jola0311 22.01.10, 15:41 czy ktoś posiada takowe i jakie one są, nie moge nic znaleść na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiaa253 Re: garnki King Hoff KH 4201 23.01.10, 13:24 mnie też interesuja te garki i jeszcze Bohmann venetian te z linku www.allegro.pl/item880404537_garnki_bohmann_venetian_16_el_bh_ 1611_tf_szklo.html prosimy o opinie posiadaczek Sylwia mamusia Aleksa(16,10,08) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaa253 Re: garnki King Hoff KH 4201 23.01.10, 13:26 jeszcze raz link! www.allegro.pl/item880404537_garnki_bohmann_venetian_16_el_bh_1611_tf_szklo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamira Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.superkabel.de 23.01.10, 22:22 Nie wiem,wygladaja na podrobke berghoffa.I tez cena niewybredna,to bedzie jakas lepsza wygladowo lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie IP: *.play-internet.pl 25.03.11, 12:32 garnki jak za te pieniądze bardzo dobre - działaja na indukcję komplet kinghoff jest spory 16 ele a cena w granicach 200zł jak za zestaw to rewelacja polece każdemu!! można poczytać o garnkach na stronie: garnki kinghoff Odpowiedz Link Zgłoś
filipbaranow garnki King Hoff KH 4201 - opinie 27.03.11, 18:33 bardzo dobre garnki - POLECAM ---------------------------------------------- GARNKI KINGHOFF www.kinghoff.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia711 Re: garnki King Hoff KH 4201 23.01.10, 17:05 Nie wiem szczerze co to za garnuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 13:58 A mnie zastanawia czemu w jednej z aukcji jest taki tekst: "Podczas gotowania na dnie garnków mogą pojawić sie niewielkie odbarwienia, czarne lub brazowe plamki.Nie wpływają one na proces gotowania i wartości odżywcze potraw więc nie podlegają reklamacji." Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia11basia garnki King Hoff KH 4201 - opinie 28.03.11, 12:00 witam bardzo prosta odp - wynika to z procesu technologicznego produkcji naczyń - nietylko kinghoffa ale też i zeptere, philipiaka, tefala ... itd stal nierdzewna ma tendęcje do zmiany barw w zaleznozci od z tykania się z potrawami o danych odczynach - kwasowe, zasadowe - wówczas zmienia barwy kwestia czarnych plam - zbyt słabe odwęglenie stali widziałam takie zjawiska np w zepter - pani z firmy stwierdziła ze to normalne mam tefala - podobne opcje się dzieją czarne plamki zeszły po ok 2 miesiącach dla zastraszonych - węgliki które wydzielaja się z czarnych plam to nic innego jak węgiel aktywny - taki sam jak w aptece - na rozwolnienie:) pozdrawiam ---------------------------------------------------------- www.garnki.pl NAJTAŃSZE GARNKI W POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 20:34 Dobra stal nierdzewna nie zmienia koloru nawet po styku z sokiem z cytryny, czy octem, dobra czyli zwykła nie musi być bardzo dobra wszystko zależy od dodatku chromu, a węgiel to zawiera sama stal, stal - stop żelaza i węgla, stal nierdzewna- stal + chrom, ewentualnie nikiel. Zmieni kolor po sporym przegrzaniu Odpowiedz Link Zgłoś
jakaprawda Re: garnki King Hoff KH 4201 21.02.19, 17:31 odpadająca powłoka wg wielu sprzedawców też służy zdrowiu .... a sam teflon i proces jego nanoszenia jakie są bezpieczne - polecam poczytać o technoligii produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.10, 12:38 Niestety nic nie wiem o tych garnkach.. Ale mogę polecic sprawdzonego producenta Gerlach,ich sprzęt kupisz tutaj www.go2prezent.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gobo Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 12:51 tak mam 2 garnki są rewelacyjne nic nie przywiera do dna mięsa piecze się rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie kinghoff IP: *.play-internet.pl 25.03.11, 12:33 garnki jak za te pieniądze bardzo dobre - działaja na indukcję komplet kinghoff jest spory 16 ele a cena w granicach 200zł jak za zestaw to rewelacja polece każdemu!! można poczytać o garnkach na stronie: garnki kinghoff Odpowiedz Link Zgłoś
filipbaranow Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie kinghoff 27.03.11, 18:35 moja teściowa ma ten zestaw - bardzo zadowolona ------------------------------------------------------------- garnki kinghoff - NAJTANIEJ www.kinghoff.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basia11basia Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie kinghoff 28.03.11, 11:53 popieram fajne garnki kinghoffa bardzo dobra cena za tak dobry produkt -------------------------------------------------- www.kinghoff.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salma Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie kinghoff IP: *.klodzko.hypnet.pl 15.03.13, 15:03 wielka bzdura, garnki po dwóch trzech razach uzytkowania- pojawily sie rszawe i czarne plamy na dnie. odradzam szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anica Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie kinghoff IP: *.stargardszczecinski.vectranet.pl 05.04.13, 12:07 dokladnie zgadzam sie sa do niczego -czarne plamy sie pojawiaja po jednym gotowaniu .ja wyzucilam je do smieci bo firma olała mnie i nie mogłam zareklamowac.odradzam i nie kupujcie tego syfu.aaaa mycie ich to jeszcze gorsza porazka mozna sie pokaleczyć.syf,syf,syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinghoffshop Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 19:11 Proszę zadzwonić do nas, chętnie udzielimy wszelkiej informacji - 22 812 14 05 Odpowiedz Link Zgłoś
