zmieszany

(3 wyniki)
  • p.Moniko czy mogę zmieszać mrożony pokarm z różnych dni. Niebawem wracam do pracy. Robię zapasy pokarmu i go mrożę. Problem w tym, że nie udaje mi się za wiele w ciągu dnia ściągnąć - max 100 ml. Nie wiem czy mogę po rozmrożeniu połączyć w jednej butelce pokarm z różnych dni - rozmrożony jednocześnie. Proszę o odpowiedź.
  • Witam, Mój synek ma 5 i pół miesiąca, cały czas jest na piersi a od tygodnia próbujemy rozszerzać dietę bo za 3 tygodnie wracam do pracy. Od wczoraj mały ma katarek i mamy wielki problem z karmieniem. Nie chce w ogóle ssać a jak już to chwilkę i zaraz się zniechęca, kolejne próby wywołują tylko złość i wrzask. Rano odciągnęłam mleczko i zmieszałam mu je z kaszką Sinlac (nie wiem czy można? bo wcześniej trochę mu próbowałam dawać), zjadł może ze 100 ml i ssać już potem nie chciał. Po po...
  • witam dziewczyny ;-) mam pytanie , czy można podawać dziecku mleko z piersi i sztuczne razem w butelce ? czasem odciągam mleczko i jest go mniej niż zwykle , więc potem podaję mleko sztuczne .... ja dokarmiam Enfamilem 1 ... proszę o odpowiedż .... Beata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się