zmieszany

(3 wyniki)
  • 2 tyg. temu odciagalam pokarm i go zamrozilam Dzisiaj tez musialam odciagnac pokarm i teraz mam pytanie. Czy moge te oba mleka zmieszac i podac razem, tzn. w jednej buteleczce?
  • moja p mies. córka od początku jest na słoiczkach. co jakiś czas próbuję jej dawać moje zupy ale bezskutecznie. warzywa rozdrobnione, ugotowane (np. masełkiem) je ze smakiem ale zup nie chce. próbowałam już różnych konsystencji, dodawałam mięso, albo kaszkę kukurydzianą, albo jajko, albo dawałam więcej marchewki (żeby słodkie było) i nic. nie chce, zamyka buzię i już. co jest z tymi zupami, że nie chce? teraz już jej wprowadziłam II danie, które chętnie wcina. a widzę, że słoiczkiem 1...
  • Tak sie zastanawiam czy moge dodoc serek do zupki np. topiony lub typu Philadelfia? Raz moj eksperyment sie powiodl bo syn zjadl zupke ze smakiem. Dodam ze zjada 3 razy mleko z kleikiem i owocami oraz obiad dwudaniowy. Tego mleka jednak wychodzi w sumie 400-450ml wiec troche za malo. Mysle ze dodajac ten serek maly zyska troche nabialu.Wczesniej scieralam rowniez do zuki parmezan. Co Wy na to Mamy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się