Dodaj do ulubionych

garnki King Hoff KH 4201

22.01.10, 15:41
czy ktoś posiada takowe i jakie one są, nie moge nic znaleść na ich
temat
Obserwuj wątek
    • sylwiaa253 Re: garnki King Hoff KH 4201 23.01.10, 13:24
      mnie też interesuja te garki i jeszcze Bohmann venetian te z linku

www.allegro.pl/item880404537_garnki_bohmann_venetian_16_el_bh_
      1611_tf_szklo.html
      prosimy o opinie posiadaczek
      Sylwia mamusia Aleksa(16,10,08)
      • sylwiaa253 Re: garnki King Hoff KH 4201 23.01.10, 13:26
        jeszcze raz link!
        www.allegro.pl/item880404537_garnki_bohmann_venetian_16_el_bh_1611_tf_szklo.html
        • Gość: mamira Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.superkabel.de 23.01.10, 22:22
          Nie wiem,wygladaja na podrobke berghoffa.I tez cena niewybredna,to
          bedzie jakas lepsza wygladowo lipa.
          • Gość: mari Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie IP: *.play-internet.pl 25.03.11, 12:32
            garnki jak za te pieniądze bardzo dobre - działaja na indukcję
            komplet kinghoff jest spory 16 ele a cena w granicach 200zł jak za zestaw to rewelacja
            polece każdemu!!

można poczytać o garnkach na stronie:

garnki kinghoff
            • filipbaranow garnki King Hoff KH 4201 - opinie 27.03.11, 18:33
              bardzo dobre garnki - POLECAM

----------------------------------------------
              GARNKI KINGHOFF
              www.kinghoff.pl
    • kingusia711 Re: garnki King Hoff KH 4201 23.01.10, 17:05
      Nie wiem szczerze co to za garnuszki
    • Gość: Wojtek Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 13:58
      A mnie zastanawia czemu w jednej z aukcji jest taki tekst:

"Podczas gotowania na dnie garnków mogą pojawić sie niewielkie odbarwienia,
      czarne lub brazowe plamki.Nie wpływają one na proces gotowania i wartości odżywcze
      potraw więc nie podlegają reklamacji."

Pozdrawiam
      • basia11basia garnki King Hoff KH 4201 - opinie 28.03.11, 12:00
        witam

bardzo prosta odp - wynika to z procesu technologicznego produkcji naczyń - nietylko kinghoffa
        ale też i zeptere, philipiaka, tefala ... itd

stal nierdzewna ma tendęcje do zmiany barw w zaleznozci od z tykania się z potrawami o danych odczynach - kwasowe, zasadowe - wówczas zmienia barwy

kwestia czarnych plam - zbyt słabe odwęglenie stali
        widziałam takie zjawiska np w zepter - pani z firmy stwierdziła ze to normalne

mam tefala - podobne opcje się dzieją
        czarne plamki zeszły po ok 2 miesiącach

dla zastraszonych - węgliki które wydzielaja się z czarnych plam to nic innego jak węgiel aktywny - taki sam jak w aptece - na rozwolnienie:)

pozdrawiam
        ----------------------------------------------------------
        www.garnki.pl
        NAJTAŃSZE GARNKI W POLSCE
        • Gość: XXX Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 20:34
          Dobra stal nierdzewna nie zmienia koloru nawet po styku z sokiem z cytryny, czy octem, dobra czyli zwykła nie musi być bardzo dobra wszystko zależy od dodatku chromu, a węgiel to zawiera sama stal, stal - stop żelaza i węgla, stal nierdzewna- stal + chrom, ewentualnie nikiel. Zmieni kolor po sporym przegrzaniu
      • jakaprawda Re: garnki King Hoff KH 4201 21.02.19, 17:31
        odpadająca powłoka wg wielu sprzedawców też służy zdrowiu ....
        a sam teflon i proces jego nanoszenia jakie są bezpieczne - polecam poczytać o technoligii produkcji.
    • Gość: Gosia Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.10, 12:38
      Niestety nic nie wiem o tych garnkach.. Ale mogę polecic sprawdzonego producenta
      Gerlach,ich sprzęt kupisz tutaj www.go2prezent.pl/
      • Gość: gobo Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 12:51
        tak mam 2 garnki są rewelacyjne nic nie przywiera do dna mięsa piecze się rewelka
        • Gość: mari Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie kinghoff IP: *.play-internet.pl 25.03.11, 12:33
          garnki jak za te pieniądze bardzo dobre - działaja na indukcję
          komplet kinghoff jest spory 16 ele a cena w granicach 200zł jak za zestaw to rewelacja
          polece każdemu!!

