragedia! Nie mialam gdzie zjechac. Wiec okolo 10 km jechalam prawie po omacku az dotarlam do najblizszej stacji benzynowej. Nie moglam zlapac fokusa, czarne plamy przede mna. Jak wezme tabletke wystarczajaco szybko (2 ibupromy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się