panibalbina garnki King Hoff KH 4201 -www.kinghoff.sklepna5.pl 08.10.11, 16:28 Bardzo dobre garneczki - polecam Można poczytać: www.kinghoff.sklepna5.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kinghoff garnki King Hoff KH 4201 - OPINIE 08.10.11, 16:38 Garnki są na rynku od ok 2 lat. Bezpośrednia sprzedaż prowadzona jest przez oficjalnego przedstawiciela na terenie Polski. sklep ONLINE: www.kinghoff.sklepna5.pl O FIRMIE: Firma KINGHoff specjalizuje się w imporcie i dystrybucji artykułów gospodarstwa domowego. Oferujemy przede wszystkim wyroby z wysokiej jakości stali nierdzewnej w połączeniu ze szkłem, ceramiką innymi materiałami powszechnie stosowanymi w produkcji AGD. Wyroby KING Hoff cechuje wysoka jakość, funkcjonalność i estetyka przy zachowaniu rozsądnej ceny. Podstawę naszych działań stanowi chęć zaspokojenia potrzeb jak największego grona Klientów. Nasz sklep jest oficjalnym przedstawicielem naczyń firmy King Hoff w Polsce. Staramy się wprowadzać na rynek bardzo szeroki asortyment firmy King Hoff zachowując szczególną dbałość o naszych Klientów. Współpracujemy z wieloma firmami na rynku krajowym i za granicą, począwszy od dużych hurtowni po lokalne sklepy. Zapraszamy Państwa do zapoznania się z asortymentem firmy King Hoff dostępnym w naszym sklepie internetowym. Naszym celem jest dostarczanie wyrobów najwyższej jakości w powiązaniu z profesjonalną obsługą dla zadowolenia wszystkich naszych klientów. KING Hoff jest najlepszym rozwiązaniem dla Twojej kuchni. KING Hoff to dobry wybór ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: garnki King Hoff KH 4201 - OPINIE IP: *.tktelekom.pl 16.10.13, 14:48 a gdzie informacja skąd importują? Pewnie z Chin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: garnki King Hoff KH 4201 - OPINIE IP: 82.160.125.* 21.02.14, 17:25 Garnki nie nadają się do gotowania dań. Pod pokrywkę dostaje się np. zupa, która była w nim gotowana. Nie można tego wypłukać. Po trzech użyciach pojawiły się liczne plamy, nie do usunięcia. Dno garnka wygląda jakby było obite kamykami. Pani w sklepie przyjęła reklamcję, ale z sarkazmem stwierdziła, że producent jej nie uzna. Gorąco odradzam zakup garnków firmy King Hoff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.11, 16:55 reklama dźwignią handlu, coś chyba mało klientów macie na te wspaniałe garnuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.play-internet.pl 11.10.11, 23:20 garnki fajne jak na taka cene. daje 8/10 Odpowiedz Link Zgłoś
janekcwaniak Re: garnki King Hoff KH 4201 30.10.11, 18:23 fajne i tanie wg mnie. A firmą typu Zepter, Philipiak, Vinzer itd żyłka pęka, bo ludzie doszli do tego, że po co przepłacać jak można kupić garneczki za niecałe 200zł klasy "zepterowskiej" Tyle na temat - bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.denko.com.pl 16.12.11, 11:20 a jakiej produkcji są garnki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqw Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 23:44 Produkcja jest raczej oczywista - Chiny, jednak nie ma się co łudzić że znajdziecie garnki polskie, bo takich nie ma ( brak fabryki naczyń nierdzewnych). Taką odpowiedź uzyskałem chcąc zakupić żonie jakiś fajny zestaw. Duży wybór zestawów jest w firmie Eskot ( Garnki Gerlach, Vinzer, King Hoff, Hoffner i inne). Polecam gdyż są bardzo fajne ceny i można oglądnąć w Krakowie. Mają też sklep internetowy www.sklep.eskot.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia garnki King Hoff KH 4201 - OPINIE IP: *.gdynia.mm.pl 28.03.12, 20:40 Bardzo solidne naczynia. Niezły wybór: ASORTYMENT KINGHOFF Fajne są ceramiczne: kinghoff ceramika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.devs.futuro.pl 21.02.14, 23:14 Ja mam nóż z tej firmy. Gerlach Jest super ,szybko się ostrzy. (17lat ) Nie narzekam Zepter też ok Odpowiedz Link Zgłoś
jakaprawda Re: garnki King Hoff KH 4201 21.02.19, 17:22 Czy na stronie sprzedawcy można znaleźć obiektywne opinie ??? Bo poniżej odsyłają do nich .... autoreklama !! Próbowaliście kiedyś zamieścić tam negatywną opinię ?? Zakupiono przez głupotę patelnię i tu UWAGA "żeliwną emaliowaną" za ponad 100 zł - bo to sklep stacjonarny był. Przy trzecim razie użycia na palniku gazowym, na małym ogniu odpadł kawał farby - tzw emalia ... zostało to zjedzone z posiłkiem !!! pytanie czy przeleciało, czy został odłamek w środku ... taka powłoka pęka na ostre kawałki. Czy chcecie zaryzykować cokolwiek z tek "marki" by zrobić posiłek sobie i dzieciom ??? Odpowiedz Link Zgłoś