można poczytać o garnkach na stronie:

garnki kinghoff
          • filipbaranow Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie kinghoff 27.03.11, 18:35
            moja teściowa ma ten zestaw - bardzo zadowolona

-------------------------------------------------------------
            garnki kinghoff - NAJTANIEJ
            www.kinghoff.pl
            • basia11basia Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie kinghoff 28.03.11, 11:53
              popieram
              fajne garnki kinghoffa
              bardzo dobra cena za tak dobry produkt
              --------------------------------------------------
              www.kinghoff.pl
          • Gość: salma Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie kinghoff IP: *.klodzko.hypnet.pl 15.03.13, 15:03
            wielka bzdura, garnki po dwóch trzech razach uzytkowania- pojawily sie rszawe i czarne plamy na dnie. odradzam szczerze
            • Gość: anica Re: garnki King Hoff KH 4201 - opinie kinghoff IP: *.stargardszczecinski.vectranet.pl 05.04.13, 12:07
              dokladnie zgadzam sie sa do niczego -czarne plamy sie pojawiaja po jednym gotowaniu .ja wyzucilam je do smieci bo firma olała mnie i nie mogłam zareklamowac.odradzam i nie kupujcie tego syfu.aaaa mycie ich to jeszcze gorsza porazka mozna sie pokaleczyć.syf,syf,syf
    • Gość: kinghoffshop Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 19:11
      Proszę zadzwonić do nas, chętnie udzielimy wszelkiej informacji - 22 812 14 05
    • panibalbina garnki King Hoff KH 4201 -www.kinghoff.sklepna5.pl 08.10.11, 16:28
      Bardzo dobre garneczki - polecam
      Można poczytać:
      www.kinghoff.sklepna5.pl
    • kinghoff garnki King Hoff KH 4201 - OPINIE 08.10.11, 16:38
      Garnki są na rynku od ok 2 lat.
      Bezpośrednia sprzedaż prowadzona jest przez oficjalnego przedstawiciela na terenie Polski.
      sklep ONLINE:
      www.kinghoff.sklepna5.pl

O FIRMIE:

Firma KINGHoff specjalizuje się w imporcie i dystrybucji artykułów gospodarstwa domowego. Oferujemy przede wszystkim wyroby z wysokiej jakości stali nierdzewnej w połączeniu ze szkłem, ceramiką innymi materiałami powszechnie stosowanymi w produkcji AGD.
      Wyroby KING Hoff cechuje wysoka jakość, funkcjonalność i estetyka przy zachowaniu rozsądnej ceny.
      Podstawę naszych działań stanowi chęć zaspokojenia potrzeb jak największego grona Klientów.
      Nasz sklep jest oficjalnym przedstawicielem naczyń firmy King Hoff w Polsce. Staramy się wprowadzać na rynek bardzo szeroki asortyment firmy King Hoff zachowując szczególną dbałość o naszych Klientów.
      Współpracujemy z wieloma firmami na rynku krajowym i za granicą, począwszy od dużych hurtowni po lokalne sklepy. Zapraszamy Państwa do zapoznania się z asortymentem firmy King Hoff dostępnym w naszym sklepie internetowym.

Naszym celem jest dostarczanie wyrobów najwyższej jakości w powiązaniu z profesjonalną obsługą dla zadowolenia wszystkich naszych klientów.
      KING Hoff jest najlepszym rozwiązaniem dla Twojej kuchni.

KING Hoff to dobry wybór .....
      • Gość: gosc Re: garnki King Hoff KH 4201 - OPINIE IP: *.tktelekom.pl 16.10.13, 14:48
        a gdzie informacja skąd importują? Pewnie z Chin
      • Gość: Irena Re: garnki King Hoff KH 4201 - OPINIE IP: 82.160.125.* 21.02.14, 17:25
        Garnki nie nadają się do gotowania dań. Pod pokrywkę dostaje się np. zupa, która była w nim gotowana. Nie można tego wypłukać. Po trzech użyciach pojawiły się liczne plamy, nie do usunięcia. Dno garnka wygląda jakby było obite kamykami. Pani w sklepie przyjęła reklamcję, ale z sarkazmem stwierdziła, że producent jej nie uzna. Gorąco odradzam zakup garnków firmy King Hoff.
    • Gość: gość Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.11, 16:55
      reklama dźwignią handlu, coś chyba mało klientów macie na te wspaniałe garnuszki
    • Gość: gosc Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.play-internet.pl 11.10.11, 23:20
      garnki fajne jak na taka cene. daje 8/10
    • janekcwaniak Re: garnki King Hoff KH 4201 30.10.11, 18:23
      fajne i tanie wg mnie.
      A firmą typu Zepter, Philipiak, Vinzer itd żyłka pęka, bo ludzie doszli do tego, że po co przepłacać jak można kupić garneczki za niecałe 200zł klasy "zepterowskiej"

Tyle na temat - bez odbioru
      • Gość: em Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.denko.com.pl 16.12.11, 11:20
        a jakiej produkcji są garnki?
        • Gość: wqw Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 23:44
          Produkcja jest raczej oczywista - Chiny, jednak nie ma się co łudzić że znajdziecie garnki polskie, bo takich nie ma ( brak fabryki naczyń nierdzewnych). Taką odpowiedź uzyskałem chcąc zakupić żonie jakiś fajny zestaw. Duży wybór zestawów jest w firmie Eskot ( Garnki Gerlach, Vinzer, King Hoff, Hoffner i inne). Polecam gdyż są bardzo fajne ceny i można oglądnąć w Krakowie.
          Mają też sklep internetowy www.sklep.eskot.pl
    • Gość: kasia garnki King Hoff KH 4201 - OPINIE IP: *.gdynia.mm.pl 28.03.12, 20:40
      Bardzo solidne naczynia.
      Niezły wybór: ASORTYMENT KINGHOFF

Fajne są ceramiczne: kinghoff ceramika
    • Gość: bozena Re: garnki King Hoff KH 4201 IP: *.devs.futuro.pl 21.02.14, 23:14
      Ja mam nóż z tej firmy. Gerlach Jest super ,szybko się ostrzy. (17lat )
      Nie narzekam Zepter też ok

• jakaprawda Re: garnki King Hoff KH 4201 21.02.19, 17:22
      Czy na stronie sprzedawcy można znaleźć obiektywne opinie ???
      Bo poniżej odsyłają do nich .... autoreklama !!
      Próbowaliście kiedyś zamieścić tam negatywną opinię ??
      Zakupiono przez głupotę patelnię i tu UWAGA "żeliwną emaliowaną" za ponad 100 zł - bo to sklep stacjonarny był.
      Przy trzecim razie użycia na palniku gazowym, na małym ogniu odpadł kawał farby - tzw emalia ... zostało to zjedzone z posiłkiem !!! pytanie czy przeleciało, czy został odłamek w środku ... taka powłoka pęka na ostre kawałki. Czy chcecie zaryzykować cokolwiek z tek "marki" by zrobić posiłek sobie i dzieciom ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka